Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Forum I Predlozi...

• You cannot reply to this topic
28 replies to this topic

#21 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 August 2008 - 08:50 PM

...Predlog: Predlazem da se sto pre odvoje maloletna lica,od punoletnih(pod broj 1)
Da se uvede VIP za nas tetke,babe,dede,smarace..ili kako nas vec nazivaju(broj 2)
Da se otvore forumi malo ozbiljniji,za nas starije,a za decu vec postoje,tako da ne morate da se mucite...(broj 3)

Ja bih pokrenula tu akciju,jer sam ovde napadnuta(decija invazija),da je ovo Forum samo za njih-do 21-prve,pa ako jeste,onda da mi stariji bezimo sa Foruma,ili da nam se da nas forum(podeljen na decu,i ne decu)...bar neka tema (busines,sex,politika,i jos po nesto,:lol:)...A oni imaju svoje decje teme:sta jedu,kada se kupaju,kako se osecaju,da li su preboleli,da li vole picu,ili gibanicu,i niiiizzzzz istih glupih(masu od njih sam im JA postavila),pa me sada pljuju...(prevrecem oci,briga me)

Ne volim sto se delimo,ali vrtic je vrtic,a skola je ipak skola,i to ne ide zajedno..:lol:
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#22 Head_Hunter

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,017 posts
  • Interests:...

Posted 22 August 2008 - 10:42 PM

Predlog odbacen! Forum ne moze da se deli na bilo koji nacin, jer svi imaju jednaka prava na njemu... (ovo je nesto sto bi moderator rekao). A i primecujem da u zadnje vreme sve cesce pominjes ove teme o sex-u, pa otvori neku ako ti je toliko stalo...
He@d Hunter a.k.a NiGhTm[AR]e

My Space

KrIpToNiT gOvNa CrEw

KRIPTONIT NiGhTm[AR]e

Gee, Brain, what do you wanna do tonight?

The same thing we do every night, Pinky - try to take over the world!

Hate EMUs!

#23 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 22 August 2008 - 11:23 PM

Ja bih predlozila da se na ovom forumu ne lece svoje psihicke frustracije, za to postoji psihijatar, koliko ja znam. A koliko sam shvatila ovaj forum, ovde je cilj da se opustis i zabavis, kazes nesto pametno...onaj ko to ne ume ,ne znam sta trazi ovde!

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#24 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 August 2008 - 11:30 PM

@Head...ako se ne delimo,zasto onda nekolicina vas to radi?!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#25 Head_Hunter

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,017 posts
  • Interests:...

Posted 22 August 2008 - 11:31 PM

Ja ne...
He@d Hunter a.k.a NiGhTm[AR]e

My Space

KrIpToNiT gOvNa CrEw

KRIPTONIT NiGhTm[AR]e

Gee, Brain, what do you wanna do tonight?

The same thing we do every night, Pinky - try to take over the world!

Hate EMUs!

#26 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 22 August 2008 - 11:51 PM

View PostDulle Obradovic, on Jul 17 2008, 12:43 AM, said:

Da je bolji ne bi valjao! :D

Slozila bi` se...a kome smeta...
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#27 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 August 2008 - 12:18 AM

Meni je odlican,samo kada ne bi bilo iscudjavanja(pojedinih),npr...I jao,CCC,Boze,ju svasta,pa zar u tim godinama,ja sam mala kakve su to teme,i bla,bla,bla!

Edited by CeDiNiCa, 23 August 2008 - 12:19 AM.

Don Huan

Visit My Website

#28 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 23 August 2008 - 12:36 AM

View PostCeDiNiCa, on Aug 22 2008, 09:50 PM, said:

...Predlog: Predlazem da se sto pre odvoje maloletna lica,od punoletnih(pod broj 1)
Da se uvede VIP za nas tetke,babe,dede,smarace..ili kako nas vec nazivaju(broj 2)
Da se otvore forumi malo ozbiljniji,za nas starije,a za decu vec postoje,tako da ne morate da se mucite...(broj 3)

Ja bih pokrenula tu akciju,jer sam ovde napadnuta(decija invazija),da je ovo Forum samo za njih-do 21-prve,pa ako jeste,onda da mi stariji bezimo sa Foruma,ili da nam se da nas forum(podeljen na decu,i ne decu)...bar neka tema (busines,sex,politika,i jos po nesto,:lol:)...A oni imaju svoje decje teme:sta jedu,kada se kupaju,kako se osecaju,da li su preboleli,da li vole picu,ili gibanicu,i niiiizzzzz istih glupih(masu od njih sam im JA postavila),pa me sada pljuju...(prevrecem oci,briga me)

Ne volim sto se delimo,ali vrtic je vrtic,a skola je ipak skola,i to ne ide zajedno..:lol:

Ma kako nece, za tebe obavezno!!!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#29 nickname

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 225 posts

Posted 23 August 2008 - 01:39 AM

View PostShopaholic, on Aug 23 2008, 12:23 AM, said:

Ja bih predlozila da se na ovom forumu ne lece svoje psihicke frustracije, za to postoji psihijatar, koliko ja znam. A koliko sam shvatila ovaj forum, ovde je cilj da se opustis i zabavis, kazes nesto pametno...onaj ko to ne ume ,ne znam sta trazi ovde!

Ti to o Cedinici ili...? :unsure:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users