Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Vredjanje Clanova U Pm-u...
Started by CeDiNiCa, Sep 24 2008 11:12 PM
32 replies to this topic
Posted 25 September 2008 - 01:15 AM
@tito....E..sad mi te je dosta! Sta ti glumis ovde,opasnost?! Ajde bre slinavko jedan..brisi,i psttt,jasno?!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 25 September 2008 - 01:17 AM
Siki, on Sep 25 2008, 02:11 AM, said:
Ae iskulirajte da ne pravimo sr**je a ....
siki ajde malo iskuliraj,znas i sam da nije u redu kad se vredja neko od nasih drugarica,za njih se moraju,ako treba i primeniti ostrije mere,ne zelim da naglasavam koje mere,ako nastavi shvatice...
Posted 25 September 2008 - 01:19 AM
Je li Tito ....mi se mozda i poznajemo......Jel tebe zovu Tito i van foruma...ili....????
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto Simbe
.....kad setim se odakle je krenulo, koliko se stvari promenilo
od nule do cele priche, kad svi znaju koji si car
i kad znaju da si iscimo sebe do kraja, znaju da si pobednik...
KRIPTO PRIDE, WORLD WIDE...
ELITE Kripto Simbe
.....kad setim se odakle je krenulo, koliko se stvari promenilo
od nule do cele priche, kad svi znaju koji si car
i kad znaju da si iscimo sebe do kraja, znaju da si pobednik...
KRIPTO PRIDE, WORLD WIDE...
Posted 25 September 2008 - 01:27 AM
TITO, on Sep 25 2008, 12:19 AM, said:
vidi djentlmen
kaze se dzentlmen...On to i jeste!
I ko se tebe uopste plasi?! Za mene si ti NIKO,i nemoj da glumis vise...shvati da te se niko ne plasi,i da nas bas briga ko si(pa da si i bog),i ne laskaj sebi..misu mali!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 25 September 2008 - 01:30 AM
Batice ja nisam ni sa kim povezan , rekao sam ti dodji sutra do mene pa cemo da vidimo.
Ja ne poznajem Cedinicu
Ja ne poznajem Cedinicu
Edited by Hans, 25 September 2008 - 01:31 AM.
Nikad ne veruj zeni koja laze
Posle svake kiše mora doæi sunce...Ne volim kad nastupi jesen.
Spoljasnje okolnosti zavise od unutrasnjih osecanja
The Independent Republic of Kosova
Posle svake kiše mora doæi sunce...Ne volim kad nastupi jesen.
Spoljasnje okolnosti zavise od unutrasnjih osecanja
The Independent Republic of Kosova
Posted 25 September 2008 - 05:17 PM
...@KRCA...Zasto me diras,kada te ne diram?! Stvarno si retard
Edited by CeDiNiCa, 25 September 2008 - 05:24 PM.
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked