Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Nokti?!
Started by CeDiNiCa, Oct 04 2008 11:30 AM
43 replies to this topic
Posted 04 October 2008 - 11:30 AM
Od pocetka civilizacije tj. od njenog nastanka vlada dilema da li seci nokte grickalicom ili makazicama,pa bih volela da cujem vase misljenje...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 04 October 2008 - 12:06 PM
Ne koristim ni grickalicu ni makazice-turpija zakon!!
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
Posted 04 October 2008 - 12:09 PM
Andja, on Oct 4 2008, 10:53 AM, said:
Ja bi volela da chujem mishljenje....
Da li da idem na nadogradnju...ili da i dalje poqshavam da pustim nokte...ali nikako da porastu do zeljene velichine bash su slabi i listaju se
Ae girls, prosvetlite me ----> Mane i prednosti nadogradnje??
Da li da idem na nadogradnju...ili da i dalje poqshavam da pustim nokte...ali nikako da porastu do zeljene velichine bash su slabi i listaju se
Nadogradnja je ok..cak ce ti nokti dobiti lepsi oblik,i ojacati,s'tim da to radis dugi niz godina...
A u medjuvremenu(dok se ne odlucis)..vecita dilema je..makazice ili grickalica?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 04 October 2008 - 07:57 PM
CeDiNiCa, on Oct 4 2008, 10:30 AM, said:
Od pocetka civilizacije tj. od njenog nastanka vlada dilema da li seci nokte grickalicom ili makazicama,pa bih volela da cujem vase misljenje... 
Iskreno ne znam...ja na zalost imam jednu veoma ruznu naviku i grickam nokte i ne znam kako da se odviknem
A noktice na prsticima na nogama sa grickalicom...sta znam navika...
Posted 04 October 2008 - 10:58 PM
Andja, on Oct 4 2008, 12:53 PM, said:
a rukomet... kako ces da igras sa tolikim noktima!?
ja imam bas jake i duge nokte...i sredjujem ih uglavnom turpijom..ponekad grickalicom...ali sada sam ih skratila zbog basketa..a i sve moje drugarice nadogradjuju..pa uz'inat 'ocu da imam krace!
Posted 04 October 2008 - 11:07 PM
Andja, on Oct 5 2008, 12:04 AM, said:
pa............znam, bice to problemi!
Bice problemi i za CS!
Ali ja stvarno zelim duge nokte!
Zavidim ti Tijanaaaaa, dugonoktashice
Bice problemi i za CS!
Ali ja stvarno zelim duge nokte!
Zavidim ti Tijanaaaaa, dugonoktashice
xa xa..jel mi zavidis...
a to za rukomet i cs..ne ide..realno...
Edited by ticolino, 04 October 2008 - 11:16 PM.
Posted 06 October 2008 - 02:03 PM
Andja, on Oct 4 2008, 12:53 PM, said:
Nadogradi one najmanje stavi da ti porastu tvoji ispod,ili ako imas male,idi na nalivanje,nek ti stave nekoliko slojeva gela da ti budu cvrsti!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account