Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Reorganizacija Foruma

• You cannot reply to this topic
40 replies to this topic

#1 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 18 August 2008 - 12:44 AM

Posted Image Pocela reorganizacija foruma

Na danasnjem okupljanju i zasedanju urednistva sajta na kome su ucestvovali Zikson,dARco,Milosavljevic Marko,MilosM i Lincoln Burrows doneto je par vaznih odluka i ideja po pitanju daljeg rada ovog najveceg i najposecenijeg arandjelovackog sajta i foruma,sve u cilju napretka,razvoja i podizanja ozbiljnosti istog na visi nivo.

Kao sto cete uskoro videti,bice odradjena delimicna reorganizacija kategorija i podforuma u smislu ubacivanja novih i premestanje ili ukidanje pojedinih postojecih.
Neki od novih foruma koji ce biti ubaceni su : Zdravlje,Ishrana ; Priroda (Ekologija,Zivotinjski svet,biljke..) ; Knjizevnost,Umetnost,Kultura ; verovatno Zenski kutak za nase cenjene clanice itd...

U pogledu izgleda sajta , delimicno smo ulepsali index page foruma slicicama ,koje ne samo da forum cine lepsim vec ga i cine laksim za raspoznavanje i opis foruma i njihove namene , pored vec postojecih natpisa i naziva.

I kao sto rekoh pri odluci da se ozbiljnost foruma digne na visi nivo, ubuduce odnos moderator-korisnik ce biti stroziji ali korektan i pravedan koliko god je to moguce. Ovim putem i apel na clanove,posebno nove, da dobro pogledaju pravila i pridrzavaju se istih za dobrobit i zadovoljstvo svih i da se uzdrzavaju postavljanja neozbiljnih beskorsnih tema i poruka (tipa postova x2,respect,smajlija i drugih postova koji ne nose ikakvu korisnu poruku). Naravno za neozbiljne stvari ce i dalje ostati forumi u kojima je to omoguceno i nece biti kaznjavano .

Takodje donekle je razmotreno i pitanje novih moderatora, ne u potpunosti,ali i to ce doci na red posle uredjenja i organizacije novih i starih forumskih kategorija.

Pored navedenih bice i jos nekih planova i promena vezanih za rad foruma,moderatora,pravila foruma itd..Bicete blagovremeno obavesteni u ovoj temi.
Naravno na sve ovo mozete dati svoj komentar,neki predlog,ideju koju cemo razmotriti i naravno uvaziti ako nam se ucini kao pogodna solucija..

Administratorski tim
vas Arandjelovcani Forum
www.arandjelovcani.com

Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#2 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 18 August 2008 - 01:08 AM

ako smem da dodam...da li moze da se ostavi veci prostor za sliku na avataru i sliku profila?nekako su mi bas malene....
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#3 Bubamara

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 386 posts

Posted 18 August 2008 - 01:11 AM

Letnje spremanje, a? Lepo, lepo... :)
Tebe je udario brzi voz a ti se i dalje trkaš sa putnièkim, tu je tvoja greška!

#4 zikson

YU2ZIX

• Root Admin
  • 3,853 posts
  • Interests:No interests.

Posted 18 August 2008 - 01:22 AM

Jos jedna stvar koju je Darko zaboravio,

Osnovna pravila foruma said:

Ogromni potpisi (signature) na forumu nisu dozvoljeni. Maksimalno 6 linija teksta,normalne velicine (size=2) ili slika - najvise 750x100px i ne veca od 100 kb. Sadrzaj potpisa ...

Ukoliko clan i posle opomene nastavi sa krsenjem pravila mogucnost postavljana potpisa ce biti trajno blokirana.

http://www.arandjelovcani.com/forum/inde...?act=boardrules

#5 loptasti

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,233 posts

Posted 18 August 2008 - 01:24 AM

i ovako je extra :) ali u svakom slucaju extra :D
najgori od svu decu...

#6 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 18 August 2008 - 01:40 AM

a jer smemo da postavimo ovako.....manji je od 100kb....nikakav redirect link nema.....

http://img98.imagesh...86/dasdaec6.gif
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#7 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 18 August 2008 - 01:56 AM

Ja mislim da je forum i sada na visokom nivou. Ima malo neozbiljnosti ali to je ok!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#8 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 18 August 2008 - 08:15 AM

View Postdanilo14, on Aug 18 2008, 02:56 AM, said:

Ja mislim da je forum i sada na visokom nivou. Ima malo neozbiljnosti ali to je ok!

Forum uvek moze da bude bolji,posto mesta za poboljsanja ima a to zavisi i od samih clanova kako ce se odnositi prema njemu.Neozbiljnost nije zabranjena,naravno,ali ce sad imati svoje mesto,a ako je bude tamo gde ne treba bice uklonjena.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#9 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 August 2008 - 05:14 PM

E, ovako...Dopada mi se vasa ideja,samo bih jos nesto predlozila(ako mogu :rolleyes: )...

Ja sam osoba koja voli humor,zezanje(zauvek mlada)..ali,pozelim i ozbiljne teme,kojih nema puno..(ako su samo neozbiljne teme zastupljene,i saljive..onda cemo i mi biti takvi)..ja npr.
Isto tako bih zelela da se under 21,zabrani ulaz na neke teme(ako moze)...
Dalje...zvezdice mi bodu oci(stara prica)...jer,sve to mozete staviti u jedno,npr.po zvezdicama da se vidi pravi rating..pocne se od silver,pa gold,ruby,diamond...i sl.jer tada ce se znati ko je ko. Ovako...Kada udjem na forum,pogledam,i vidim tri gold kod nekog clana,pa zatim kod Linkolna tri diamond :rolleyes: ...odmah se zna ko je ko! A o zvezdicama odlucujete npr.ovako...gold dobije neko ko najvise postuje,ruby neko ko najvise ima tema,diamond neko ko je bez warn-a,i ko postuje...hmm...ja sam to zamislila,ali ne znam kako da vam prezentujem da bi ste me razumeli.. :)
I..neki forumi fale kao npr. The best shop(u gradu),zatim nesto kao forum "intime"...pa zasto da ne bude malo i politike(bez svadje),i ja bih za neke teme uvela VIP(politika,intima,ili vec..)....

Eto,to je to,otprilike... :D
Kampanja Vam je odlicna,nastavite..

Edited by CeDiNiCa, 18 August 2008 - 05:16 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#10 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 August 2008 - 05:39 PM

I treba uvesti..neke testove,pitalice,rebuse...itd
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#11 *N*E*N*S*Y*

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,193 posts

Posted 18 August 2008 - 07:05 PM

Bas super, novine su uvek pozitivne!! A sta vas je navelo na to sredjivanje foruma?
Moj predlog je da stavite neke veselije boje...
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"

#12 voja_ar

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 756 posts

Posted 18 August 2008 - 07:17 PM

Moj predlog je da se doda jos par tema, koje ce biti na raspolaganju i da godi svacijem ukusu(ne bukvalno).
Ali PDA Skin, Clear Blue i Rouge Glass, smorile...
Vec 5 meseci mi stoji ovaj Clear Blue.. hocemo nesto novo... da ne bude kao sto je bio onaj Zimski koji je sklonjen odmah posle zime.
Toliko od mene. Ako mi padne jos neka ideja na pamet javicu se. :P
Mozda sam zahtevan, ali stvarno bi trebalo da obratite paznju.
Hvala u napred.
D.M.F.|Crew...

#13 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 18 August 2008 - 07:22 PM

Mozda i da dodate vise statusa (prolaznik, super clan, extra forumasica i sl, kako li se vec zoveP) ) npr. za clanove koji imaju preko 2000 ili 3000 postova, posto se forum povecava i bice sve vise extra forumasa.
Mozda moze i da se uvede jos porforuma, da neke ozbiljnije teme ne zavrse u Offtopic-u posto nigde drugde ne mogu da se post-uju.
Ali, i pored toga, forum je odlican, i svakim danom je sve bolji.Sve pohvale za novine...
...

#14 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts
  • Interests:...

Posted 18 August 2008 - 07:24 PM

Svaka cast na organizaciji i na ljudima koji su hasali..... ovaj ucestvovali u njoj :lol:

#15 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 18 August 2008 - 07:33 PM

View PostMajaaa, on Aug 18 2008, 08:24 PM, said:

Svaka cast na organizaciji i na ljudima koji su hasali..... ovaj ucestvovali u njoj :lol:

E Majo Majo,ti mislis da je nama bilo lako....dok smo jeli? :lol:
Morali smo da donesemo vazne odluke a to ne ide na prazan stomak...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#16 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts
  • Interests:...

Posted 18 August 2008 - 07:36 PM

View PostLincoln Burrows, on Aug 18 2008, 08:33 PM, said:

E Majo Majo,ti mislis da je nama bilo lako....dok smo jeli? :lol:
Morali smo da donesemo vazne odluke a to ne ide na prazan stomak...

NARAVNO :unsure:
A i znam da vam nije bilo lako,ovi povracaju dva dana :lol:
Mada opet uradili ste nesto,a ja te ne upozna cccccc Pobeze pre nego sto sam dosla :lol:

#17 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 18 August 2008 - 09:57 PM

View PostdARco, on Aug 18 2008, 01:44 AM, said:

I kao sto rekoh pri odluci da se ozbiljnost foruma digne na visi nivo, ubuduce odnos moderator-korisnik ce biti stroziji ali korektan i pravedan koliko god je to moguce.

Mozda bi najpametnije bilo da se odnos moderator-korisnik pretvori u odnos clan-clan.. jedino ovde imamo moderatore istripuju vladavinu i namecu glupava pravila a ustvari treba da budu obicni cistaci smeca koje korisnici ostave..
moj je predlog da vec jednom skinete te glupe boje, da ako mora da pise moderator, ne mora toliko da se eksponira, i da oni postuju kao i ostali clanovi, a ako nesto nije po pravilima foruma se ispravi bez buke i tacka..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#18 _Sanja_

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,203 posts

Posted 18 August 2008 - 10:06 PM

A muski kutak? Zene pitaju muskarce? Zasto samo zenski da se ubaci? To,to,to,to mi se nikako ne svidja.. Pih.. Ja sam predloge odavno rekla ziksu,vecina je ubacena.. Ideja uopste=odlicno ;) gou gou :P

Edited by _Sanja_, 18 August 2008 - 10:07 PM.

Sezame,otvori se.. Hocu napolje.. :)
Meco VT :* Posted Image

#19 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 August 2008 - 11:02 PM

View PostHasan Salihamidzic, on Aug 18 2008, 08:57 PM, said:

Mozda bi najpametnije bilo da se odnos moderator-korisnik pretvori u odnos clan-clan.. jedino ovde imamo moderatore istripuju vladavinu i namecu glupava pravila a ustvari treba da budu obicni cistaci smeca koje korisnici ostave..
moj je predlog da vec jednom skinete te glupe boje, da ako mora da pise moderator, ne mora toliko da se eksponira, i da oni postuju kao i ostali clanovi, a ako nesto nije po pravilima foruma se ispravi bez buke i tacka..

Mnogo si mi drag,ali moram ti reci da nisi u pravu...Ti ljudi se trude,i ulazu sebe maksimalno,tolerantni su(ja ne bih bila),pravila mora da postoje(nisu glupa),i ne mogu biti cistaci smeca,jer je forum njihov(znas kako je tamo gde si sad)...
Za boje si u pravu,i za to da ne mora da pise moderator..bezbolnije su zvezdice(i to ima tu kod jevreja)..eh..volim ja zvezdice,i imaju veci efekat,jer..ja bih imala tri zlatne(i da se namucim da dodjem do sledece) npr.pa ide ruby(tri sa cirkonom,ili bez)pa onda dimond,i platinasta(moderatori)....bez pisanja titula :D
Ali...puno je posla oko ovog,uvek neko mora da je tu od njih,i nije im lako...tako da,meni je drago da se stvarno trude,i da su ok,nisu istripovani(kako kazes)..niko od njih... :)

Don Huan

Visit My Website

#20 Kaja*

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 917 posts
  • Interests:... Motori , brza vonja <3 :D, i tako svasta nesto.... :)

Posted 18 August 2008 - 11:41 PM

Forum je extra,a i ove novine su suuuper!!! :)
Svaka cast...:respekt:
A slazem se sa Vojom,da bi bilo super da se dodaju jos neke teme,ove su nekako obicne... ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users