Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Idete Ili Ostajete?
Started by TITO, Oct 04 2008 03:57 PM
70 replies to this topic
Posted 21 April 2009 - 02:03 PM
Shopaholic, on Apr 20 2009, 09:58 PM, said:
Kao onaj Borat....
Da l` je on iz Kazahstana ne mogu sad da se setim tacno.... 
Joj otisla bih... Otisla bih sad ovog trenutka negde, gde nema civilizacije, samo da ne gledam ovu muku i bedu i tugu....
Joj otisla bih... Otisla bih sad ovog trenutka negde, gde nema civilizacije, samo da ne gledam ovu muku i bedu i tugu....
Mocni Borat
Jeste...
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 24 April 2009 - 10:26 PM
Boza, on Apr 24 2009, 02:57 PM, said:
U Srbij do smrti. Ovde zive naj lepse pripadnice lepseg pola na svetu.
Hoces njih da jedes sutra za rucak, kad propadnemo do dna i kad ni za hleb ne budemo imali, kakvo je vreme doslo?
Covek treba da se bori za egzistenciju, a toga ovde vise nema. To je kao recimo zivotinje u savani, kada im presuse svi izvori vode, one moraju da se sele na neko mesto gde ce imati uslova za zivot.
Ovde su uslovi za zivot uzasno teski....nazalost. I svako ko je pametan i kadar treba da ode odavde i da potrazi mesto gde ima uslova za zivot. Dzabe sve sto su mi ovde prijatelji, porodica i sve, i koliko god volim Arandjelovac, ja moram da odem iz njega.... Ne mogu da izdrzim vise ovde.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 25 April 2009 - 08:45 PM
Ne znam.... Nikad se ne zna sta donosi dan, a sta noc...
Posted 26 April 2009 - 12:02 AM
OK je to otici negde, raditi u inostranstvu, sigurno je da ce tamo imati vise sansi za posao ili skolovanje. Koliko puta sam rekla - "Sledece godine idem, jedva cekam da pobegnem odavde" -kao da ce negde drugde da mi bude super. Nijedno mesto nije kao Ar, uvek cu da se vracam, makar na scenu
Ali naci posao ovde-tesko!
...
Posted 13 May 2009 - 09:35 AM
TITO, on Oct 4 2008, 04:57 PM, said:
Strasno me nerviraju price kao idem u inostranstvo da zaradim pare,idem na zapad postacu bogat.
Sta vi mislite o tome?
Sta vi mislite o tome?
Tema je vecita:"biti ili ne biti".
Moj odgovr je: Kajanje ne izostaje,ako odes-zasto sam otisao?ako ne odes-zasto nisam otisao? i uvek mislis da je drugom bolje!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account