Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Internet Provajderi U Arandjelovcu
Started by Heidi, Aug 25 2008 08:24 AM
7 replies to this topic
Posted 25 August 2008 - 08:38 AM
Heidi, on Aug 25 2008, 09:24 AM, said:
Pozdrav svima....
Interesuje me koji internet provajderi postoje u Ar i da li postoji mogucnost ugradnje ADSL, ako postoji - GDE!!!! da ga nadjem....
Interesuje me koji internet provajderi postoje u Ar i da li postoji mogucnost ugradnje ADSL, ako postoji - GDE!!!! da ga nadjem....
Takodje ima i Wireless internet provajdere, imas npr PRO M, oni su ti dole u Kralja Petra I (pored Majdanca i ComTrade-a), pa se raspitaj sta ti najvise odgovara.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 28 August 2008 - 03:40 PM
Milosavljevic Marko, on Aug 25 2008, 10:50 AM, said:
Fcc Impuls , Kneza MIhajla 140, sezam pro adsl, my its adsl, wireless g-net ,wireless pro m. sve na jednom mestu. Info tel. 034715566
A postoji li mogucnost da se sa telekom(sranje)ADSL-a prebaci na neki od drugih ADSL-a ,ako nisu i oni laznjaci kao i telekom???
sve je nista
Posted 14 September 2008 - 09:58 AM
Slucajni Prolaznik, on Aug 28 2008, 04:40 PM, said:
A postoji li mogucnost da se sa telekom(sranje)ADSL-a prebaci na neki od drugih ADSL-a ,ako nisu i oni laznjaci kao i telekom???
Naravno da postoji mogucnost da se prebacis na drugog provajdera. Znaci kada ti istekne Ugovor koji si potpisao sa Telekomom, raskines njega i podneses odmah zahtev kod nekog drugog ISP, mada sve se skoro svodi na isto posto uglavnom net zakupljuju od telekoma, i primera radi ako ti se nesto pokvari u petak uvece, ili subotu, dobices ti telefonom tehnicku podrsku, oni kvar odmah prosledjuju Telekomu ali to se resava tek prvog sledeceg radnog dana a to je u nasoj zemlji ponedeljak, utorak.... toliko od mene.
________________________________________________________________________________
CPU: Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 MB: eVGA 680i HD: 2 WD Raptor Drives 150gig RAM: 2x Mushkin eXtreme Performance 1GB DDR2-830(@ 4-3-3-8) GPU: 2 GeForce 7900GTX 1GB RAM each Sound: Sold Sound Card Power: P&C TURBO-COOL 1000W PSU Cooling: ZEROtherm Nirvana NV120 (32c/4Xc, Two bottom mounted Vantec 80mm Stealth, two top mounted Vantec 80mm Stealth, one front mounted 60mm Vantec Stealth. Two (one per HD) HDC-701A-BK HHD Cooler
CPU: Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 MB: eVGA 680i HD: 2 WD Raptor Drives 150gig RAM: 2x Mushkin eXtreme Performance 1GB DDR2-830(@ 4-3-3-8) GPU: 2 GeForce 7900GTX 1GB RAM each Sound: Sold Sound Card Power: P&C TURBO-COOL 1000W PSU Cooling: ZEROtherm Nirvana NV120 (32c/4Xc, Two bottom mounted Vantec 80mm Stealth, two top mounted Vantec 80mm Stealth, one front mounted 60mm Vantec Stealth. Two (one per HD) HDC-701A-BK HHD Cooler
Posted 15 August 2010 - 07:57 PM
Milosavljevic Marko, on 25 August 2008 - 09:50 AM, said:
Fcc Impuls , Kneza MIhajla 140, sezam pro adsl, my its adsl, wireless g-net ,wireless pro m. sve na jednom mestu. Info tel. 034715566
FCC je zesce sr**je. Kad sam se prikljucio u aprilu konekcija je bila odlicna i to je trajalo otprilike jedno 2 meseca,a sad obicnu stranicu ucitava pola sata a o razgovoru preko skajpa necu ni da pricam,a sve to je napocetku funkcionisalo super,naravno dok se nisu odelili od Mladenovca. Jbg. skupili ljudi 100-200 korisnika i par hiljada eura i misle da mogu da budu provajderi.
Evo ako neko od vas ume i moze da radi i pokrene jednu takvu kvalitetnu firmu neka mi napravi biznis plan i posalje na jevdjevic@gmail.com
Mada iskreno receno u Srbiji i nema kvalitetnog provajdera.
Posted 18 August 2010 - 12:50 PM
Jevdjo, on 15 August 2010 - 07:57 PM, said:
FCC je zesce sr**je. Kad sam se prikljucio u aprilu konekcija je bila odlicna i to je trajalo otprilike jedno 2 meseca,a sad obicnu stranicu ucitava pola sata a o razgovoru preko skajpa necu ni da pricam,a sve to je napocetku funkcionisalo super,naravno dok se nisu odelili od Mladenovca. Jbg. skupili ljudi 100-200 korisnika i par hiljada eura i misle da mogu da budu provajderi.
Evo ako neko od vas ume i moze da radi i pokrene jednu takvu kvalitetnu firmu neka mi napravi biznis plan i posalje na jevdjevic@gmail.com
Ja mogu, ali nabavljam uslove....imam par ideja, još samo da napravim bisznis plan
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account