Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Koliko Je Mocna Muzika?
Posted 13 August 2008 - 11:42 PM
Muzika nije samo zabava,ona je,pre svega,nacin zivota.Za menjanje ljudskog ponasanja i obicaja ne postoji nista bolje od muzike,nista efektnije ne utice na nase raspolozenje.Moze li se logickim recima izraziti efekat koji muzika na nas ima? Svi veliki i slavni ljudi kroz istoriju slozili su se da muzika ima moc i da ta moc moze biti upotrebljena za dobro i za zlo:"Muzika je cudnovato suptilna umetnost sa bezbrojnim varijantama emocionalnih konotacija.Sacinjena je od mnogih sastojaka,i shodno proporcijama ovih komponenata,moze da blazi ili okrepljuje,da oplemenjuje ili da vulgarizuje,da je filosofska ili orgijasticka.Ima moci za zlo kao i za dobro."
Najgnusnija laz koja se u Srbiji pojavila kada je muzika u pitanju zove se turbo-folk...Najsuroviji disko ritmovi,najvulgarnije turske melodije,najprovokativniji koncerti i TV-nastupi,reci pesama pune duhovne lazi i smrti,kao da su kompozicije samog satane...Npr. "Ako ima pakla ja cu tamo biti,sa djavolom crnim kolo cu voditi.Kolovodja djavo,a na kecu ja,sudbina se moja od rodjenja zna..."
Posted 13 August 2008 - 11:46 PM
silverrush, on Dec 11 2007, 02:23 PM, said:
evo sad sedim za kompom....tehnicari lete oko mene i traze ali ne dam...moram napisati ovo....nije mi lako.....
izvinjavam se moderatorima i svim ostalima ako sam otisao u offtopic bilo je jace od mene.........
dakle..... Dj Tiesto ft. Christian Burns - In The Dark (Dirty South Remix)
ne smem vise da je slusam.......... :no000000:
eto toliko....
Posted 14 August 2008 - 12:29 PM
Otkako slusam Richarda Cheese-a,vise ne idem kod psihijatra
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 14 August 2008 - 02:29 PM
miss InDePeNdEnT, on Aug 14 2008, 01:44 PM, said:
Ne,u pitanju su lounge/swing obrade poznatih svetskih hitova...
RICHARD CHEESE
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 14 August 2008 - 04:12 PM
sajber gedza, on Aug 14 2008, 12:42 AM, said:
Najgnusnija laz koja se u Srbiji pojavila kada je muzika u pitanju zove se turbo-folk...Najsuroviji disko ritmovi,najvulgarnije turske melodije,najprovokativniji koncerti i TV-nastupi,reci pesama pune duhovne lazi i smrti,kao da su kompozicije samog satane...Npr. "Ako ima pakla ja cu tamo biti,sa djavolom crnim kolo cu voditi.Kolovodja djavo,a na kecu ja,sudbina se moja od rodjenja zna..."
Mile vs. Music Industry
Posted 15 August 2008 - 12:09 PM
Lincoln Burrows, on Aug 14 2008, 02:29 PM, said:
RICHARD CHEESE
Muzika i glas-
Ne mogu da ne prokomentarisem njegovu poruku hrabrim trupama u Iraku,gde je izmedju ostalog,izjavio "that's why I drink so much."Kakvu on poruku ostavlja ovom recenicom?Hey kids,sljemajte opusteno,to rad i cika Cheese.Verujem da nije razmisljao o tome dok ju je izgovarao,a trebalo bi...
Posted 15 August 2008 - 12:22 PM
sajber gedza, on Aug 15 2008, 01:09 PM, said:
Ne mogu da ne prokomentarisem njegovu poruku hrabrim trupama u Iraku,gde je izmedju ostalog,izjavio "that's why I drink so much."Kakvu on poruku ostavlja ovom recenicom?Hey kids,sljemajte opusteno,to rad i cika Cheese.Verujem da nije razmisljao o tome dok ju je izgovarao,a trebalo bi...
Sustina te poruke je da je rat u Iraku potuno besmislen...ali nafta je u pitanju...

Posted 15 August 2008 - 01:07 PM
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 15 August 2008 - 01:11 PM
Posted 15 August 2008 - 11:39 PM
sajber gedza, on Aug 15 2008, 01:09 PM, said:
To sto je Cheese porucio, ne moze se tako jednostavno tumaciti.
On, ocigledno, kada to kaze, ne misli doslovno, vec se sluzi, iskljucivo, ironijom.
Mada mislim da ti to znas...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account