Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Apel Forumasima...

• You cannot reply to this topic
8 replies to this topic

#1 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 August 2008 - 09:26 PM

...Mozda ovo nije dobra ideja,to ce mnogi pomisliti(jer dolazi od mene),ali,ja cu da pokusam....Ni sama ne znam kako bih pocela ovu temu :unsure:

Zelela sam da zamolim sve forumase,da pomognemo,i poboljsamo nas forum,time sto cemo za promenu postavljati ozbiljne teme..fali nam to,a medju vama ima puno pametnih mladih ljudi,koji to mogu. Ne kazem da su ove teme lose,trebaju nam i takve,ali malo ima ozbiljnih tema! Sve ozbiljne teme postavljaju admini,i moderatori,i na kraju neki od nas,takve teme naprave neozbiljnim(ja sam prva to radila)...Trebaju nam teme gde cemo ozbiljno postovati,bez svadje,vredjanja,i smajlica..
Mislim da treba na neki nacin da se oduzimo ovom forumu,i ljudima koji rade na njemu,nije im lako... :(
Ako su oni nama ukazali poverenje,dajte da i mi njima ukazemo,i pokazemo da smo dobri :D
Iskreno...ja sam preterala u svojim postovima,i sa razlogom,i bez razloga,ali,vec pocinju da me zamaraju neke teme,gde nema diskusije,nego samo X2,respect,i ostali smajlici...

Ne znam kako cete ovo shvatiti,ali mislim da treba da se menjamo...Pozdrav!

Edited by CeDiNiCa, 11 August 2008 - 09:28 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#2 Ubica ratara

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,500 posts

Posted 11 August 2008 - 09:32 PM

O boze evo nesto normalno da se otvori i to od najomrazenijeg lika na forumu :lol: . Cim se setim ozbiljne teme otvoricu je. Mislim da bi stvarno bilo reda da pokrenemo ovaj forum ka blagoj ozbiljnosti. Mada,zadnji put kad sam resio da budem fin popio sam 20% warna tako da cu ovome prici sa malom dozom poverenja a vreme ce pokazati dal sam se zjbo.
Samo vas gledam
mislite o tome

#3 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 August 2008 - 09:38 PM

Mislim da bi trebao brzo da delujes(kao sto znas,kada su u pitanju glupe teme),ipak si "laksi"za 80%a mozda postanes i mod..
U to ime,postavi za promenu neku ozbiljnu temu,jer ti to mozes(kad hoces)...
PS:I odakle tebi da sam ja "taj lik" o kojem pricas?

Edited by CeDiNiCa, 11 August 2008 - 09:40 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#4 Ubica ratara

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,500 posts

Posted 11 August 2008 - 09:41 PM

Mislim da cu nastaviti u svom stilu. Ozbiljnost je teska bolest,narocito za forum.
Samo vas gledam
mislite o tome

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 August 2008 - 09:50 PM

Tako je to kad neko ne zna,i kada boluje...Ja mogu sve,svaki stil ,zdrava sam:D

Edited by CeDiNiCa, 11 August 2008 - 09:54 PM.

Don Huan

Visit My Website

#6 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 11 August 2008 - 11:00 PM

Slazem se...al da moji omiljeni delovi ,,Razne teme,, i ,,Offtopic,, ostanu takvi kakvi su jer ih vooolim :rolleyes:
Volim i smajlice...bwe... :D
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#7 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 11 August 2008 - 11:03 PM

Danas otvorila jednu, iako tek sada vidim ovaj topic... Od koga je-dosta je! :D

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 August 2008 - 11:31 PM

Malo sam "procesljala" teme unazad,i tu ima dosta dobrih tema,tako da bi mogli da ih "osvezimo", dok ne smislimo nove :D

Edited by CeDiNiCa, 11 August 2008 - 11:34 PM.

Don Huan

Visit My Website

#9 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 12 August 2008 - 12:28 PM

Problem je sto ozbiljnije teme odu brzo u zaborav.
...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users