Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Da Li Vas Nekad Smore Teme Na Forumu?
Started by Zverman87, May 30 2008 05:20 PM
44 replies to this topic
Posted 02 June 2008 - 12:36 AM
sve me smaraju
1.Sander Kleinenberg- Krsmanovic Lazar
2.Blentostamin- Pantelic Nikola
3.The Creator- Obradovic Dusan
4.GSX-R- Krstovic Ilija
5.Itachi- Ciric Aleksandar
6.Wicked Child- Milivojevic Luka
7.Imodium- Milosavljevic Marko
8.Dr.Pop - Vukadinovic Milos
9.Nezzony - Komnenovic Nemanja
10.Ljuba Zemunac - Prodanovic Danilo
D.M.F.|Crew...
2.Blentostamin- Pantelic Nikola
3.The Creator- Obradovic Dusan
4.GSX-R- Krstovic Ilija
5.Itachi- Ciric Aleksandar
6.Wicked Child- Milivojevic Luka
7.Imodium- Milosavljevic Marko
8.Dr.Pop - Vukadinovic Milos
9.Nezzony - Komnenovic Nemanja
10.Ljuba Zemunac - Prodanovic Danilo
D.M.F.|Crew...
Posted 21 July 2008 - 05:00 PM
Comi, on May 30 2008, 06:52 PM, said:
A ima i nekih glupih tema,koje otvore neki klinci, ili iskopaju neki topic od prosle godine. Brzo me smore, pa ne dolazim na forum par dana, posle opet malo postujem, i tako sve u krug.
Tu sam (logicno) mislila na one od 13,14 godina koji cim dodju otvore 5 tema, od kojih je jedna -Kakav su par tamo neki....
...
Posted 21 July 2008 - 05:06 PM
Comi, on Jul 21 2008, 04:00 PM, said:
Tu sam (logicno) mislila na one od 13,14 godina koji cim dodju otvore 5 tema, od kojih je jedna -Kakav su par tamo neki....
HVALA COMI!!!
ZNAM DA MISLIS NA MENE,ALI TAJ TOPIC JE ZATVOREN I ZAVRSILI SMO SA NJIM!!!
OKI??
Edited by WEKSAC, 21 July 2008 - 05:10 PM.
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
♥Wek@♥
Posted 21 July 2008 - 06:35 PM
Da, da , da , da, da Da, da , da , da, da Da, da , da , da, da a, da , da , da, da Da, da , da , da, da Da, da , da , da, da..........
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
Posted 21 July 2008 - 07:21 PM
Mene smaraju teme o:
-Ajs Nigrutinu
-tome sta smo juce radili
-tome sta trenutno radimo
-tome gde nam je decko/devojka
-gacama
-zavodnicima
-najboljem kaficu
...
Ove teme se svakodnevno dopunjuju, a mene licno smaaaaraaaaajuuuuu; i vise od toga - kad dodjem na forum, kliknem view new posts, vidim ove teme u vrhu i pritisnem krstic za close tab!
-Ajs Nigrutinu
-tome sta smo juce radili
-tome sta trenutno radimo
-tome gde nam je decko/devojka
-gacama
-zavodnicima
-najboljem kaficu
...
Ove teme se svakodnevno dopunjuju, a mene licno smaaaaraaaaajuuuuu; i vise od toga - kad dodjem na forum, kliknem view new posts, vidim ove teme u vrhu i pritisnem krstic za close tab!
Posted 21 July 2008 - 08:22 PM
Mene ni jedna tema ne zamara(da ne kazem smara),samo mi nedostaje ekipa,kao npr.Ubica ratara,Lincoln,i Kriptoniti..Zverman,Rasa,i Alex...
Mada...nervira me tema OIM(iznad,ne ispod)...o aktivnostima kojima se "neko bavi cisto onako"....?!
Sve druge teme su mi relaksirajuce...
Mada...nervira me tema OIM(iznad,ne ispod)...o aktivnostima kojima se "neko bavi cisto onako"....?!
Sve druge teme su mi relaksirajuce...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 21 July 2008 - 08:51 PM
Ima smarajucih tema.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 July 2008 - 12:11 AM
Vi onda lepo ukljucite mozak...umesto da commentarisete necije teme i zbacite neki do jaja zanimljiv topic....tako se onda niko nece smarati nekim temama...ae dilivimo se
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto Simbe
.....kad setim se odakle je krenulo, koliko se stvari promenilo
od nule do cele priche, kad svi znaju koji si car
i kad znaju da si iscimo sebe do kraja, znaju da si pobednik...
KRIPTO PRIDE, WORLD WIDE...
ELITE Kripto Simbe
.....kad setim se odakle je krenulo, koliko se stvari promenilo
od nule do cele priche, kad svi znaju koji si car
i kad znaju da si iscimo sebe do kraja, znaju da si pobednik...
KRIPTO PRIDE, WORLD WIDE...
Posted 10 August 2008 - 07:58 PM
alex01, on Jun 1 2008, 09:59 PM, said:
Dobro da je neko postavio ovo pitanje. Uglavnom su teme smarajuce i zaista ih ima dosta koje nicemu ne sluze,makar ja ne vidim neku korist od takvih tema. Bilo je mnogo zanimljivije na samom pocetku a sada je ovo vrlo zamarajuce. Covek ne moze sve teme da prati cak i da hoce. Predlazem adminima da obrisu one teme koje stoje cak od osnivanja foruma a koje niko nije posetio zadnjih sest meseci. POZDRAV.
U pravu si
sve je nista
Posted 10 August 2008 - 09:30 PM
Teme koje me zamaraju,ignorisem,ne citam,samo pogledam naslov..za razliku od nekih,koji postuju na svakoj temi..zanimlivoj,ili ne:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account