trenutno sam fascinirana bourjois plasma prismatic sjajem ne mogu da se odvojim od njega
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Sminka
Started by sweety, Oct 17 2008 12:26 PM
25 replies to this topic
Posted 17 October 2008 - 12:26 PM
kao vecina zena obozavam sminku i mogla bi sve pare da dam na to...ipak sjajevi za usta su mi omiljeni i uvek imam makar nekoliko komada...toga mi nikad dosta...
trenutno sam fascinirana bourjois plasma prismatic sjajem ne mogu da se odvojim od njega
...NIKOME NI REC...

...KOLIKO ZELIM TE ~ TOLIKO NEMAM TE...
...DOBRO MOJE...

...DOBRO MOJE...
Posted 17 October 2008 - 02:15 PM
Imam dosta sminke, ali je ne koristim cesto...
Volim proizvode Max Factora i Golden Rose-a.
Najvise mi se svidja tecni puder Golden Rose, probala sam pre neki dan uzorak i odusevila sam se, i rumenilo Max Factor Terra Mediterane bronze. Volim i olovke za usne, sjajeve, maskare...
Volim proizvode Max Factora i Golden Rose-a.
Najvise mi se svidja tecni puder Golden Rose, probala sam pre neki dan uzorak i odusevila sam se, i rumenilo Max Factor Terra Mediterane bronze. Volim i olovke za usne, sjajeve, maskare...
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 17 October 2008 - 02:46 PM
mmm...sminka,sminka..imam puno sminke..ali opet nedovoljno...meni toga nikad dosta...obozavam da sminkam sto sebe,sto druge...a to je leti kada su mature i sl. (tako da kome treba slobodno neka se javi
) ...a sta ja koristim..pa svasta evo npr. od pudera Kostov puder u stiku i tecni puder a za dnevnu varijantu Nivea Visage tonizirana krema; senka (tj rumenilo) za lice Golden Rose- Teracotta Stradus.. zaljubljena sam u njega...maskara Maybeline- Volum' Express i Max Factor-Masterpiece Max; Golden Rose kreon;omiljena senka Carlo Di Roma (siluette)..... i najzanimljivija stvar koju imam je Leopar Powder Puff-pufna sa sljokicama... koja je kupljena u Sarajevu..ovde je nigde nisam nasla...na usta neki put stavim sjaj...Avon Kameleon .. i labello Pearl and Shine ..koje je uvek samnom! ...
Edited by ticolino, 17 October 2008 - 02:50 PM.
Posted 17 October 2008 - 09:40 PM
Uhhh 
Od sminke maybelline puder ili max factor,ali je i miss sporty extra,njega ponekad koristim,ali je najbolji za kozu,uopste ne stvara bubuljice i sl.
Rumenilo Flormar br 23 je extra
Mada ima dosta lepih sjajeva za usne u Avonu...a volim i Golden Rose sjajeve...najvis od svih volim Maybelline Shinny Liscous sa ukusom visnje...extra je
Maskara najbolja je Maybelline Zelena
I Oriflame crna (ne znam tacno kako se zove)
Volim da imam sto vise sminke
Od sminke maybelline puder ili max factor,ali je i miss sporty extra,njega ponekad koristim,ali je najbolji za kozu,uopste ne stvara bubuljice i sl.
Rumenilo Flormar br 23 je extra
Mada ima dosta lepih sjajeva za usne u Avonu...a volim i Golden Rose sjajeve...najvis od svih volim Maybelline Shinny Liscous sa ukusom visnje...extra je
Maskara najbolja je Maybelline Zelena
I Oriflame crna (ne znam tacno kako se zove)
Volim da imam sto vise sminke
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 17 October 2008 - 10:40 PM
deborah senka, oriflame maskara(wonder lash) i max factor masteriece max, golden rose krejon, puder i sjaj retko koristim...nemam problema sa kozom, pa mi nije potreban korektor, puder i sl.
Fall in love or fall in hate.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)
Make babies or make art.
Posted 18 October 2008 - 11:56 AM
mene nashminkao jedan lik na basketu u nedlju....
svi me gledaju kada prolazim kroz grad sto znaci da natural shminka najveci utisak ostavlja!
svi me gledaju kada prolazim kroz grad sto znaci da natural shminka najveci utisak ostavlja!
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)
Posted 19 October 2008 - 06:23 PM
UUUUUUUUU da otvorim neseser i da pocnem da nabrajam!
)) Ono sto najcesce koristim je krejon Max Factor,i puder Max Factor sa zvezdicom,maskaru Maybelline define-a-lash, kuglice Avon, labello Q10 ili sjaj evelline.Senke gotovo nikad,nekad vikendom sivu olovku,ili olovku sa sljokicama!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA
Posted 22 October 2008 - 10:39 AM
Sandra86, on Oct 19 2008, 07:23 PM, said:
UUUUUUUUU da otvorim neseser i da pocnem da nabrajam!
)) Ono sto najcesce koristim je krejon Max Factor,i puder Max Factor sa zvezdicom,maskaru Maybelline define-a-lash, kuglice Avon, labello Q10 ili sjaj evelline.Senke gotovo nikad,nekad vikendom sivu olovku,ili olovku sa sljokicama!
...NIKOME NI REC...

...DOBRO MOJE...

...DOBRO MOJE...
Posted 10 November 2008 - 06:18 PM
Majaaa, on Nov 9 2008, 08:00 PM, said:
Max factor,uglavnom.najneophodnije stvarcice su mi...Podloga,krejon maskara i sjaj.Odusevljena sam ovim novim,za punocu usana,pecka ceo dan usta

Hheheheh do jaja je,od kad taj koristim,imam trip da su svi ostali sr**je i da ne deluju!Ne znam kako je samo decku kad ga ljubim,jadan on!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA
Posted 16 November 2008 - 04:26 PM
klizi samo tako a?
Fall in love or fall in hate.
Make babies or make art.