Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Forum Dostigao 2000 Clanova
Started by MilosM, Jul 29 2008 10:20 AM
28 replies to this topic
Posted 29 July 2008 - 11:12 PM
A sta znaci u "mom" levom uglu..Members No.:2,632?
Edited by CeDiNiCa, 29 July 2008 - 11:14 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 30 July 2008 - 02:12 AM
CeDiNiCa, on Jul 30 2008, 12:12 AM, said:
A sta znaci u "mom" levom uglu..Members No.:2,632? 
to je vec mnogo tesko pitanje
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

Posted 30 July 2008 - 12:08 PM
Upitnik nisam stavila,i ti nije ptanje,vec zezanje lol
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 30 July 2008 - 10:36 PM
Sta ces...nas 15-est nema problema sa "vezom",ili "vezama"....
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 31 July 2008 - 01:07 AM
CeDiNiCa, on Jul 30 2008, 01:08 PM, said:
Upitnik nisam stavila,i ti nije ptanje,vec zezanje lol
dobro sto se ljutis
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account