Vibe je treso pod i koliko sam ja uspeo da snimim akakutanja je bilo.E sad...predpostavljam da neupuceni znaju da ce u tom baru preovladati clubbing i sve vise se forsirati Progressive,Minimal,Tech,ima tu i Disco pa naravno i nezaobilaznog House-a koji je sastavni deo napomenutih zanrova....
Plasim se da publika ocekuje neke hitice koji se mogu cuti i u prekaljenoj diskoteci ispod u rupi i posle razocarati....
Zasto sam ja pokrenuo ovaj topik...Pa secam se zurke u Domu gde su vrteli momci iz Bg-a,zaboravio sam im imena.....I bilo je posle komentara da su smorili a imali su slican repertoar kao Dj Puki.Pa onda je bilo price da ce doci Boki i Dacha iz kinetika koji znaju sta rade ali domestik raja bi rekla da im se to ne svidja jer ipak nema tu "O lajke lajke al du ju lajk a trak"....hehe.....
Da li D-Nox,Beckers,Ali Payami,Kid Massive,Deadmau5,Verdugo Brothers,MSTRKRFT i ostali,"nepoznati" artisti mogu proci u majusnom gradicu pod nazivom Arandjelovac?
(navedite sigurno ako i vi znate neke)
A sto da ne i tech house...vidim ja da ovde ima ljudi koji znaju za Alexandra Kowalskog i to mi je ULTRA drago!!!!!
navikavajmo se polako....da bi skakali a ne sedeli

Sign In
Create Account