Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Sta Ste U Horoskopu?

• You cannot reply to this topic
127 replies to this topic

#1 sweety

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts

Posted 14 September 2008 - 12:50 AM

ja sam strelac po meni nikako se ne slazem s jarcevima rakovima i blizancima,s strelcima ovnovima i lavom da ali to je dupla vatra pa zna da bude opasno
...NIKOME NI REC...
Posted Image
...KOLIKO ZELIM TE ~ TOLIKO NEMAM TE...
...DOBRO MOJE...

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 14 September 2008 - 01:45 AM

Dupla sam skorpija...mogu se sloziti sa sa svakim znakom suprtnog pola,ali ono sto nama skorpijama odgovara(seksualno,emotivno,za dugu vezu),to je bik,ovan,jarac,rak...Mada..kao sto rekoh,skorpija moze "izdrzati"svaki znak!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 *N*E*N*S*Y*

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,193 posts

Posted 14 September 2008 - 01:52 AM

Ja sam Vaga-Skorpija! Ne znam sa kojim znakovima se slazem inace, znam da se trenutno slazem sa Vodolijom :)
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"

#4 alexandar

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,285 posts

Posted 14 September 2008 - 03:44 AM

Ja sam kriptonit u horoskopu.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#5 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts
  • Interests:...

Posted 14 September 2008 - 05:39 AM

lav-shkorpija....grrr

#6 Deja-Vu...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,202 posts
  • Interests:Architecture...Music .... Design ...Yoga ....

Posted 14 September 2008 - 07:19 AM

shkorpija ....... a podznak rak

SKORPION, osmi znak u Zodijaku, je fixni znak kojim vlada ratnicka planeta Mars, kao i planeta
transformacije - misteriozni Pluton. SKORPION je simbol sexa i osobe rodjene u ovom znaku su strastveni
ljubavnici, sa najvise sexualne energije od svih ostalih znakova Zodijaka. Za njih, spoj sa voljenom osobom
je Sakrament, vidljivi znak unutrasnje drazi.

SKORPIONI su najintenzivniji, duboki i snazni karakteri
Zodijaka. Cak i kada izgledaju sasvim mirni, u njima bukti intenzivna emocionalna energija, sakrivena ispod
mirne povrsine. Pozeljni su i trazeni u konvencionalnim drustvenim skupovima, proslavama i zurkama,
promisljeni su u razgovorima i izjavama, ponosni i rezervisani, ali ipak jako drustveni, ljubazni i pristojni.
Tipicni pripadnici horoskopskog znaka SKORPION obicno poseduju probojne oci pred cijim se pogledima
mnogi osecaju goli i bespomocni.

U svakodnevnom zivotu SKORPION svojim ponasanjem drugima stvara
sliku kao da se interesom odaljava od centra aktivnosti i dogadjanja, mada ce oni koji ove osobe bolje
poznaju prepoznati da oni ipak budno prate sva zbivanja, jer to je deo njihovog karaktera.
Ovim ljudima odgovaraju profesije koje
zahtevaju sposobnost analiziranja, istrazivanja, pravilnu viziju realnosti i talenat za razresavanje misterija...
Tipican SKOPRION...
Fall in love or fall in hate.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)

#7 Deja-Vu...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,202 posts
  • Interests:Architecture...Music .... Design ...Yoga ....

Posted 14 September 2008 - 07:21 AM

veoma zanimljivo....

Zena SKORPION nema problema da privuce muskarca. Ona je tip zene koji poseduje jaku animalnu energiju
koja izaziva i opija, sem toga ova zena poseduje i explozivni temperament. Koristice svoje zavodljive i
hipnoticne poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o
umetnosti vodjenja ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nadje nacina da je zadovolji. Svom
partneru ce biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost. Ona veruje u zenstveno oruzje, zna kako da
igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promisljen
i ima svrhu efekta na suprotni pol. Motivisana intenzitetom strasti, ova dama trazi pustoloinu i moc.

Zena
SKORPION uvek ima totalnu kontrolu nad svojim zivotom. Ne plasi se nicega, mrzi ulizice i one kojima drugi
upravljaju zivotom, ukusom i misljenjem. Paznja - ova zena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako se
oseti prevarena. Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako
muzevan. Bice odabran ne samo zbog njegove inteligencije, vec i zbog cinjenice da je on taj koji je voljan
da se s njom u svemu nadje na pola puta. Takvom coveku ce ova zena biti verna i nece obracati paznju na
misljenje ostalih, i cak i ako se njeno misljenje privatno ne slaze s njegovim, ona ce u javnosti cvrsto stajati
uz njega i braniti njegove stavove.

SKORPION-dama ima jaka osecanja za mnoge stvari, ali najjaca osecanja
za coveka kog voli... Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto "sve ili nista". Ljubavna veza sa ovakvom
partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou. Ona
je jaka osoba, ume da bude extremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojaca
intenzitet dobra ali i intenzitet zla.

Ona ima malo vremena i interesa za povrsne osobe, mesta ili stvari. Ona
daje prednost dubokim obavezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz
nekih razloga ne moze reci onako kao je, onda radje cuti.

---Cela knjiga se moze napisati o ocima ove zene: ta
knjiga bi imala posebno poglavlje o upadljivim pogledima i posebno poglavlje o rengensko- prodornim
pogledima... Najcesce izjave ljudi u vezi njenih ociju su: "Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih vec mrtav", ili
"I mam osecaj kao da mi pogledom cita misli " .....
Fall in love or fall in hate.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)

#8 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 14 September 2008 - 09:14 AM

View Post*N*E*N*S*Y*, on Sep 14 2008, 12:52 AM, said:

Ja sam Vaga-Skorpija! Ne znam sa kojim znakovima se slazem inace, znam da se trenutno slazem sa Vodolijom :)

Ne mogu da verujem :)
I ja sam vaga-skorpija... :rolleyes:
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#9 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 14 September 2008 - 09:16 AM

Ja sam lav, i ne slazem se nikako sa mojim znakom. Slazem se sa skorpijama, ribama i jarcevima.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#10 deriste

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 14 September 2008 - 10:17 AM

Jarac,poznak jarac- i kao moj najbolji ljubavni partner je rak,ali najbolje se slazem sa bikovima i ribama

#11 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 14 September 2008 - 10:56 AM

Ovan-Vaga sam... :) Ovan se najbolje slaze sa osobama u znaku Lava, Strelca, Vage i Skorpiona. Umereno se slaze sa Vodolijom i Blizancima. Ambivalentno sa Ribama i Bikom. A izuzetno lose sa Rakom, Jarcem i Devicom.
Ali mi ne verujemo uuuu horoskope, sto dalje implicira - sa svima se lepo slazem :D !

Edited by Vedrana, 14 September 2008 - 11:00 AM.

#12 ...Andjela...

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 164 posts

Posted 14 September 2008 - 11:22 AM

Devica,a podznak rak...
***Ve$eL@ DrUzIn@ ArDisneyL@nd***

*Andjela-Maza*

Posted Image

#13 Milan_90

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Interests:audio tehnologije

Posted 14 September 2008 - 11:42 AM

bikanjaa,kako god da okrenes :D El ToRo,u podznaku neam pojma koji sam :D

Ime: Taurus na latinskom znaci Bik
Planeta: Venera
Boja: Zelena, plava, ruzicasta
Zivotinja: Bik
Metal: Bakar
Drago kamenje: Dijamant, smaragd
Biljke: Ruza, ljiljan, slatkomirisno cvece i voce
Najnepravednija izreka o Biku:
Bik je naporan.
Bik ne uziva u promenama i treba mu puno vremena da se prilagodi svakoj novoj situaciji, kao i za ucenje neke nove vestine.

Karakteristike:
Prvi zemljani znak. Blizak je kopnu i prirodi. Koliko je dugo vremena potrebno drvetu da izraste - toliko dugo Bik ceka ono �to mu je stvarno vazno. Moze se to nazvati izvanrednom strpljivoscu ili tvrdoglavscu... Ovaj znak voli zadovoljiti svoja cula dobrom hranom, slatkomirisnim cvecem, ne�nim tkaninama i sve to sa puno, puno sjajnog novca.
Bik je vrlo blag dok ga ne izazivaju, ali tada je najbolje pobeci iza najbli�e ograde. Deo tela povezan sa ovim znakom je vrat ali i podrucje grla; cesto ima prekrasan glas za pevanje ili govorenje.
Bik je stabilan, strpljiv, istrajan i inertan. Ima izuzetno jaku volju.
Voli dom i porodicu. Sklon je materijalnom sticanju. Ne odustaje lako. Voli luksuzne predmete, nakit, finu odecu. Može biti izrazito lep ili ružan.
Ljubav:
Bikovi, uzimaju od zivota sve radosti i culne uzitke, nesebicno se troseci. Njihova deviza je "posle mene potop". Rec Ljubav pisu velikim slovom i traze partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako vazni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, pice.

Prijateljstvo:
Bik ima otvorenu prirodu i to je najbolji poziv na prijateljstvo. Sve obavlja korak po korak, a kada nekome odluci da bude prijatelj, niko ga ne moze odvuci. Pouzdan je i veran, ali je i posesivan.Ne radi se o tome, da zeli posedovati ljude, nego mu nije drago da oni nesto zanimljivo rade sa drugima, a da on nije deo toga.
Potrebni su mu ljudi na koje se moze osloniti, a ne nepredvidljivi i cudni. Ako su mu prijatelji odani, pouzdani, topli, uvek ce biti uz njih.

Posao:
Biku odgovara posao koji nudi stabilnost, ne beze od odgovornosti, ali posao mora doneti materijalnu stabilnost, jer Biku "biti dobro" znaci imati mnogo para, te ce iz tog razloga neprestano tragati za poslom koji ce mu i doneti materijalnu sigurnost.
Zanimanja za Bika su: umetnik, modni kreator, cvecar, mehanicar, poslasticar, trgovac, ekonomista, slikar, muzicar, vajar, naucnik....

Garderoba:
Odeca i obuca za Bika mora biti meka, od prirodnog materijala i lagana. Bitni su mu stil, komotnost i sto je najvaznije cena. Cvijetni uzorci, pamuk, svila i lan na njemu dobro izgledaju, a omiljene boje su zelena, ruzicasta i plava.

Edited by Milan_90, 14 September 2008 - 11:49 AM.

#14 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 14 September 2008 - 11:58 AM

Devica-jarac!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#15 Poison-girl...

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 642 posts

Posted 14 September 2008 - 11:58 AM

View PostDeja-Vu..., on Sep 14 2008, 06:19 AM, said:

shkorpija ....... :respekt:

SKORPION, osmi znak u Zodijaku, je fixni znak kojim vlada ratnicka planeta Mars, kao i planeta
transformacije - misteriozni Pluton. SKORPION je simbol sexa i osobe rodjene u ovom znaku su strastveni
ljubavnici, sa najvise sexualne energije od svih ostalih znakova Zodijaka. Za njih, spoj sa voljenom osobom
je Sakrament, vidljivi znak unutrasnje drazi.

SKORPIONI su najintenzivniji, duboki i snazni karakteri
Zodijaka. Cak i kada izgledaju sasvim mirni, u njima bukti intenzivna emocionalna energija, sakrivena ispod
mirne povrsine. Pozeljni su i trazeni u konvencionalnim drustvenim skupovima, proslavama i zurkama,
promisljeni su u razgovorima i izjavama, ponosni i rezervisani, ali ipak jako drustveni, ljubazni i pristojni.
Tipicni pripadnici horoskopskog znaka SKORPION obicno poseduju probojne oci pred cijim se pogledima
mnogi osecaju goli i bespomocni.

U svakodnevnom zivotu SKORPION svojim ponasanjem drugima stvara
sliku kao da se interesom odaljava od centra aktivnosti i dogadjanja, mada ce oni koji ove osobe bolje
poznaju prepoznati da oni ipak budno prate sva zbivanja, jer to je deo njihovog karaktera.
Ovim ljudima odgovaraju profesije koje
zahtevaju sposobnost analiziranja, istrazivanja, pravilnu viziju realnosti i talenat za razresavanje misterija...
Tipican SKOPRION...

View PostDeja-Vu..., on Sep 14 2008, 06:21 AM, said:

veoma zanimljivo....

Zena SKORPION nema problema da privuce muskarca. Ona je tip zene koji poseduje jaku animalnu energiju
koja izaziva i opija, sem toga ova zena poseduje i explozivni temperament. Koristice svoje zavodljive i
hipnoticne poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o
umetnosti vodjenja ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nadje nacina da je zadovolji. Svom
partneru ce biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost. Ona veruje u zenstveno oruzje, zna kako da
igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promisljen
i ima svrhu efekta na suprotni pol. Motivisana intenzitetom strasti, ova dama trazi pustoloinu i moc.

Zena
SKORPION uvek ima totalnu kontrolu nad svojim zivotom. Ne plasi se nicega, mrzi ulizice i one kojima drugi
upravljaju zivotom, ukusom i misljenjem. Paznja - ova zena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako se
oseti prevarena. Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako
muzevan. Bice odabran ne samo zbog njegove inteligencije, vec i zbog cinjenice da je on taj koji je voljan
da se s njom u svemu nadje na pola puta. Takvom coveku ce ova zena biti verna i nece obracati paznju na
misljenje ostalih, i cak i ako se njeno misljenje privatno ne slaze s njegovim, ona ce u javnosti cvrsto stajati
uz njega i braniti njegove stavove.

SKORPION-dama ima jaka osecanja za mnoge stvari, ali najjaca osecanja
za coveka kog voli... Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto "sve ili nista". Ljubavna veza sa ovakvom
partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou. Ona
je jaka osoba, ume da bude extremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojaca
intenzitet dobra ali i intenzitet zla.

Ona ima malo vremena i interesa za povrsne osobe, mesta ili stvari. Ona
daje prednost dubokim obavezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz
nekih razloga ne moze reci onako kao je, onda radje cuti.

---Cela knjiga se moze napisati o ocima ove zene: ta
knjiga bi imala posebno poglavlje o upadljivim pogledima i posebno poglavlje o rengensko- prodornim
pogledima... Najcesce izjave ljudi u vezi njenih ociju su: "Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih vec mrtav", ili
"I mam osecaj kao da mi pogledom cita misli " .....

:respekt: :respekt: :respekt:
2+2=4

#16 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 14 September 2008 - 12:00 PM

ONA

Zena VAGA nema problema u nalazenju ljubavnika - to je jedna od laksih vezbi za nju,
kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome
da u drustvu bude vesela i sarmantna, ona obara muskarce s nogu svojom zenstvenoscu.
Ona je dovoljno promucurna da ljubavnika pust da veruje da je on lovac - zato je zena
VAGA retko bez partnera. VAGA je poznata po svojoj neodlucnosti, ona nastoji na tome
sve da izvaga i premeri, pre nego sto - zamalo donese odluku! Ona trazi dusevni mir po
svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svacemu ali bez da stvori jaka osecanja i
nepogaziva misljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predlozi sastanak, ona ce
verovatno reci "mozda", bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga
time u nedoumicu. Neka bude srecan sto mu odmah nije rekla "ne", a neodlucujuci odgovor
koji je dobio signalizira da postoje pozitivne sanse za vreme udvoje. Gospodja VAGA nije
sposobna da zivi sama, ona uvek trazi drustvo i ne podnosi dugo samocu. Ona uziva u svojoj
zenstvenosti i rado je podrzava neodoljivim parfemima i svojim nepobedivim ukusom za odevanje.
Kada trazi partnera, ona veoma pazljivo pamti njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban
za sve one stvari koje je cine emocionalno stabilnom. Njeno najvece blago postaje onaj covek
kojeg ona odluci da voli. Ona je poznata po svojoj ljupkosti, specificnosti i sarmu, kao i po
odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ona ulaze stil u svoje ponasanje i
odevanje i svemu sto je okruzuje voli da doda izvesnu mericu elegancije. Njen cilj ej da
bude obozavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podrzava njen ego,
ona ce se potruditi da mu pokaze sve njene extra tehnike vodjenja ljubavi. Ona vise tezi ka
umetnickom tipu muskarca ( slikar, muzicar, vajar...), ipak njen partner mora biti visoko
talentovan za komplimente i izjave ljubavi i obozavanja, da bi je usrecio. Ona cesto sama
sebe ukorava zbog toga sto misli da nema dovoljno sposobnosti da zadovolji druge. U ulozi
roditelja je veoma popustljiva, pa ce skoro sve zelje njene dece biti ispunjene. Ona je dobra
majka, mada bi ponekad mogla biti malo strozija, pogotovu kada se radi o zavodjenju discipline.

~~VAGA~~

Vladajuca planeta-----Venera
Element-------------------Vazduh
Moto-------------Ja balansiram!
Pol---------------------------zenski
Boja----------svetlo plava, roza

Moguce vrline Vaga:

Diplomaticne i esteticne
Romanticne i ocaravajuce
Opustene i drustvene
Idealisticne i miroljubive

Moguce mane:

Neodlucne i promenljive
Lakoverne i povodljive
Nestrpljive i narcisoidne
Povrsne i kriticne

VAGA: Lav i Strelac...Ovan, Rak i Jarac...
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#17 Maldini

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 145 posts

Posted 14 September 2008 - 12:11 PM

skorpijon

#18 jelena_djurdjevic

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,626 posts

Posted 14 September 2008 - 12:21 PM

Vodolija - jarac

#19 *N*E*N*S*Y*

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,193 posts

Posted 14 September 2008 - 12:51 PM

View PostDevojcica..., on Sep 14 2008, 08:14 AM, said:

Ne mogu da verujem :)
I ja sam vaga-skorpija... :rolleyes:

:) :) To je najbolja kombinacija!!! :D :D :D Zar ne? :P

View PostDevojcica..., on Sep 14 2008, 11:00 AM, said:

ONA

Zena VAGA nema problema u nalazenju ljubavnika - to je jedna od laksih vezbi za nju,
kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome
da u drustvu bude vesela i sarmantna, ona obara muskarce s nogu svojom zenstvenoscu.
Ona je dovoljno promucurna da ljubavnika pust da veruje da je on lovac - zato je zena
VAGA retko bez partnera. VAGA je poznata po svojoj neodlucnosti, ona nastoji na tome
sve da izvaga i premeri, pre nego sto - zamalo donese odluku! Ona trazi dusevni mir po
svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svacemu ali bez da stvori jaka osecanja i
nepogaziva misljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predlozi sastanak, ona ce
verovatno reci "mozda", bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga
time u nedoumicu. Neka bude srecan sto mu odmah nije rekla "ne", a neodlucujuci odgovor
koji je dobio signalizira da postoje pozitivne sanse za vreme udvoje. Gospodja VAGA nije
sposobna da zivi sama, ona uvek trazi drustvo i ne podnosi dugo samocu. Ona uziva u svojoj
zenstvenosti i rado je podrzava neodoljivim parfemima i svojim nepobedivim ukusom za odevanje.
Kada trazi partnera, ona veoma pazljivo pamti njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban
za sve one stvari koje je cine emocionalno stabilnom. Njeno najvece blago postaje onaj covek
kojeg ona odluci da voli. Ona je poznata po svojoj ljupkosti, specificnosti i sarmu, kao i po
odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ona ulaze stil u svoje ponasanje i
odevanje i svemu sto je okruzuje voli da doda izvesnu mericu elegancije. Njen cilj ej da
bude obozavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podrzava njen ego,
ona ce se potruditi da mu pokaze sve njene extra tehnike vodjenja ljubavi. Ona vise tezi ka
umetnickom tipu muskarca ( slikar, muzicar, vajar...), ipak njen partner mora biti visoko
talentovan za komplimente i izjave ljubavi i obozavanja, da bi je usrecio. Ona cesto sama
sebe ukorava zbog toga sto misli da nema dovoljno sposobnosti da zadovolji druge. U ulozi
roditelja je veoma popustljiva, pa ce skoro sve zelje njene dece biti ispunjene. Ona je dobra
majka, mada bi ponekad mogla biti malo strozija, pogotovu kada se radi o zavodjenju discipline.

~~VAGA~~

Vladajuca planeta-----Venera
Element-------------------Vazduh
Moto-------------Ja balansiram!
Pol---------------------------zenski
Boja----------svetlo plava, roza
Moguce vrline Vaga:

Diplomaticne i esteticne
Romanticne i ocaravajuce
Opustene i drustvene
Idealisticne i miroljubive
Moguce mane:

Neodlucne i promenljive
Lakoverne i povodljive
Nestrpljive i narcisoidne
Povrsne i kriticne

VAGA: Lav i Strelac...Ovan, Rak i Jarac...

Slazem se sa vecinom ovga, pronasla sam se! :D :D Ali ozbiljno...
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"

#20 Andja

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 334 posts

Posted 14 September 2008 - 01:09 PM

Blizanac/devica :o

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users