Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Zenska Intima...
Started by CeDiNiCa, Sep 23 2008 02:07 PM
8 replies to this topic
Posted 23 September 2008 - 02:07 PM
To sam se uvek pitala koje zene su promiskuitetne...
U nekim kulturama zene su osudjene na jednog ljubavnika tj muza ceo zivot i ako ih prevari ili ako udje u brak a da nije nevina ...leti glava..otprilike
U nekim kulturama zapadnjakim vise niko to ne gleda posebno ako je zena slobodna.
E sad kod nas gde je granica izmedju pristojnog i nepristojnog "broja"?
I da li se smatra promiskuitetnija ona devojka koja ima 3 ljubavnika u mesec dana a 10 god.apstinira ili ona koja za 10 god. ima tri ljubavnika recimo svake 3 god.
I da li se promiskuitet rednovno vezuje za "kres" na jednu noc ili to moze da bude "kres" tajna ili javna veza u duzem vremenskom periodu...
Zapravo sta je puno a sta malo a sta srednje...sta vi mislite?
U nekim kulturama zene su osudjene na jednog ljubavnika tj muza ceo zivot i ako ih prevari ili ako udje u brak a da nije nevina ...leti glava..otprilike
U nekim kulturama zapadnjakim vise niko to ne gleda posebno ako je zena slobodna.
E sad kod nas gde je granica izmedju pristojnog i nepristojnog "broja"?
I da li se smatra promiskuitetnija ona devojka koja ima 3 ljubavnika u mesec dana a 10 god.apstinira ili ona koja za 10 god. ima tri ljubavnika recimo svake 3 god.
I da li se promiskuitet rednovno vezuje za "kres" na jednu noc ili to moze da bude "kres" tajna ili javna veza u duzem vremenskom periodu...
Zapravo sta je puno a sta malo a sta srednje...sta vi mislite?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 September 2008 - 03:17 PM
Kod nas vazi ono da je zena kada bude sa 10 muskaraca u kratkom periodu ku**a, dok je muskarac frajer. Izjednacila bih i da muskarci zato budu ku**e 
Ma, svako ima svoje potrebe, neka ih zadovoljava kako hoce, makar to uticalo na to kako ih ljudi vide. Zavisi to od osobe do osobe.
Ma, svako ima svoje potrebe, neka ih zadovoljava kako hoce, makar to uticalo na to kako ih ljudi vide. Zavisi to od osobe do osobe.
Edited by Comi, 23 September 2008 - 03:20 PM.
...
Posted 25 September 2008 - 07:51 PM
I ja mislim da to zavisi od osobe i od njenog stava...
Nije najbitniji broj...bitnije je ponasanje i (kao sto sam rekla) stav.
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 17 April 2009 - 12:40 AM
Devojcica..., on Sep 25 2008, 06:51 PM, said:
I ja mislim da to zavisi od osobe i od njenog stava...
+Anabela Basalo je u svojim knjigama opisala to kako ona gleda na promiskuitetne zene,a meni se neko njeno razmisljanje dopalo...
Stvar izbora...
It is not being in love that makes me happy...
Posted 17 April 2009 - 10:54 AM
Svaka devojka treba da zadovoljava svoje potrebe kako ona hoce i sa kime god hoce. I uopste ne treba da se brine oko toga sta ce ko da kaze, da li je ovakva ili onakva.
Sve dok je njoj lepo i dok je zadovoljna, neka radi sta god hoce.
Samo ne mora bas sa svakim, treba naci zlatnu sredinu, adekvatnu zastitu i cist racun-duga ljubav.
Sve dok je njoj lepo i dok je zadovoljna, neka radi sta god hoce.
Samo ne mora bas sa svakim, treba naci zlatnu sredinu, adekvatnu zastitu i cist racun-duga ljubav.
Edited by Shopaholic, 17 April 2009 - 10:54 AM.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account