Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Da Li Je 'izvini' Najteza Rec Na Svetu?
Started by Marshmallow2, Aug 12 2008 08:17 PM
58 replies to this topic
Posted 27 January 2009 - 07:06 AM
maksic87, on Jan 25 2009, 02:47 AM, said:
nije najteza rec na svetu je : j**bo sam ti sestru.
Ne,ne...brate kad se to spoji sve dobije se najteza rec (recenica) ...dakle to bi otprilike ovako izgledalo...'Izvini,j*bo sam ti sestru.'
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 16 July 2009 - 09:58 PM
da,nije tesko,evo..izvini sto sam u trenutku pomislila da vredis nesto,izvini sto sam pomislila da si normalan,izvini sto sam probala da te zavolim,izvini sto lutam,izvini sto ne pijem pivo,izvini sto ti farmerice lose stoje,izvini sto zelim sopstveni mir,izvini sto ti se ne javljam,zamaras me,izviniiiiiiii...ali stvarno..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 16 July 2009 - 10:04 PM
CeDiNiCa, on Jul 16 2009, 10:58 PM, said:
da,nije tesko,evo..izvini sto sam u trenutku pomislila da vredis nesto,izvini sto sam pomislila da si normalan,izvini sto sam probala da te zavolim,izvini sto lutam,izvini sto ne pijem pivo,izvini sto ti farmerice lose stoje,izvini sto zelim sopstveni mir,izvini sto ti se ne javljam,zamaras me,izviniiiiiiii...ali stvarno..
E svaka ti cast....
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 16 July 2009 - 10:48 PM
..i da zaboravih jos nesto..izvini st sam Ja-Ja,i sto sam sva svoja..
I izvini sto me niko ne moze promeniti..
Izvini jos sto samo ja odlucujem o svom zivotu...
I izvini zbog mog temperamenta,moje gordosti,i mog ponosa...ma,milion puta izviniiiii,izvini sto postojim,pardon..sto sam postojala.....i izvini sto je meni veoma lako da kazem izvini,na svoj nacin..
Edited by CeDiNiCa, 16 July 2009 - 10:52 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 24 July 2009 - 02:50 PM
..Izvini sto mi ne verujes,i izvini sto imas problem sam sa sobom..I izvini sto sam ja kreten,skot,djubre...ma,izvini sto postojim..
Eto,kako ja veoma lako kazem to: Izvini..
Eto,kako ja veoma lako kazem to: Izvini..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 10 January 2010 - 02:55 PM
Izgubili ste korisnog clana ove forumske zajednice ovim postovima.Steta...Ok,ajde da je strofa nego mal te ne ceo album ili the best of,ali zar nije lakse ignorisati ako vam nesto smeta nego ovako postupiti.Ako ne moze te pomoci onda bar ne moj te odmagati.
Posted 10 January 2010 - 03:08 PM
zotja, on 10 January 2010 - 02:55 PM, said:
Izgubili ste korisnog clana ove forumske zajednice ovim postovima.Steta...Ok,ajde da je strofa nego mal te ne ceo album ili the best of,ali zar nije lakse ignorisati ako vam nesto smeta nego ovako postupiti.Ako ne moze te pomoci onda bar ne moj te odmagati.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band