Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Last Sms Message
Started by Voodoo_Sk8, May 07 2008 07:17 PM
637 replies to this topic
Posted 07 June 2009 - 11:02 PM
:"Jooooj izvini pls.JER ti dolazis sutra kod nas na neki cas?Ja bih ti onda dala hamer i dogovorile bi se sta ces da nacrtas pa da ti to meni das u utorak?Ili da ja izadjem sa nekog casa pa da radimo u nekoj pomocnoj prostoriji?Posto ne mozemo uvece da se nadjemo ja imam pripreme za polaganje iz nemackog!"
Auuu sto je ovo zaiebano...Vise mi odgovara predlog sa pomocnim prostorijama
P.S.Voodoo ti mora da volis da citas tudje poruke pa si to isplanirao na kvarno..
Auuu sto je ovo zaiebano...Vise mi odgovara predlog sa pomocnim prostorijama
P.S.Voodoo ti mora da volis da citas tudje poruke pa si to isplanirao na kvarno..
Edited by Stubborn_Emotional_Emo, 07 June 2009 - 11:03 PM.
Posted 29 January 2010 - 06:35 AM
"Ja na stanici.Nisi napisao sta da donesem.Idem praznih ruku od mojih".E to kad mi napise da nista ne donosi od svojih,kuci velikih gurmana,odma' mi se namraci dan.Navikla me na stalna iznenadjenja.Te kiflice sa sirom,pa gibaja,razne pite,pa palacinke sa eu kremom,sitni kolaci,torte...pa vite sad jel sam ja kriv i sto mi se sve odmah zamraci.Moram da trazim neku drugu.
Posted 19 June 2010 - 10:41 PM
The message could not be delivered.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 19 June 2010 - 11:38 PM
Majaaa, on 19 June 2010 - 10:53 PM, said:
Doup nema se kredita? 
Postpaid bejbi...izgleda da ne rade engleski service centri
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account