Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Mnogo Pijane Devojke...
Started by katja'90., Oct 06 2008 03:35 PM
29 replies to this topic
Posted 25 October 2008 - 10:38 PM
Meni odvratno...
Desilo mi se jednom u zivotu, i ne bih dozvolila da mi se opet to desi...
Bilo je odvratno, kada su mi pricali sta se sve izdesavalo, doslo mi je u zemlju da propadnem...
UZASNO!
Bilo je odvratno, kada su mi pricali sta se sve izdesavalo, doslo mi je u zemlju da propadnem...
UZASNO!
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 03 July 2009 - 09:12 PM
Shopaholic, on Oct 25 2008, 11:38 PM, said:
Meni odvratno...
UZASNO!
UZASNO!
Vodili su me kuci.... Koliko sam se napila nisam znala da se izujem, izuvala me drugarica. Sve se to desilo relativno skoro....
Posted 03 July 2009 - 10:39 PM
Odvratno je u svakom slucaju,bilo da je muskarac ili devojka u pitanju.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 03 July 2009 - 10:55 PM
Shopaholic, on Oct 25 2008, 11:38 PM, said:
Meni odvratno...
UZASNO!
UZASNO!
Meni vise puta...
IS BANNED FROM THIS FORUM!
Posted 03 July 2009 - 11:37 PM
odvratno. . . jednom i nikada vise. . . nisam sigurna ali mislim da sam u krevetu tu noc plakala i vikala 'izvinite, nisam htela'. . . Od tad. . . Nikad vise!
Edited by kristina91, 03 July 2009 - 11:38 PM.
''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''
Posted 13 September 2009 - 12:56 PM
Sinoc sam ispred Lisabona, videla nesvakidasnji prizor. Jedna devojka (da ne otkrivam njen identitet, ipak ona ima status ribe u gradu, pa da ne kvarim reputaciju
) se toliko napila, da se valjala po Jadranskoj ulici, skupljale je drugarice. Onda je jedno 5 puta pala na kolena, pa se dizala.... pa su je samarali, na kraju je dosao njen decko, drug, ne znam sta joj je, i uneo je u kola. Da zlo bude vece, ceo Lisabon je gledao u nju.... mogu vam reci da je mene bilo sramota....
Ono u zivotu svom nisam videla, tako da kad se budem napila, imati taj prizor pred ocima, da mi bude za nauk, da i od goreg ima gore.
Nesrecnice....
Ono u zivotu svom nisam videla, tako da kad se budem napila, imati taj prizor pred ocima, da mi bude za nauk, da i od goreg ima gore.
Nesrecnice....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account