Tako da su takve poruke obrisane,unistavaju tok planirane diskusije.
loptasti, on Aug 19 2008, 10:25 AM, said:
imam ja jedno pitanje za moderatore/admine : za sta tacno sluzi Arandjelovcani forum ?
Ovo nije tema za pitanje ove vrste,tako da cu ti odgovoriti na PM
Zverman87, on Aug 19 2008, 12:01 PM, said:
jedino na moj predlog niko nije odgovorio tako da vise necu predlagati nista...a prvi sam ostavio predlog...
Zvermane ,stvarno nemoj da mislis da te neko ovde zapostavlja.Na tvoj predlog nisam mogao da odgovorim odmah jer nisam bio u mogucnosti da to uradim bez prethodnog razmatranja sluacaja sa Ziksonom kao sto sam uradio za vecinu prethodnih primera i predloga. Naime, ono sto ti mogu sada reci je da velicina avatara nece biti promenjena,cak je u skorijoj proslosti povecana sa nekadasnjih 80x80 na 100x100 i preko toga ne zelimo da idemo jer sve vece slike usporavaju otvaranje strana i stvaraju utisak da su "primarna stvar" kod citanja tema.E sto se tice slika u profilu,u pravu si,mozda bi trebalo povecati malo slike ,ali za sada ti jos ne mogu obecati dok ne utvrdimo koliko je moguce itd..
@Brzi88 : Mislim da nema potrebe da se ljutis odmah na MilosM-a,on je samo tebe naveo kao primer jer smo statisticki utvrdili da si medju prvima koji daje takve odgovore,ali primetices,kod tebe se postuju neke druge stvari,koje neki clanovi ne postuju,pa zato i pored svega toga nemas mnogo warn-a,sto znaci da smo bili i prilicno tolerantni i verujem da je njegova namera bila vise pozitivna da pokusa da apeluje da se to bar malo smanji.
Naravno postoje i mnogi drugi clanovi koji imaju mnooogo komentara te vrste,u pravu si ali ..dobro.. ne zelim da se nastavi diskusija o tome dalje u ovoj temi..
@Hasan Salihamidzic : Dobro, mozda se nismo razumeli u potpunosti,kao ste rece Lincoln mozda se nisi dobro izrazio ili razumeo moje reci gde sam napisao da ce odnos moderator-korisnik biti stroziji.Tu se prvenstveno i jedino mislilo na sprovodjenje pravila,tipa deljenje warn-a ali naravno NE i u diskusijama ,opet ponavljam.Mislim da se moras sloziti da se neko krsenje pravila mora kazniti da se ne bi ponovilo a ne samo obrisati jer ce se ponavljati i ponavljati..
Razumemo se potpuno sto se tice odlaska pojedinih ozbiljnih clanova,meni je krivo vise nego tebi i to je jedan od razloga zasto zelimo ovaj forum malo uozbiljiti utegnuti i pojacati kontrolu nad onima koji ga kvare.
Rado cu i sa tobom nastaviti diskusiju preko PM-a,ako zelis, jer ovde vec odlazi u offtopic.

Sign In
Create Account