Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Humor Na 101 Nacin..!

• You cannot reply to this topic
28 replies to this topic

#21 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 10 December 2008 - 10:56 AM

CRVENKAPA VUKOVA VERZIJA...:lol:

Ovo je vukova verzija

Ziveo sam u sumi. To je bio moj dom o kojem sam se brinuo i stalno se trudio da ga odrzim cistim i urednim.Jednog suncanog dana, dok sam uklanjao ostatke hrane koje su ljudi ostavili za sobom, zacuh korake. Pogledavsi iza drveta ugledao sam jednu devojcicu sa korpom kako ide putem. Odmah mi se ucinila sumnjivom, zato sto je bila tako cudno obucena, sva u crvenom, sa maramom na glavi, kao da je zelela da je ne prepoznaju.

Iako znam da se o ljudima ne treba suditi na osnovu njihovog izgleda, ona je bila u mojoj sumi i cinilo mi se ispravnim da saznam malo vise o njoj. Upitah je ko je ona, odakle dolazi i tako neke druge stvari. Prvo mi je bezobrazno odgovorila da ne razgovara sa nepoznatima. Ja nepoznat? Ja koji sa celom svojom porodicom zivim u ovoj sumi sam nepoznat? U tom se ona malo umirila i ispricala mi pricu o njenoj baki. Baka je bila bolesna a ona joj je ona nosila rucak. Najpre, devojcica mi se ucinila iskrenom osobom i pomislih kako bi bilo dobro da se malo privede redu i nauci da nije lepo da se kroz tudje dvoriste sunja tako sumnjivo obucena.

Pustih je da ide svojim putem, ali pozurih precicom do kuce njene bake. Kad sam sreo baku objasnio sam joj celu situaciju, a ona se ona slozila samnom da bi dobro bilo da joj unuka nauci da se malo obzirnije ophodi prema drugima. Dogovorili smo se da se ona sakrije ispod kreveta dok je ja ne pozovem.

Kad je devojcica stigla, pozvao sam je u spavacu sobu, gde sam lezao obucen u odecu njene bake. Zarumenjenih obraza usla je u sobu i smesta napravila jednu uvredljivu primedbu na racun mojih usiju. I ranije mi se desavalo da me neko uvredi, te sam pokusao da ne pridajem vaznost tome i jednostavno prokomentarisah da mi moje velike usi sluze da bih je bolje cuo. Ono sto sam time hteo kazati je da mi je ona simpaticna i da bi trebala malo da pripazi kako se izrazava. Ali, ona odmah potom napravi jednu saljivu zamerku na racun mojih ociju. Vama je sigurno jasno da se moji osecaji za malu devojcicu naglo pocese menjati, te ona od simpaticne osobe u mojim ocima, odjednom postade jedno vrlo neprijatno stvorenje.
Medjutim kako sam bio iskusan u uzdrzavanju od besa, ja joj samo rekoh kako mi moje velike oci sluze da je bolje vidim.
Njena sledeca uvreda je stvarno prevrsila svaku meru. Ja inace imam problema sa svojim velikim zubima i ta devojcica stvarno nije imala nista pametnije da mi kaze no da me podseti na moje velike zube. Znam da nije trebalo tako impulsivno da reagujem, ali skocio sam sa kreveta i zarezao na nju, kako ce mi moji veliki zubi dobro posluziti da je pojedem!

Moram odmah jasno da vam kazem da jedan vuk nikad ne bi pojeo jednu devojcicu. To svako zna. Ali na moje iznenadjenje to blesavo devojce poce da trci kroz kucu i da vristi. Potrcah za njom u pokusaju da je smirim, skinuo sam bakinu odecu sa sebe. No, odednom se zacu lupa i na vratima se pojavi sumar, covek od svoja dva metra visine, sa sekirom u rukama. Ugledavsi ga shvatih da se nalazim u velikoj nevolji. Brzo sam iskocio kroz prozor i pobegao.

Bilo bi lepo kad bi tu prici bio kraj, ali baka nikada nikome nije ispricala moju stranu price. Uskoro se rasiri glas da sam ja jedno uzasno stvorenje kojem se ne moze verovati. Ne znam sta se kasnije zbilo sa devojcicom, ali mogu vam reci da sam ja do kraja svoga zivota ostao nesrecan.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#22 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 08 January 2009 - 03:29 PM

10 razlika izmedju zena i muskaraca

1. Nadimci
Ako Maja, Verica I Jelena sede u kaficu I piju kafu, jedna drugoj ce se obracati as Maki, Veki, Jeco...
Ako Dragan, Vlada I Milan gledaju utakmicu ispijajuci pivo, jedan drugom ce se obracati as Debeli, Glavonjo ili Guzo.

2. Novac
Muskarac ce dati 100 din. Za stvar koja kosta 50 din. Ako mu to stvarno treba, a zena ce platiti 50 din. Za stvar koja kosta 100 din. Iako joj at stvar uopste NE treba, Ali je bitno DA je bila na rasprodaji.

3. Kupatilo
Muskarac ima 5 stvari u kupatilu: cetkicu za zube, pastu za brijanje, brijac, sapun I peskir.
Prosecan broj predmeta koje zena drzi u kupatilu je 337, do kojih vecina predmeta predstavlja pravu misteriju za muskarca

4. Prepirke
Zena ima poslednju rec u svakoj svadji. Bilo sta sto muskarac kaze posle toga, pocetak je nove svadje.

5. Zivotinje
Zene vole macke. Muskarci kazu DA vole macke, Ali cim Ga zena NE gleda on ce je sutnuti.

6. Buducnost
Zena brine o buducnosti dok se NE uda. Muskarac uopste NE brine o buducnosti... Dok se NE ozeni.

7. Uspeh
Uspesan muskarac je onaj koji zaraduje vise nego sto njegova zena moze DA potrosi. Uspesna zena je ona koja nadje takvog muskarca.

8. Brak
Kada stupa u brak, zena ocekuje DA ce se njen partner promeniti. Kada muskarac stupa u brak on ocekuje DA se njegova draga nece promeniti, Ali ona to ipak cini.

9. Garderoba
Zena se doteruje kada ide u kupovinu, kada ide DA baci dubre, kada se javlja na telefon, cita knjigu, zaliva cvece...
Muskarac se doteruje za vencanje I kada ide na sahranu.

10. Budjenje
Kada se probude, muskarci izgledaju isto Kao I kada su legli.
Zenama se tokom noci nesto dogodi, pa ujutru NE lice na sebe.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#23 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 08 January 2009 - 04:10 PM

Najgluplje smrti

*Jedan covek se ubio koristeci pusku kao palicu da bi provalio kroz prozor bivse devojke. [San Jose Mercury News]

*Stefan Macko je poginuo tako sto je pao sa 23 sprata. On je pokusavao da napuni hranilicu za ptice dok je stojao na ukradenoj stolici sa tockicima. [Reuters, Mississauga, Ontario]

*Kenneth Charles Barger se ubio tako sto je probudjen zvonjavom umesto telefona uzeo pistolj Smith & Weston .38 Special i prosvirao sebi glavu kroz uvo. [Hickory Daily Record]

*Jedan advokat je poginuo dok je demonstrirao sigurnost prozora na jednom oblakoderu u Torontu. On je naslonio svoje rame na prozor koji se razbio i jadni advokat je pao na zamlju sa 24. sprata. [UPI, Toronto]

*Sestoro ljudi se udavilo u Egiptu dok su pokusavali da izvuku kokosku koja je upala u bunar. Osamnestogodisnji farmer je bio prava osoba koja se spustila u bunar dubok 18 metara. On se naravno udavio. Nazalost njegova sestra i dvoje brace koji nisu umeli da plivaju su takodje skocili za njim. Sledeci koji su se udavili bili su dva farmera koji su dosli da im pomognu. Kasnije su njihova tela izvucena zajedno sa kokoskom koja je prezivela. [AP, Cairo, Egypt]

*Jedan vozac je poginuo u saobracajnoj nesreci. Kasnije je utvrdjeno da je on citao dok je vozio, jer mu je u grudi bila zabijena knjiga. Pre sudara auto se kretao brzinom od 120 mph! [San Jose Mercury News]

*Michael Anderson Godwin je bio osudjen na elektricnu stolicu. Dok je cekao na izvrsenje presude, dobio je pomilovanje i njegova nova kazna je bila dozivotna robija. Nekoliko dana poske promene kazne, on je sedeci na metalnoj WC solji poginuo od strujnog udara jer je slucajno pipnuo izvor napajanja dok je pokusavao da popravi svoj mali TV.

*Slicno se desilo i Laurence Baker-u dok je gledao TV sa slusalicama koje je sam napravio. [The News of the weird.]

*Jedan ribar je ilegalno ubijao ribe sa strujom. On je na jedan kraj kabla vezivao mrezu a na drugi kraj je doveo struju velike voltaze. Nesrecnik je upao u vodu zajedno sa mrezom i kablom i doziveo istu sudbinu kao i njegove zrtve. [Reuters, Warsaw, Poland]

*U decembru 1997 troje ljudi je poginulo dok su pokusavali da ukradu zicu sa elektricnog voda kroz koji je proticala struja. [Calgary Daily Report]

*Covek po imenu Vittorio Luise je upao u reku vozeci auto. On je uspeo da otvori vrata, da izadje iz kola i da ispliva na povrsinu. Medjutim kada je isplivao na njegovu glavu je palo drvo i ubilo ga.

*Covek koga su udarila kola u Nju Jorju 1997 je prosao bez povreda, ali je ostao da lezi na zemlji ispred auta kada mu je posmatrac rekao da se pravi da je povredjen da bi dobio novac od osiguranja. Na nesrecu kola su krenula napred i ubila ga.

*Na opste iznenadjenje vatrogasaca posle gasenja jednog pozara u izgorelom objektu su nasli coveka sa ronilackom opremom. U pocetku vatrogasci su se pitali sta radi covek sa ronilackom opremom u pozaru i na velikoj udaljenisti od vode. Tokom daljeg ispitivanja utvrdjeno je da je covek poginuo od udara o zemlju a ne od vatre. Kasnije su shvatili da je jandog coveka slucajno pokupio avion za gasenje pozara dok je punio svoje rezervoare.

*Covek iz Johanesburga je tesko ranio prijatelja dok je vezbao pucanje gadjajuci konzervu piva na njegovoj glavi.

*Dennis Dixon je umesto upaljaca uzeo pravi pistolj i umesto plamena iz pistolja je izleteo metak koj mu je prosao kroz glavu i odmah ga ubio.

*Jedan covek iz Detroita je izvrsio samoubistvo sa puskom AK-47(kalasnjikov). Nazalost metak je prosao kroz njegovu glavu i ubio prijatelja koj je sedeo pored njega.

*Covek iz Ohaja se ugusio dok re pokusavao da proguta zivu 12.5 cm dugacku ribu. Tri njegova prijatelja su odmah zvali 911 da bi prijavili da Michael Gentner ima ribu u grlu i problema sa disanjem.

*Jedan covek je poginuo u u rupi dubokoj 2.4 metra koju je sam iskopao. On je stavljao stolicu na dno rupe i tako se stitio od vetra. Medjutim jednog dana rupa se srusila i zatrpala je jadnog coveka sa 1.5 metara peska. Svi su brzo dotrcali i poceli da kopaju rukama ali kada su ga izvadili vec je bilo kasno. Proglasen je mrtvim u lokalnoj bolnici.

*Sylvester Briddell je poginuo ali je ipak dobio opkladu sa prijateljima. Oni su se kladili da Sylvester Briddell nece smeti da uperi sebi u glavu revolver sa 4 metka i da povuce obarac.

*49-o godisnji covek iz San Francisco-a je, dok je dzogirao, pao sa 60 m viskoke litice.

*Covek iz Detroita se udavio u vodi dubokoj 1m tako sto mu se glava zamrsila o morsku travu dok je trazio kljuc od auta.

*Jacques Le Fevrier iz Francuske nije hteo da postoji i najmanja mogucnost da ce da prezivi pa je otisao do obliznje litice i uradio sldece stvari: Vezao je jedan kraj konopca oko vrata, a drugi za vrh litice sa koje je hteo da skoci, popio otrov, uzeo pistolj i na kraju se zapalio i skocio. Ali sve je na njegovu "nesrecu" poslo naopako. Pistoljem je pogodio konopac, zatim je upao u voru sto je odmah ugasilo vatru i nakraju je ispovracao otrov zbog udara u vodu sa velike visine. Jedan ribar ga je nasao i odveo u bolnicu gde je covek umro od hipotermie.

*"Sretni" pobjednik za 1999 godinu bio je Indijac Prakesh Tiwari, koji je htio da u zooloskom vrtu u Kalkuti cestita tigru Novu godinu i objesi mu cvjetni vijenac oko vrata. Tigar je zaboravio na Novu godinu i dobre vibracije koje tada treba emitovati, pa je doticnog gospodina ubio, a njegovog prijatelja Shuresha tesko povrijedio.

Nominovani kandidati za Darwin nagradu za 2000. godinu su ljudi sa svih strana svijeta a njihove nacine na koji su okoncali svoj zivot dokazuju "opravdanost" postojanja ove nagrade:

*Britanac Ian, bokser amater, je svoju vrecu obesio o elektricni vod i pri prvom udarcu pao mrtav od strujnog udara.

*Kanadjanin Robert je pokusao da preleti Nijagarine vodopade privezan za svojerucno izradenu raketu. Voda je usla u mehanizam za paljenje dok je ka vodopadu jurio na skijama, tako da je nesretnik poginuo prilikom pada sa visine od 50 metara.

*Amerikanac Joshua je poceo da stuca u baru, zamolio prijatelja da ga udari jako po grudima da bi prestao. Na njegovu nesrecu prijatelj ga je poslusao udarivsi ga posred grudi iz sve snage. Joshua je na licu mjesta sa smrskanim grudnim kosem.

*Jedan Filipinac je iskocio iz aviona sa ukradenih 25.000 dolara i pao pravo u smrt, jer mu se nije otvorio padobran kucne izrade!

Don Huan

Visit My Website

#24 jimmy

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 320 posts

Posted 08 January 2009 - 08:28 PM

gde je ovde humor?mora da odmara iza coska?
Mislim dakle postojim rece Mujo i nestade

#25 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 04 March 2009 - 11:57 AM

Pojmovi,skracenice... :lol:

Smatrate sebe za osobu koja poznaje pojmove i skracenice za razne protokole i servise? Nije valjda da mislite da TCP/IP znaci Transmision Control Protocol / Internet Protocol, ili da ono WWW sto kucate u adresu vaseg internet pretrazivaca stvarno znaci World Wide Web i kao poziva neki sajt? Nemojte da vas zavaraju time da CPU stvarno oznacava Central Processing Unit!
Sve je to pocelo davno u lokalnoj kafani, kad se skupila grupa
programera, administratora, inzenjera i ostalih IT profesionalaca koji vole da popiju...

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
DHCP - dva hladna crna piva
WINS - vina ima, natoci svima
ASP - ajmo svi pit'
SLIP - sad litru i pelinkovac
PPP - pijem pivo popodne
DVD - daj vodu drugima
ISA - idu stari alkosi
GPS - gorki pelinkovac svima
GIS - gorki i stella
ODBC - odnesi dva ballantinesa curama
DNS - daj nam sol-a
ARP - ajmo radije piti
PAP - prekaljeni alkoholicari piju
ADO - alkohol dolazi odmah
.NET - neka etanol tece
IRC - Ipak Rakiju Curama
PHP - Posalji Hladno Pivo
HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo
CGI - Cirkaj Game Ipak
SCSI - Svi Cugamo Sipaj Isto
AGP - Alkohol Gospoda Piju
DDR - Donesi Domacu Rakiju
MIRC - Ma ipak rakiju curama
ICQ - iskljucivo rakiju qpujem
FTP - fermentaciju toplo preporucujem
UTP - uveliko tekilu pijem
DSL - duplu sauzu lemam
AGP - Ajde gruni pivo
URL - Ujutro reseno lecenje
FTP - Fermentacija tocenog piva
TELNET - Tocena efikasno litra nocu eliminise tegobe
PERL - Ponesi evo rakije litru
PING - Pivna industrija nikad gora
WWW - Votka vodi vandalizmu
3D - 3 domace
GPRS - Gulimo prvo rakiju subotom
WAP - Veoma alkoholno pice
BMP - Bices mamuran posle
CNC - Cele Noci Cugam
URL - Unicum Radi Lepo
JS - Jagermajster Sipaj
HTML - Hladan Tuborg Mamurluk Leci
USB - Uspi Strejt Burbon
JPG - Jedno Pivo Gospodjici
DSL - Daj Svima Lozu
P2P - Posalji 2 Piva
CSS - Cugaj Samo Smirnoff
DOS - Daj Opet Smirnoff
CPU - Cirkaj Pivo Uvek
HDD - Hajde Domacu Donesi
ISDN - Isto Samo Duplo Natoci
PDF - Pijemo Do Fajronta
TTF - Toci Tu Finlandiju
UPS - Udri Po Sljivovici
UTF8 - Uspi Tocenih Fostersa 8
WIN XP - Votku Iskljucivo Na EKS Pijem
ZIP - Zenama Ipak Pivo
PPD - Pelinkovac Prvo Donesi
MySQL - Metaxu Jednu Stavi Kocku Leda
ISDN - Idi Sestro Donesi Niksicko
CABLE - Cevcim Absint Bijuci Ludu Esmeraldu (stanje zvano koma)
T3 - Tuborga Tri
LOL - Lasko Olvejz Lasko
VoIP - Vinjak odmah ispij pijanduro

Don Huan

Visit My Website

#26 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 04 March 2009 - 12:20 PM

Crnogorski Windows CG 2002

Pritisnut najnovijim nevoljama, Microsoft bije veliku bitku za svakog potencijalnog kupca, bez obzira odakle on dolazi. U sklopu te nove poslovne strategije, posebno formirani ekspertski tim je ocenio da ce imidzu kompanije dobro doci specijalna verzija Windowsa za jednu malu, ali ponositu zemlju (uniju ili vec sta je - cuce se). I tako, upravo ovih dana se sa sajta Microsofta besplatno moze skinuti prva ekoloska beta verzija, koja je izazvala munjevitu reakciju na svetskim berzama i to u pravcu enormnog skoka vrednosti akcija diva iz Redmonda.
Za ovu priliku dajemo kraci osvrt na najznacajnije karakteristike nove ekoloske verzije Windowsa CG 2002:

1. Vec na prvom koraku primetan je olaksan rad. Umesto dugmeta

Posted Image
sada je na tom mestu svima razumljivo, a sve strogo u duhu tradicije:

Posted Image

2. Da je Microsoft na sve mislio, vidi se i po tome kako je predupredio svaku mogucnost da dođe do nezeljenog spora sa radoznalim komsijama, pozvanim na cast povodom nabavke racunara sa verzijom Windows CG 2002. Naime, pocasno mesto na desktopu ima sledeca ikonica:

Posted Image

3. Takođe i ikona Recycle Bin modifikovana je u skladu sa tradicionalnim reagovanjem stanovnika ovih prostora na odbacene, nepotrebne stvari:

Posted Image

4. Najcesce pitanje u Windowsu, nakon izrade svakog dokumenta, dobilo je novi, primereni izgled:

Posted Image

5. Kad se urade prva dokumenta. treba ih sacuvati u folderu My Documents, do kojeg se najbrze dolazi preko dugmeta Ojha (iliti na engleskom Start):

Posted Image

6. Ni meni Edit nije ostao netaknut, sve u cilju priblizavanja Windowsa ovom malenom, ali dragocenom trzisnom podneblju:

Posted Image

7. Za slucaj da treba otici do Control Panela, evo sta ce ugledati ponosni domacin i vlasnik Windowsa CG 2002:

Posted Image

8. A ako nesto podje naopako, tu je uvek dragoceni Help, koji sada izgleda ovako:

Posted Image

9. Za kraj i cuvena Beckoviceva dilema nasla je svoje mesto u Windowsu CG 2002, sa sve tri moguce opcije:

Posted Image

....:lol:

Don Huan

Visit My Website

#27 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 10 April 2009 - 02:49 PM

Prdni,pa da ti kazem ko si.. :lol:

1. UÄŒTIV - prdne i kaze "Pardon!".
2. CINIK - prdne i gleda te u oci.
3. KAVALJER - pusti damu da prva prdne.
4. GURMAN - prdne iz sopstvenog zadovoljstva.
5. OSEćAJAN - prdne i kaze "Oh!".
6. IDEALISTA - prdne iz uverenja.
7. VESELJAK - prdne i kaze "Ko prdi zlo ne misli".
8. SENTIMENTALAN - prdne i misli kako bi bilo lepo da nije prdnuo.
9. SEPRTLJA - prducka po ceo dan.
10. NAIVÄŒINA - prdne i misli da cini veliko delo.
11. LEPO VASPITAN - pre nego sto prdne, moli za dozvolu.
12. GOROPADNIK - prdne da se prozori tresu.
13. REALISTA - smatra prdenje za normalnu pojavu.
14. NESTRPLJIV - jedva ceka da prdne.
15. EGOISTA - prdi samo za sebe.
16. PESIMISTA - jos nije ni prdnuo, a vec misli da se usrao.
17. DVOLIÄŒAN - prdne i pita ko je prdnuo.
18. DISKRETAN - prdne i kaze "Neka ostane medju nama".
19. KOLEGIJALAN - daje priliku da i drugi prdnu.
20. NEOPREZAN - prdne i usere se u gace.
21. SNOB - prdi samo u dobrom drustvu.
22. GLUMICA - prdne i ceka aplauz.
23. SPORTISTA - ako neko prdne jednom, on ce dva puta, da obori rekord.

U koji se vi profil uklapate? :ag:

Don Huan

Visit My Website

#28 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 15 April 2009 - 09:23 AM

Romanticni aforizmi

Ove sezone najvise ce se nositi glava na ramenima.

Kupila sam oruzje.
Sad sam jaci pol!

Darvin je bio u pravu.
Eva je Adama napravila majmunom.

Svako je kovac svoje srece,
Dok se proces ne automatizuje.

Rodjen sam u Srbiji.
Od toga cu i da umrem.

Nisam imao da platim, pa su dosli sa makazama.
Sad imam bezicni telefon.

Za palacinke su vam potrebni: mleko, brasno, jaja i zena koja ce da ih spremi.

U meni se bori budala i genije.
Plasim se da pametniji ne popusti.

Zeleno, volim te zeleno – Lorka.
Crveno, ne volim te crveno – corka!

Testament politicara:
…a vama, unuci moji, zavestavam
da usaglasite Ustavnu povelju

Od kako sam joj poklonio mobilni telefon,
Stalno mi je van dometa.

Muskarac bez zene je nekompletan.
Tek sa njom je gotov.

Stari Grci su pravi majstori tragedije.
Samo su oni mogli da izmisle platonsku ljubav.

Ja sam po prirodi avanturista.
Zato ne napustam Srbiju.

Zvuk poljupca nije tako jak kao zvuk topa, ali njegova jeka mnogo duze traje.

Ljubav je poput prometne nesrece. Udari te i obori, a potom prezivis ili ne prezivis.

Ako ljubav nije ludost, onda nije ni ljubav.

Ljubav je kao voznja automobilom: startujes naglo, vozis prebrzo, a kocis kada je vec prekasno.

Ljubav ne gleda ocima vec dusom, zato je i krilati Amor na slikama slijep.

Ljubav je pobeda snova nad stvarnoscu.

Ti si samo jedna osoba na svetu, ali za nekoga si ti svet.

Ljubav je zapaljeno prijateljstvo.

Oci govore recitije od usana.
A jezik ljubavi nalazi se u ocima.

Ljubav je kada i sam pogled na voljenu osobu izmami osmeh.

Zena je uvijek zanimljiva kad je zaljubljena: tada je pametnija, odlucnija, ljupkija nego ikad. Muskarac je ili rastresen, ili grub, ili nerazmisljen, ili placljivo nezan

Ko u ljubavi ocekuje samo srecu, taj nema pojma o ljubavi.

Da je Bog znao za Darvinovu teoriju
ne bi se mucio oko Adama i Eve.

Ja volim svoju zenu.
Ona je sve sto sam uneo u nas brak.

Divna vam je bunda.
Koga ste odrali ?

Stigao sam u bolju buducnost.
Saljite pare!

Oni koji me uporno citiraju,
navode me na pogresan zakljucak.

Najveci blam je kada se zeni na ljubavni oglas u novinama javi bivsi muz

Ne doruckujem jer sam zaljubljen. Ne rucam jer sam zaljubljen. Ne veceram jer sam zaljubljen. Ne spavam zato sto sam gladan.?

Kroz moj zivot prolaze mnoge budale. Samo ja ostajem.

Ljubav je ono sto ujutro osecamo prema sebi, u podne prema hrani, a uvece prema picu, a nocu...ko bi se toga ujutro setio !?

Ljubav - to je kad imas neodoljivu zelju da kupis jos jedan krevet !

Prosla si kroz moj zivot, ko' krava kroz kukuruz!

Za pare mozes da kupis najlepseg psa,
ali, samo ga ljubav moze naterati da mase repom!

Ako ti je maldic dobar matematicar cuvaj se, lako moze da pocne da izlazi sa dve nepoznate.

S kim si budna, ako sa mnom spavas!?

Napravila je od mene milionera. A bio sam milijarder!...

Ljubav je laka psihicka bolest koja se leci brakom.

Mozda poljupci ne prenose klice, ali sigurno smanjuju otpor.

Pre braka imao sam sest teorija o odgoju dece. Sada imam sestoro dece, a ni jednu teoriju.

Od svih koji su ga osvajali, Beograd je jedino oprostio Beogradjankama

Ljubav je zastareli koncept koji koriste industrijalci, da bi im zene bile podredjene

Imam jednu zelju, zelja mi je mala... ali napunice ona 18 god kad tad

Ljubav je kao zarazna bolest: sto je se covek vise boji, to je vise izlozen.

Samo se kratkovidi zaljubljuju na prvi pogled.

Prevod Biblije za pedere: "I Bog stvori Adama i Stevu"

Koja je razlika izmedju zene sa PMS-om i teroriste?
Pa sa teroristom mozes da pregovaras.

Kad jednoj ljubavi dodje kraj, slabici kukaju, energicni smesta pronadju novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi.

Ko pljune u vis,
Najpre dobije povratnu informaciju.

Ja sam strani placenik,
Imam babu u Nemackoj.

U ljubavnim svadjama pobedjuje onaj koji popusta.

Toliko dugo nisam izlazio u grad da sam se pre neko vece izuo pred diskotekom

Jedno smo o drugom bili u zabludi,
Bila su to lepa vremena.

Pitanje za dvadeset prvi vek:
"Du ju spik bejzik?" ?

Ko drugom jamu kopa mora da je fizicki radnik

Ko rano rani celi dan zeva

"Volite se i kada niste zajedno.
To je prava ljubav.
Ko ume da voli samo kad je zajedno,
taj ne pravi pitanje s kim je."

"Jedna Jelena
iz Pete beogradske najzad je nasla decka.
Pitala ga je :"Ko si ti?"
A on joj je lepo rekao :"Ja sam tvoj decko!"

Voli me malo,al` voli me dugo......

Da bi stigao do Haga, moras iza sebe imati uspesnu suprugu.

Sto se tice onoga koji vam je oteo zenu, najgore cete mu se osvetiti ako mu je ostavite.

Nemojte nikog voleti toliko da vas on zbog toga ne voli.

U modi su visoke krakate zene, s njima je vođenje ljubavi kao pentranje po građevinskoj skeli.

Danas je romantika pretvorena u zezanje, malo on zeza nju, malo ona zeza njega, i kad utvrde da vise ne mogu da se zezaju, onda se vencavaju, i naravno nastavljuju zezanje.

Moj prijatelj zna tri svetska jezika ali ne zna da razgovara sa zenom.

Visoke zene su prilicno grube i jako biju.

U bolju boducnost najbrze se stize putem snova.

Svako mesto koje volis za tebe je svet.

Bolje ispasti budala nego iz aviona.

Idealan muskarac je onaj koji ne pije
ne karta, ne okrece se za drugim zenema,
ne svađa se i - nema ga.

Muskarci su danas u losem stanju.

Ako hocu da se ozenim onda, da bi me sprecila da ucinim takvu glupost, ona treba sama da pozuri i da se uda za mene.

Ustupam vam ideju, ako je pogodite.

Kad se devojka uda zamenjuje paznju svih muskaraca za nepaznju jednog.

Dobar muz je onaj kome je zena dobra.

Ne znam da li ce nas Evropa primiti, ali Afrika nas je vec stavila na listu cekanja.

Da je ziv, Dostojevski bi se opredelio za malu privredu: otvorio bi fabriku - idiota.

Muskarci mastaju o onome sto ce uciniti a zene o onome sta ce im se desiti.

Spavacemo i na slami, ali ne i sa slamom u glavi.

Najmuzevnija osobina je neznost.

"Sta si uzeo zeni za 8.mart?"
-Uzeo sam joj 100 din, nije imala vise

Da bi se sacuvala knjiga, potrebne su korice. Isto vazi i za zene. Muzevi
koji shvataju ovu mudrost, ukoricavaju svoje zene u krzno.

Sto vide slepi, ne vide zaljubljeni.

Covek niposto nece biti prijatelj neke zene ako joj moze biti ljubavnik.

Biti srecan znaci biti slobodan, ne od boli ili straha, vec od brige ili teskobe.

Zene su kao vrata.Sto ih njeznije otvaras-vise skripe.

Bas je dobro sto nista nije dobro:da je sve dobro,ne bi bilo ove knjige

Juce sam jednom rekao koji je datum,ali u buduce cu da pazim sta pricam.

Volim te i ljubim,a ako je to greh,molicu Boga da mi te grehe oprosti!

Svesti citav svemir u jednu osobu-to je ljubav!

Nista nas na svetu ne cini tako srecnim kao sanjarenje!

Moje oci gledaju ceo svet,a vide samo tebe

"Mozda te nisam cuvala - tiho kao sto to treba
Mozda te nisam volela - tiho kao sto to umem
Mozda te nisam grlila - kao sto to druge rade
I predpostavljam - nikad ti nisam rekla
TOLIKO SAM SRECNA STO SI MOJ!"

"Ljubavnicima je vreme uvek kratko i nijedna staza nije dovoljno dugacka"

"Ako me i ne volis,nije vazno,
ja ionako mogu da volim za dvoje.."

Kada neko od tebe ocekuje ljubav
a ti mu nudis prijateljstvo,
isto je kao kad prosjak umire od zedji
a ti mu nudis koricu hleba...

Da bi covek ocuvao srecu,treba da bude srecan sasvim tiho!

Srecni ljudi ne gledaju na sat!

Sreca je tamo,gde je covek vidi!

Jedno zrno pirinca,dovoljno je da prevrne posudu

Cvet koji procveta u ne prijateljskom okruzenju je najlepsi od svih.

Lepota je vecnost sto se gleda u ogledalu, ali vi ste ta vecnost i vi ste to ogledalo.

Upoznao sam zenu preko Interneta.
Ostavila me je kad mi je pao sistem.

Ove sezone najvise ce se nositi glava na ramenima.

Ne kopajte po mojoj proslosti, rodio sam se iz porodicnih razloga.

Najveci covek uvek ostaje dete.

Najveca usluga koju jedan otac moze da ucini svojoj deci jeste da voli njihovu majku.

Streljao je pogledom.
Kroz snajper!

Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.

Kad muskarac obecava zeni da ce je uvek voleti, pretpostavlja da ona istovremeno njemu obecava da ce uvek biti ljupka; i ako ona ne odrzi rec, on se vise ne smatra obaveznim da drzi svoje obecanje.

Moze li se ikada zaboraviti ono sto se jednom ljubilo?

Zenski savet nije Bog zna sta, ali glup je onaj ko ga ne primi.

Detinjstvo vam je ono divno doba kada bratu za rodjendan mozete pokloniti ospice.

Idealna lepota za zapca je - zaba.

Zadnji glas koji cete cuti prije negoli svije eksplodira bit ce glas nekog strucnjaka: 'Pa ovo je tehnicki nemoguce!

Najiskrenije su suze od crnog luka.

I bas kad je trebalo da primim platu - zazvonio je sat!

Kad god napisem On, Oni prepoznaju Njega. I posle sam Ja kriv...

Fudbal skuplja dve vrste muskaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju zene.

Slusali smo jednu zenu kako kune taksistu:
Dabogda ti strujomer radio kao taksimetar!

Kosutnjak je pun manijaka.
Jedni trce za zenama, a drugi bez razloga.

Zasto beogradski mladici ne sluze vojsku samo u Beogradu ?
Mogli bi spavati kod kuce a mame bi ih svakog jutra vodile u kasarne, kao u obdanista, i dolazile po njih kad se vracaju sa posla.

Za izdajice, tuzibabe i cinkarose u beogradskim
skolama uvodi se novo priznanje - vukovac.
Po imenu onog Vuka, koji je, prema narodnoj pesmi, izdao na Kosovu.

Za ljubav je vazna i neophodna ona lepa i slatka glupost. A za brak se trazi ona odvratna i surova pamet.

Svi su protiv mene - cim rade za sebe!

Deca se rađaju na glavu,da bi odmah ugledali stvarnost.

.Zena oprosti onome ko zloupotrebi priliku,
Ali nikad ne oprosti onome ko je propustio!

Ko je ZA, neka digne dva prsta.
Ko je PROTIV, neka digne glavu!

Ubijali su i civile.Odelo ne cini coveka.

Dzentlmen je covek koji moze da opise zenu, a da se pritom ne posluzi rukama.

Zena je u izgubljenom raju zagrizla u plod sa stabla spoznanja deset minuta pre muskarca; i otada je uvek sacuvala tih deset minuta prednosti.

Pametna zena ima milione rodjenih neprijatelja; sve glupe muskarce.

Zene su unele vise blagosti i ugladjenosti medju ljude, nego svi moralisti ovog sveta.

Da Kolumbova zena nije zivela u Evropi, on sigurno ne bi nikad putovao izvan svoje domovine i nikad ne bi otkrio Ameriku

Hteli biste znati jesu li inteligentni muskarci dobri muzevi?
Ali…. Inteligentni muskarci se uopste ne zene

Postoje dve vrste muskaraca koji ne znaju nista o zenama:
Ozenjeni i neozenjeni muskarci.

Zeni oprastamo kad govori bez veze, ali ne i onda kad je u pravu.

Poceo sam da citam misli.Opasna literatura!

Ova subota dusu je dala za lep i dobar zivot.
Te subote, 20.septembra 1925. godine, vise nikad nece biti.

Eva je poboljsano i preradjeno izdanje Adama.

Deco, tata vam je ostavio mamu za uspomenu.

Hladno je.
Danas ce razmisljati i oni kojima to nikada nije padalo na pamet.

Kod nas nema javnih kuca jer je prostitucija dozvoljena samo u Skupstini.

Gledam u ogledalo i divim se ponudi.

Ziveli bismo kao u raju da nismo dusu prodali đavolu.

Danima ne jedem. Palim se na stednju!

Prava zena je uvek u pravim godinama.

Kada zena uhvati muza u varanju, krevetu, on joj kaze:“Valjda verujes meni vise nego sopstvenim ocima!”

Kad zena zeli nesto da promene u svom zivotu ona uvek prvo krene od frizure.

Kazu da su samo budale srecne. Kad bi znao da je to tacno, pristao bi i na tu cenu pa makar ispao budala!

Prodavacica je bila toliko lepa, da je bilo suvisno njeno pitanje: “Sta zelite?”

Odlicni mislioci su cesto nesrecni ljudi, jer donose neprestano poluistine.
A poluistina ili delimicna istina je cesto gora od neistine.

Tesko je verovati u Deda Mraza. Toliko puta nas je prevario. :?

Pisem memoare. Steta je da se baci tolika hartija!

Hrabri muskarci treskaju vratima kad dolaze u kucu,a kukavice samo kada odlaze.

Pandora je izgubila kutiju. Bezite od postenog nalazaca!

Najbolje sto jedna dobra vila moze nekom detetu da stavi u kolevku jesu teskoce koje treba da budu savladane.

Sahovska definicija device: Netaknuto caknuto!

Uvek smo se voleli… Takoreci iz dna duse!

Civilizacija je kad jedan majmun pretuce drugog majmuna jer se majmunise.

Muskarci mogu da vole samo kada nadju malo slobodnog vremena i samo one zene koje im se u tom trenutku nadju pri ruci.

Samar je informacija iz prve ruke.

Govorim tiho i nosim psa sa sobom.

Nije sto je nas parlament, ali bolji cirkus ne postoji!

Predizborna obecanja ne mogu biti ispunjena jer su izrecena u euforiji.

Placeni ubica ne razmislja o zlocinu. On samo na pare misli.

Zene uglavnom slabije posluju od muskaraca.
To je zbog toga sto nemaju zene za savetnike.

Nisam se nikad zenio zato sto suvise postujem zene

Ako zelis u miru ziveti, onda samo slusaj, gledaj ... i suti ...

Neka ljubav bude pokretacka sila u svakom trenutku.

Hocemo li da nas zene vole, moramo ih uvjeriti da ih ne poznajemo. Jer njima ne ide u glavu da bi ih neko mogao i voljeti i poznavati u isto vrijeme.

Zena je Svet!
Sa 18. nedovoljno istrazena kao Amazonija
Sa 28. divlja kao Afrika
Sa 38. tehnicki savrsena kao Amerika
Sa 48. stara,puna istorije kao Evropa
Sa 58. kao Sibir-svi znaju gde je-niko ne odlazi!

Kada se neka devojka od dvadeset leta zainteresuje za nekog muskarca. ona se raspituje o tome: Da li je duhovit? Koju boju ociju ima? Koju muziku slusa? Gde izlazi?

Kada se dvadestpetogodisnja devojka raspituje za momka, interesuje je: Da li je zavrsio fakultet? Iz kakve je porpdice? Da li je bogat?

Devojka ili vec zena,od trideset godina i vise, cim cuje da se neki muskarac interesuje za nju i da je na vidiku,samo izusti:
Gde je? Gde je?

Masta ne zna za granice.

Molimo pametnije da vise ne popustaju, stanje je kriticno

Na skijanju postoje najvece sanse da vam zenske padnu pred noge.

Osvajanje zenske ponekad lici na hvatanje muve kineskim stapicima

Hteo sam da je oborim sa nogu, ali je izdrzala svih 15 rundi.

Cije je srce ruza, njegova usta govore mirisljave reci!

Ljubav nije cudo, ali cini cudesa.

Najkraca ljubavna pesma:
DA.

Psiholozi kazu da ljubavne pesme samo hrane mastu

Lakse je zavoleti bogatu devojku, nego siromasnu.

..:lol:

Don Huan

Visit My Website

#29 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 12 October 2009 - 08:34 PM

Kako panduri popunjavaju ukrstene reci

1. svecano odijelo (4 slova) crno
2. telefonski poziv (3 slova) zvr
3. grad u italiji (3 slova) Trs
4. vrsta zivotinje sa kucicom (3 slova) pas
6. vidi sliku (4 slova) vido
7. zenin brat (5 slova) Josip
8. neizljeciva bolest (4 slova) smrt
9. muzjak vrane (6 slova) vranac
10. dio pribora za jelo (3 slova) zub
11. zensko dijete (3 slova) ona
12. najmanji trocifreni broj (3 slova) 000
13. mjera za tezinu (4 slova) uteg
14. najzdravije pice (4 slova) pivo
15. hladno oruzje (tri slova) top
16. neizljeciva bolest (3 slova) kap
17. kokosji proizvod (4 slova) juha
18. zajednica muskarca i zene (4 slova) stan
19. dragi kamen (4 slova) mili
20. mjera za dragocjenost (5 slova) novac
21. sestrin muz (3 slova) Ivo
22. biblijski lik (3 slova) pop
23. morski greben (2 slova) mg
23. gradanin tirane (7 slova) Tiranin
24. hladno oruzje (6 slova) palica
25. dozivljaj pri spavanju (3 slova) sex

Don Huan

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users