Ili...gde se oni pronalaze po vama?
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Upoznavanje Zenskog/muskog Sveta...
Started by CeDiNiCa, Aug 26 2008 06:33 PM
7 replies to this topic
Posted 26 August 2008 - 06:33 PM
Sta mislite,da li na jednom od ova dva mesta mozete upoznati najlepseg,i najzgodnijeg muskarca/zenu?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 02 October 2008 - 09:39 AM
samo mogu da kazem- nikad se ne zna!
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
Posted 06 April 2009 - 03:26 PM
Nista nije iskljuceno....Upoznati...hmmm...to mozes da upoznas gde god hoces.... Pitanje je da li je taj najzgodniji ili najlepsi muskarac po meni kompletna licnost.... Njegov izgled nije presudan da bih ga ja pustila u svoj svet (stvarni ili virtuelni nije vazno).
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 06 April 2009 - 09:47 PM
Ja licno vise volim da upoznajem ljude uzivo,zato sto se mnogi preko neta lazno predstavljaju,pa nije iskljuceno da je taj savrseni muskarac u stvari dete od 9 godina
...Tako da cu pre da ga upoznam na nekoj zurci ...
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account