Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Ko Vam Je Sa Foruma Ok Lik,a Ko Vas Nervira?

• This topic is locked This topic is locked
168 replies to this topic

#41 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 20 May 2008 - 01:40 PM

View PostdARco, on May 20 2008, 02:34 PM, said:

HAHA ako si mislio na mene,prvo me upoznaj pa reci,uostalom pitaj i ziksona samog koliko sam "mutav" u prirodi :ag:
Sta reci za tvoj post ? Primitivizam ,ogranicenost,predrasude ... (nadam se da ti nisi takav u prirodi)

Sto se tice teme : Mene nerviraju ponasanja pojednih clanova na forumu i njihovi postovi,krsenje pravila,ali ne i ti ljudi sami po sebi ..To kazem iz razloga sto sam upoznao dosta ljudi koji su na forumu uzas a u prirodi (sto je bitnije) su vise nego OK.

Najveci problem je sto ovde neki ne razumeju i ne znaju sta je forum,cak ga poistovecuju sa realnim zivotom.
Primer : ako smo nekog banovali sa foruma,ne znaci da ga mrzimo u stvarnosti,bilo je slucajeva koji imaju takvo misljenje.

A OK ? OK su mi svi clanovi koji ne prave "probleme" na forumu i imaju interesantne i korisne postove i topice.

kad malo bolje razmislim,ovakav topic je vise nego koristan!
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#42 Wikluh_Sky

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 538 posts
  • Interests:Hip-Hop,fudbal,kladionica,droga,nasilje,ubistva,instant sarma.........

Posted 20 May 2008 - 02:45 PM

View Postbora, on May 20 2008, 10:10 AM, said:

U pravu si!!!!!!Na poslednjem "lekarskom"su me zadrzali na ispitivanju zbog prevelike agresije i ispoljavanja mrznje i socijalne netrpeljivosti.Posebno su naglasili da mi se penju na k***c osobe koje se identifikuju sa estradnim licnostima.I zato pijem chaj od repica ne-prcane veverice.(batice ,ovo ono,bratino)

Pozdreav za sve forumashe koji nemaju svoju licnost Wikluh skaj nigritin i ostali

brate kao prvo penjes se i ti meni na k***c sa tim tvojim "PAMETNIM" postovima......sta si ti ovde neki pametni baja????? Kao drugo ja cu meni nadimak da stavim kako ja hocu.....bas me brige......A kao trece bole me brige sta ti mislis o meni.......
KRIPTONIT GOVNA CREW

ELITE KRIPTONIT KRALE

#43 goga81

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 332 posts

Posted 20 May 2008 - 03:13 PM

View PostWikluh_Sky, on May 20 2008, 03:45 PM, said:

brate kao prvo penjes se i ti meni na k***c sa tim tvojim "PAMETNIM" postovima......sta si ti ovde neki pametni baja????? Kao drugo ja cu meni nadimak da stavim kako ja hocu.....bas me brige......A kao trece bole me brige sta ti mislis o meni.......

Ako si mu rekao!!!Sta on ima da sere za tvoj nadimak?I stalno nesto kenja i ja sam to hteo da mu kazem ali nisam smeo. BRATE sad kad si mu ti rekao TEBRA i ja sam dobio muda i ja cu da mu kazem BATARA!!!
Meni svi ovde idete na k***c izuzev par ljudi (koje cu posla da nabrojim) zato sto kao picke potvrdjujete samo sta vecina kaze to se u narodu zove jos nedostatak muda.Sve nesto x2 x3 respect i samo podrzavate masu i chim se pojavi neko drugachiji kao npr chedinica vi odmah AAAAAAAAAAAAAA VANZEMALJAC:Zato su mi ovde ok likovi koji unesu malo zivosti u forum I KOJI IMAJU SVOJE MISLJENJE!!!!!!
Hasan, Bora,Chedinica,Orlovic,Boza,Lesa ima jos par njih npr Deda sa njegovim slikama ili Djuke koji ima zrelo razmisljanje za svoje godine (RESPECT tembraheheehehhe)
I sad o Bori.Molim te Borivoje da se uozbiljis jer te niko ode ne gotivi , meni si pretio par puta da nesmem da pisem nista loshe o tebi ali ja se vise ne plasim zato sto mi je moj BATARA Wikluh_Sky dao snage!!!!

Edited by goga81, 20 May 2008 - 03:15 PM.

#44 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 20 May 2008 - 04:43 PM

Ja sam dobar s Rasom,mogu da kazem kome sta hocu! :D
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#45 Ubica ratara

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,500 posts

Posted 20 May 2008 - 07:41 PM

U je!!Ko mi drag: komsija Orlovic,danilo cetrnajs,vedrana,antraxex(ako sam pogresio izvini),docmi,boza,admini,cak i onaj zalizani hahahaha,kanibal,moj klasic vojni,leverquin,alexandar, i ostali koje znam i van foruma izvinite al ne mogu se setim svih i ovim putem zelim da vam pozelim sve naj u zivotu i posle njega(to jest ako ima nesto posle zivota) i blablablablablablablabla
ko me nervira: neam pojma,imalo je neki budala kao oni budak u razvoju sto mi slao PM i neki nasi i jos neki primitivni oblici forumaskog stabla evolucije ali ajd sad.Vecina je bolja.
Samo vas gledam
mislite o tome

#46 Orlovic23

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,424 posts
  • Interests:Alkohol!

Posted 20 May 2008 - 07:59 PM

Da me iko nervira sa foruma, verovatno vishe ne bih dolazio na njega, u sushtini svako ima svoje shvatanje!
ipak "Buntovnici" su mi drazi...

Edited by Orlovic23, 20 May 2008 - 08:01 PM.

#47 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts
  • Interests:kartam shaha

Posted 20 May 2008 - 10:40 PM

View PostWikluh_Sky, on May 21 2008, 01:45 AM, said:

Dobro,dosta je.Ubacicu te na listu za shamaranje u avgustu.Slobodan termin je 27 avgust 8.30 kod scene u parku.Goga je posle tebe u 8.40.
Znam ja da si ti sad u pubertety"batice,bratino",ali morash malo da se smirish bar sto se tiche mene.Ajde sad pod hitno kod mikice na tegove imash 3 meseca fore da se napumpash

#48 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 20 May 2008 - 10:43 PM

View Postgoga81, on May 21 2008, 02:13 AM, said:

Ako si mu rekao!!!Sta on ima da sere za tvoj nadimak?I stalno nesto kenja i ja sam to hteo da mu kazem ali nisam smeo. BRATE sad kad si mu ti rekao TEBRA i ja sam dobio muda i ja cu da mu kazem BATARA!!!
Meni svi ovde idete na k***c izuzev par ljudi (koje cu posla da nabrojim) zato sto kao picke potvrdjujete samo sta vecina kaze to se u narodu zove jos nedostatak muda.Sve nesto x2 x3 respect i samo podrzavate masu i chim se pojavi neko drugachiji kao npr chedinica vi odmah AAAAAAAAAAAAAA VANZEMALJAC:Zato su mi ovde ok likovi koji unesu malo zivosti u forum I KOJI IMAJU SVOJE MISLJENJE!!!!!!
Hasan, Bora,Chedinica,Orlovic,Boza,Lesa ima jos par njih npr Deda sa njegovim slikama ili Djuke koji ima zrelo razmisljanje za svoje godine (RESPECT tembraheheehehhe)
I sad o Bori.Molim te Borivoje da se uozbiljis jer te niko ode ne gotivi , meni si pretio par puta da nesmem da pisem nista loshe o tebi ali ja se vise ne plasim zato sto mi je moj BATARA Wikluh_Sky dao snage!!!!

Sta je bre bilo bre ti bre.Kuresah se tu kao ja sam gastarbajter iz Becha imam kesh a dok mi reperi tembra ,batice samo kenjamo po kaficima i ladimo jaja tembra.Moj ortak wikluh nigrutin i skaj ajs ce da te polome batice.Najebecemo ti se keve jesi cuo -taj fazon tembra

Edited by bora, 20 May 2008 - 10:46 PM.

#49 Radosh8

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 787 posts

Posted 20 May 2008 - 11:27 PM

Postoji nekolicina njih zbog kojih sam forum smatrao gotivnim mestom za upraznjavanje slobodnog vremena...
Zbog...Djuketa,Loptastog,Dede...Silverrusha,Sandre,Mrvice,Tijane,Ticolino...
Vremenom su dosle Vedrana i Jelena...
Ima jos nekoliko koje smatram ok likovima...Da ih ne nabrajam.Znaju oni ko su,videlo se to kroz postove :)

A ima i onih zbog kojih redje dolazim na forum,i verujem da cu skroz i prestati.

Edited by Radosh8, 20 May 2008 - 11:28 PM.

04.08.1956-13.05.1997 R.I.P

#50 DoCmI_RiRoRa

~ ♥ C&B ♥ ~

• Members
  • PipPipPipPip
  • 342 posts
  • Interests:Snowboarding, Paintball, Computers, Motors.... NAKED WOMAN ... a lot of...

Posted 21 May 2008 - 07:35 AM

Ova tema je bas cool. Sto se tice gotivljenja likova sa foruma - ja smatram da su vecinom svi ok - ali posto nisam upoznao sve - onda mogu reci samo za one koje znam a to su : Bojana88ar, Ticolino, Jecka, Jecka*,Zikson,Darco,Kanibal,Brisach,Orlovic,Ubica Ratara, Djuke, Jelena_djurdjevic, Poison Girl, Vedrana, MIlan, Mrvica, Deda,Danilo, Sandra, Boza...ajde da ne smaram vise - ali kapiram da je ova nasa online zajednica bas ok i lepo je to sto inace postoji jer se gomila ljudi ne bi upoznala i zagotivila da nije foruma, ovim putem bih hteo da zahvalim "tvorcima" ovog foruma za to. HVALA VAM.
Hvala svima koji su me pomenuli u svojim postovima kao ok lika a hvala i onima koji to nisu uradili - sve vas gotivim i smatram za dobre prijatelje. ziveli ;) :respekt:
Posted Image
"We can have the sun
We can have the moon
We can have the walk on every sunny afternoon
Reasons to love
You give me freedom to love..."

#51 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 21 May 2008 - 07:44 AM

View PostDoCmI_RiRoRa, on May 21 2008, 08:35 AM, said:

Ova tema je bas cool. Sto se tice gotivljenja likova sa foruma - ja smatram da su vecinom svi ok - ali posto nisam upoznao sve - onda mogu reci samo za one koje znam a to su : Bojana88ar, Ticolino, Jecka, Jecka*,Zikson,Darco,Kanibal,Brisach,Orlovic,Ubica Ratara, Djuke, Jelena_djurdjevic, Poison Girl, Vedrana, MIlan, Mrvica, Deda,Danilo, Sandra, Boza...ajde da ne smaram vise - ali kapiram da je ova nasa online zajednica bas ok i lepo je to sto inace postoji jer se gomila ljudi ne bi upoznala i zagotivila da nije foruma, ovim putem bih hteo da zahvalim "tvorcima" ovog foruma za to. HVALA VAM.
Hvala svima koji su me pomenuli u svojim postovima kao ok lika a hvala i onima koji to nisu uradili - sve vas gotivim i smatram za dobre prijatelje. ziveli ;) :respekt:

lepo receno,svaka cast!
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#52 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 21 May 2008 - 07:47 AM

View Postbora, on May 20 2008, 11:40 PM, said:

Dobro,dosta je.Ubacicu te na listu za shamaranje u avgustu.Slobodan termin je 27 avgust 8.30 kod scene u parku.Goga je posle tebe u 8.40.
Znam ja da si ti sad u pubertety"batice,bratino",ali morash malo da se smirish bar sto se tiche mene.Ajde sad pod hitno kod mikice na tegove imash 3 meseca fore da se napumpash

bez pretnji molicu!nisam zato stavio ovaj topic!ovaj topic je ko i svaki drugi,da se vodi debata i rasprava a ne tu da neko nekom preti i nedaj Boze da dodje do neke tuce!ako si stariji kako kazes i nisi u pubertetu,onda se ponasaj tako!
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#53 kaca

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted 21 May 2008 - 08:00 AM

View PostDoCmI_RiRoRa, on May 21 2008, 06:35 AM, said:

Hvala svima koji su me pomenuli u svojim postovima kao ok lika a hvala i onima koji to nisu uradili - sve vas gotivim i smatram za dobre prijatelje.

Pozdravljam sve goste, one koje su dosli i one koji nisu dosli
:D

#54 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 21 May 2008 - 08:14 AM

View PostZverman87, on May 21 2008, 06:47 PM, said:

bez pretnji molicu!nisam zato stavio ovaj topic!ovaj topic je ko i svaki drugi,da se vodi debata i rasprava a ne tu da neko nekom preti i nedaj Boze da dodje do neke tuce!ako si stariji kako kazes i nisi u pubertetu,onda se ponasaj tako!

Ako si postavio temu neznachi da treba da je i uredjujesh.
Nije mi jasno sta si mislio kada si otvarao ovaj topik.Ko vam je sa foruma ok a ko vas nervira.Pa naravno da ima nesuglasica i suprotnih misljenja.Ova tema je i glanvi krivac prozivki.
NPR: ja napishem da si ti jedan idiot i da nas sve smarash na forumu,ti ces normalno da reagujesh i da pljujesh po meni>Ova tema bi trebalo da se zatvori da ne bi dovodila do konflikata slichnim "wikluh"

Ponasacu se onako kako zelim pri tom ne vredjajuci ostale normalne clanove foruma.

Ovaj forum postoji da bi se iznela svoja misljenja o razlichitim temema.Ova tema je nesto sasvim drugo!!!Iznosimo misljenja o clanovima a pri tom ih i vredjamo.Admini ovde ne rade svoj posao.Koliko znam zabranjeno je vredjanje ostalih clanova.
Brisite temu da se ne pobijemo.

#55 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 21 May 2008 - 08:25 AM

View Postbora, on May 21 2008, 09:14 AM, said:

Ako si postavio temu neznachi da treba da je i uredjujesh.
Nije mi jasno sta si mislio kada si otvarao ovaj topik.Ko vam je sa foruma ok a ko vas nervira.Pa naravno da ima nesuglasica i suprotnih misljenja.Ova tema je i glanvi krivac prozivki.
NPR: ja napishem da si ti jedan idiot i da nas sve smarash na forumu,ti ces normalno da reagujesh i da pljujesh po meni>Ova tema bi trebalo da se zatvori da ne bi dovodila do konflikata slichnim "wikluh"

Ponasacu se onako kako zelim pri tom ne vredjajuci ostale normalne clanove foruma.

Ovaj forum postoji da bi se iznela svoja misljenja o razlichitim temema.Ova tema je nesto sasvim drugo!!!Iznosimo misljenja o clanovima a pri tom ih i vredjamo.Admini ovde ne rade svoj posao.Koliko znam zabranjeno je vredjanje ostalih clanova.
Brisite temu da se ne pobijemo.

Koliko ja vidim jedini koji hoce da se pobije si ti!ukoliko se ti kacis na svaku rec kad te neko proziva,onda imas gadan problem!meni je kaca recimo rekla da je ja nerviram,ja sam joj napisao:sto?ja tebe bas gotivim!
uostalom sta ima lose ako se nekom ne svidjas i ako nekog nerviras?ako si covek mozda i uvidis svoje greske i uspes da ih ispravis.ja npr. mnogo volim da se sprdam i zajebavam na ovom forumu, nekima je to extra,a nekima to ide na zivce!a tebi ako se ne svidja tema imas dva izbora:
1.da zamolis admine da je obrisu(ali cisto sumnjam da ce ti to uspeti zato sto je vec neko zamolio da obrise ova tema,cak sam i ja to uradio)
2.da ne posecujes ovu temu
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#56 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 21 May 2008 - 08:37 AM

View PostZverman87, on May 21 2008, 07:25 PM, said:

Koliko ja vidim jedini koji hoce da se pobije si ti!ukoliko se ti kacis na svaku rec kad te neko proziva,onda imas gadan problem!meni je kaca recimo rekla da je ja nerviram,ja sam joj napisao:sto?ja tebe bas gotivim!
uostalom sta ima lose ako se nekom ne svidjas i ako nekog nerviras?ako si covek mozda i uvidis svoje greske i uspes da ih ispravis.ja npr. mnogo volim da se sprdam i zajebavam na ovom forumu, nekima je to extra,a nekima to ide na zivce!a tebi ako se ne svidja tema imas dva izbora:
1.da zamolis admine da je obrisu(ali cisto sumnjam da ce ti to uspeti zato sto je vec neko zamolio da obrise ova tema,cak sam i ja to uradio)
2.da ne posecujes ovu temu

cek cek cek.Ispada da ja hocu da se bijem sa clanovima.Ne nisi me razumeo.
Ovde se radi o postovanju.
Drugo je kada clan iznese svoje misljenje o tebi i kaze da ga neko nervira iz tih ili tih razloga.A drugo je kada pojedini clanovi samo npishu da je nko puko ili smrad.(to je vredjan je)na takvu provokaciju sam reagovao a ne na objektivno misljenje chlana.
Svako ko ima loshe misljenje o meni moze slobodno to i da napishe ali je ruzno da bez ikakvog objashnjenja vredja.

#57 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 21 May 2008 - 08:47 AM

View Postbora, on May 21 2008, 09:37 AM, said:

cek cek cek.Ispada da ja hocu da se bijem sa clanovima.Ne nisi me razumeo.
Ovde se radi o postovanju.
Drugo je kada clan iznese svoje misljenje o tebi i kaze da ga neko nervira iz tih ili tih razloga.A drugo je kada pojedini clanovi samo npishu da je nko puko ili smrad.(to je vredjan je)na takvu provokaciju sam reagovao a ne na objektivno misljenje chlana.
Svako ko ima loshe misljenje o meni moze slobodno to i da napishe ali je ruzno da bez ikakvog objashnjenja vredja.

dobro Boro da sumiramo stvari...da li je naslov teme:vredjaj clanove s foruma?naravno da nije i naravno da nije tema kriva za necije prozivke i vredjanje!a ti si osuo paljbu po meni kako sam ja kriv za te provokacije jer sam stavio ovu temu!
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#58 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 21 May 2008 - 08:51 AM

View PostZverman87, on May 21 2008, 07:47 PM, said:

dobro Boro da sumiramo stvari...da li je naslov teme:vredjaj clanove s foruma?naravno da nije i naravno da nije tema kriva za necije prozivke i vredjanje!a ti si osuo paljbu po meni kako sam ja kriv za te provokacije jer sam stavio ovu temu!

Bolje da si postavio temu"ulozak ili cik-cak" nego ovu!!!!

Ajde dobro sipaj rakiju i daj ratluk i sve oproshteno

#59 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 21 May 2008 - 08:55 AM

View Postbora, on May 21 2008, 09:51 AM, said:

Bolje da si postavio temu"ulozak ili cik-cak" nego ovu!!!!

Ajde dobro sipaj rakiju i daj ratluk i sve oproshteno

brate nema meni sta da bude oprosteno!javicu ti kad budem resio da se ispovedam za jedno...300 godina!
ratluk i rakija moze!ali jbg ne sa tobom,tebe sam vec stavio pored cedinice na listu ko me nervira!
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#60 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 21 May 2008 - 09:34 AM

View PostZverman87, on May 21 2008, 07:55 PM, said:

brate nema meni sta da bude oprosteno!javicu ti kad budem resio da se ispovedam za jedno...300 godina!
ratluk i rakija moze!ali jbg ne sa tobom,tebe sam vec stavio pored cedinice na listu ko me nervira!

Na koju listu ja tebe da stavim???????????????

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users