Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Centar Za Kulturu I Obrazovanje
Posted 02 November 2008 - 05:14 PM
Centar je osnovan u cilju obavljanja delatnosti iz oblasti kulture kao i obrazovanja,izvan mreze redovnog skolskog sistema.
Danas Centar za kulturu i obrazovanje opstine Arandjelovac svoje delatnosti obavlja u tri objekta.
U dvorani "Park" koja raspolaze sa 701 sedistem svakodnevno se odvijaju filmski,pozorisni,koncertni kao i drugi programi uskladjeni sa namenom objekta i prirodom delatnosti ustanove.
U Domu Omladine ( po potrebi i drugim prostorima ) organizuju se tribine, etno-programi, artoteke, i slicni programi, racunajuci izdavacke i promotivne aktivnosti.
Centar za obravoanje u sastavu ustanove, bavi se organizovanjem tecajeva i kurseva. Najcesci su tecajevi informatike, stranih jezika,i zeksih frizera.
U sastavu Centra za kulturu i obrazovanje od 2002. godine radi i teatar "Dodir" koji okuplja oko 30 stalnih i povremenih clanova, koji godisnje prirede po nekoliko predstava.
...
---
Kakvo je Vase vidjenje Centra za kulturu opstine Arandjelovac ? Koliko ste upoznati sa dosadasnjim radom ,kako ga ocenjujete...?
Slobodno napisite svoje misljenje, kritike, pohvale, predloge...
Posted 02 November 2008 - 06:36 PM
U pitanju su predstave "Noc Bogova" (Utorak 4.Novembar) , "Sve o zenama" (Sreda 5.Novembar) , "Crko bez njega" (Četvrtak 6.Novombar) i to za svaku predstavu po 3 ulaznice.Vise o predstavama mozete videti u okviru vesti na portalu sajta.
Ulaznice ce dobiti prvi ucesnici u temi Centar za kulturu i obrazovanje na forumu ,koji daju konstruktivan komentar,svoje misljenje o Centru za kulturu i njegovom dosadasnjem radu i aktivnostima.
Prvi ucesnici diskusije ce imati srecu i da biraju pradstavu i broj ulaznica (do 2) . Napisite na kraju komentara .
Posted 02 November 2008 - 07:38 PM
ELITE Kripto Katja
Nobody's perfect... I am nobody!!!
Posted 02 November 2008 - 10:12 PM

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 03 November 2008 - 12:36 PM
Smatram da ima malo kulturnih desavanja. Nesto je zivlje za vreme smotre "Mermer i zvuci", dok je ostatak godine "mrtvo more".
Koncertne aktivnosti se desavaju u beznacajno malom broju.
Cak i manjim gradovima od naseg, imate koncerte barem na mesecnom nivou.
Knjizevne veceri su nesto cesce, ali su to pisci relativno nepoznati siroj citalackoj publici.
Ne znam koji su ljudi zaposleni "Centru" i ne krivim njih, jer smatram da je "tradicija" ovog grada da u poslednje vreme malo sredstava izdvaja za kulturu.
Ovakva praksa je dovela do toga, da sugradjani svoju potrebu za kulturom zadovoljavaju u drugim gradovima.
Prostora za desavanja ima dovoljno, tako da uz malo dobre volje, ovaj grad bi mogao da bude interesantniji, sto se kulturnog zivota tice.
"Samo u Srbiji kad je neko nesposoban, onda ga od miloste zovu nacionalistom." Z.Dj.
Posted 03 November 2008 - 12:52 PM
Za zadnjih godinu dana mogu samo pohvaliti rad centra jer se zaista vidi njegov napredak.
Velika je pohvala dovesti ovakve predstave u nas grad...
Bravo za unapređenje kulture u nasem lepom gradu Aranđelovcu....
I ja hocu karte za predstavu ХАДЕРСФИЛД jer i ja od petka gostujem u mom gradu
Posted 03 November 2008 - 03:01 PM
Heidi, on Nov 3 2008, 01:52 PM, said:
Za zadnjih godinu dana mogu samo pohvaliti rad centra jer se zaista vidi njegov napredak.
Velika je pohvala dovesti ovakve predstave u nas grad...
Bravo za unapređenje kulture u nasem lepom gradu Aranđelovcu....
I ja hocu karte za predstavu ХАДЕРСФИЛД jer i ja od petka gostujem u mom gradu
posto sam dobila informaciju da za ХАДЕРСФИЛД nema karata, ja se necu buniti ni za predstavu СВЕ О ЖЕНАМА
Posted 03 November 2008 - 10:57 PM
Што се тиче досадашњег рада Центра ја као и многи млађи, моји вршњаци и старији становници нашег града нисам успео да пропратим дешавања протеклих неколико година, не само дешавања организована кроз активности ЦЗКОА већ сва остала ДЕШАВАЊА у Аранђеловцу, зато што је свима добро познато Аранђеловац од туристичког центра у области Шумадије претворен у "слепо црево" истог па сам гледао да побегнем што даље и останем што дуже али ово је мој град и ја га волим без обзира на све. С`тога нећу моћи дати оцену.
Драго ми је што су активни и поново поздрављам запослене и ангажоване на овом пољу.
Критиковао сам, похвалио, сада још само: сугеришем- постоје млади људи, људи жељни живота, жељни представљања себе у неком бољем светлу него што им овај град дозвољава, мислим да уз помоћ не само ЦЗКОА већ и мањих привредника Општине Аранђеловац они то и могу и заслужују, па бих овом приликом обавестио оне који нису упознати у ОШ-"МИЧ" се снима филм "Благо уклетог острва" премијера ће бити одржана у Марту наредне године. Детаљније се можете информисати о пројекту на сајту ОШ "МИЧ" идеја је одлична и мислим да заслужује пажњу.
Толико од мене
С`поштовањем
Attached File(s)
-
M.I.C._Pictures.jpg (94.81K)
Number of downloads: 22
Posted 04 November 2008 - 10:26 AM
dARco, on Nov 2 2008, 07:36 PM, said:
U pitanju su predstave "Noc Bogova" (Utorak 4.Novembar) , "Sve o zenama" (Sreda 5.Novembar) , "Crko bez njega" (Četvrtak 6.Novombar) i to za svaku predstavu po 3 ulaznice.Vise o predstavama mozete videti u okviru vesti na portalu sajta.
Ulaznice ce dobiti prvi ucesnici u temi Centar za kulturu i obrazovanje na forumu ,koji daju konstruktivan komentar,svoje misljenje o Centru za kulturu i njegovom dosadasnjem radu i aktivnostima.
Prvi ucesnici diskusije ce imati srecu i da biraju pradstavu i broj ulaznica (do 2) . Napisite na kraju komentara .
ne bih ja tu komentarisala neciji rad, nisam kompetentna, ali znam da bih volela da se svi malo vise angazuju oko dece.
A da li mogu ja da dobijem 3 ulaznice za "crko bez njega" u cetvrtak?
Posted 04 November 2008 - 12:53 PM
Treba dovesti decije predstave u nas grad.
Ako iz centra budu zainteresovani za to, neka mi se obrate, moj prijatelj drzi decije pozoriste u Beogradu tako da mozemo da organizujemo neku gostujucu predstavu.
Posted 04 November 2008 - 06:25 PM
Centar za kulturu i obrazovanje nam je izasao u susret i za koju kartu vise za nase posetioce i ovom prilikom im se jos jednom zahvaljujemo.
Naravno mozete nastaviti diskusiju i drugi se mogu ukljuciti i dati komentare i dalje.
Sto se mog misljenja tice , mislim da se centar za kulturu angazovao prilicno u poslednje vreme, mislim da u poslednje vreme drze jedan kontinuitet u organizovanju raznih kulturnih dogadjaja i manifestacija ,sto je veoma bitno. Za pohvalu je u poslednje vreme koncert Garavog Sokaka, Letnji Festival knjiga, ova Revija pozorisnih predstava,bez zapostavljanja tribina i knjizevnih veceri sa gostovanjima poznatih i velikih ljudi ...
No naravno uvek moze i bolje ,pa od njih to i ocekujemo.
Posted 05 November 2008 - 07:04 AM
Moram da priznam da sam bio skeptican...pozoriste iz Jagodine, zahtevan komad...zbog cega sam i hteo da vidim kako ce to da izgleda.
Glumci su bili na nivou, poseta pristojna, ali se vidi da nasa publika nije pozorisno edukovana (mobilni, semenke, ustajanje).
Osim toga, za ukupni dojam
P.S. Hvala dARcu na kartama.
"Samo u Srbiji kad je neko nesposoban, onda ga od miloste zovu nacionalistom." Z.Dj.
Posted 05 November 2008 - 11:03 PM
Edited by oggy, 05 November 2008 - 11:05 PM.
Posted 06 November 2008 - 12:58 AM
ELITE Kripto Katja
Nobody's perfect... I am nobody!!!
Posted 10 November 2008 - 09:27 AM
Posto ja nisam mogla stici moja mama i njena prijateljica su isle na predstavu Sve o zenama i odusevljene su,tako da hvala Darku sto im je ulepsao vece.Takođe su isle i na predstavu Crko bez njega i tu su takođe ostale odusevljene,a ja sam stigla za petak i takođe bila odusevljena.
Ali mi nije jasno nesto...Zasto je na predstavama od utorka do cetvrtka sala bioskopa bila popunjena tek nekih 40%, a u petak krcata...Postavlja se pitanje da li je Aranđelovac zaista zainteresovan za kulturno uzdizanje ili mu je bitno da dolaze zvucna imena ...? Po ljudima rekla bih da je u pitanju ovo drugo i zaista mi je zao zbog toga....
Posted 10 November 2008 - 01:57 PM
Direktor Centra za kulturu mi je rekao da se zahvalim u njegovo ime svima Vama za ucesce u diskusijama i obecao da ce neke primedbe uvaziti i u hodu popravljati.
Na nasem sajtu i dalje mozete pratiti rad centra za kulturu i obrazovanje i svim aktuelnim aktivnostima i diskutovati u ovoj temi, a ja bih da im se zahvalim na dosadasnjoj saradnji i naravno ulaznicama koje su poklonili nasim posetiocima.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account