Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
House Club U Ar ?
Started by dARco, May 19 2008 12:35 PM
59 replies to this topic
Posted 19 May 2008 - 10:58 PM
Rasa, on May 19 2008, 05:03 PM, said:
I ulaz da bude zabranjen 16-
Mlada piletina za prs se lepi
Pa ne vidim bas neki izbor lokala gde bi mogao da se pusta house non stop,tuzno je sto sav onaj narod posle grada i house zurki,zavrsi u diskoteci koja nam je toliko jadna,ali prosto nema drugog izbora za izlazak posle 12 sati kod nas.Jedino ko je finansijski dobar,pa moze ici svake nedelje sa strane negde,inace Ar ce jos dugo dugo ostati rupa.Koliko sam priometio,vecina ljudi u AR slusa narodnjake,najbolji dokaz je dry cooker (Lisabon),gde se i ja licno extra provedem kada odem tamo,ali isto tako fali mi i malo tog elektro zvuka,ali jednostavno nema gde,dok neko ne organizuje neku zurku.
Edited by MilosM, 19 May 2008 - 10:59 PM.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 20 May 2008 - 11:05 AM
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 20 May 2008 - 05:04 PM
Jedno vreme je postojao CLUB u kome je stalno (petak, subota, nedelja) isla house muzika. Posle nekog vremena je svima dosadilo... Zbog stalno istih ljudi, slicne muzike, jer ne izlaze svaki dan hitovi, vec se za godinu dana napravi maximalno 10-15tak hitova. A na zurci se okrene od 70-100 pesama za vece. Toliko bar prodje na mojim zurkama, sve zavisi od rapolozenja DJ-a... Iako se stalno skida nova muzika, kad ljudima ne pustis neke vec znane hitove, oni ce reci ihhh nista nismo znali od pesama bio smor, ili nisi pustio rise up, sta pustas ona sranja.... Jednostavno nema dovoljno nove (dobre) muzike da bi se menjala lista svaki vikend. Ja sam za to da stalno bude zurki tog tipa, prvo sto se omladina (bar deo njih) navikava na electro zvuke, a ne na narodnjake, i pod dva jer kad nema neka zurka ne znam gde da izadjem... Desilo mi se X puta da odem sa drustvom negde gde popijemo tonu alkohola i u takvom stanju odemo u diskac ili neku kafanu gde se slusaju narodnjaci....
REZIME
Treba gradu jedan electro-house nocni klub....
REZIME
Posted 20 May 2008 - 05:40 PM
Naravno da Arandjelovcu fali jedan Club u kome bi isla House muzika. Nesto tipa Casina u KG-u (petom i subotom). Mi bukvalno u gradu nemamo ni jedan lokal u koje je dobro odradjena ventilacija. Ja mislim da je Club u holu bioskopa bas zbog toga propao.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.
Posted 20 May 2008 - 07:19 PM
Treba . Slazem se sa Chokijem i Bozom.
Fall in love or fall in hate.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)
Posted 20 May 2008 - 07:23 PM
Moglo bi nesto!
And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how
Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how
Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall
Posted 20 May 2008 - 07:54 PM
Treba klub iz razloga da bi ljudi imali vise izbora i da ne moraju da svashtare i slusaju sranja koja ne vole. E sad, sto se te ventilacije tiche, to je najveci problem svuda ali generalno nije presudno. Uzmite npr Akademiju ili onaj odvratni Plastic u Bgu, tamo takodje ne mozes da dishesh ali tesko da su propali ikada. Mislim da je u Ar problem nedostatak ljudi za neko takvo mesto, isto tako i neangazovanost vlasnika, radnika ili koga vec da neko mesto napravi dinamicnijim u smislu da nekad promene plejlistu na winampu.
Nije uopste bitno da li se radi o hausu, dnb, tehnu ili narodnjacima, stvar je da treba (mora) da postoji vise izbora. Generalno, problem je sto mi imamo kafice u koje se nabijaju ljudi koji mogu da popune jedan mali klub i to je prilicno netrpeljivo.
A opet, kada se desi "klupsko vece" tipa Nastica, niko ne dodje.
Nije uopste bitno da li se radi o hausu, dnb, tehnu ili narodnjacima, stvar je da treba (mora) da postoji vise izbora. Generalno, problem je sto mi imamo kafice u koje se nabijaju ljudi koji mogu da popune jedan mali klub i to je prilicno netrpeljivo.
Posted 20 May 2008 - 08:56 PM
Pa mnogo im je bilo 400 dinara, svi su otisli u MAD i napili se za dzabe
Posted 20 May 2008 - 09:15 PM
Wasted Youth, on May 20 2008, 08:54 PM, said:
Treba klub iz razloga da bi ljudi imali vise izbora i da ne moraju da svashtare i slusaju sranja koja ne vole. E sad, sto se te ventilacije tiche, to je najveci problem svuda ali generalno nije presudno. Uzmite npr Akademiju ili onaj odvratni Plastic u Bgu, tamo takodje ne mozes da dishesh ali tesko da su propali ikada. Mislim da je u Ar problem nedostatak ljudi za neko takvo mesto, isto tako i neangazovanost vlasnika, radnika ili koga vec da neko mesto napravi dinamicnijim u smislu da nekad promene plejlistu na winampu.
najgori od svu decu...
Posted 21 May 2008 - 12:53 PM
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account