Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Ko Je Ukrao Pare?

69 replies to this topic

#61 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 20 December 2008 - 08:36 PM

Futura plus,i svima dobro poznat Cane Subotic,kao vlasnik...:huh:
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#62 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 February 2009 - 10:23 PM

Da se podsetimo malo ove teme..ovde mozete komentarisati o mahinacijama,a ne na temama koje nisu predvidjene za to..Hvala..:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#63 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 08 March 2009 - 11:12 PM

View PostSaint, on Dec 19 2008, 02:41 AM, said:

Ukoliko zelite da razotkrijete procitajte izvestaj,mada svi drugi van opstine o tome cute.Prvo da razjasnimo Budzet Opstine ne daje donacije,samim tim svaka donacija je nezakonita,donacija pozoristu Petronijevic od 1.688.704.00,pa donacija Visoj Skoli 3.927.472,00 je nezakonita pa donacije verskim zajednicama 6.961.938,00....to su samo neke stavke pitanje je sta Mi mozemo da uradimo povodom toga...pitanje je da li zelimo......

Ispade da je bolje da niko ne radi nista i miran je. Pa naravno da treba novac raspodeliti a ne vracati u budzet kao sto je fantom Baja uradio koga usput treba tuziti zato sto je nakaradio sarenu. Opozicija je ispala jako glupa! Uhvatili su se za Visu skolu kojoj je prebaceno oko 3.500.000 od kojih je 60% namenjeno za akreditaciju a to znaci da su te pare opet otisle republici i da nisu uplacene skola nebi dobila akreditaciju sto opet znaci kraj skole i 40 ljudi bez posla. Ostalih 40ak% je otislo na sredjivanje platoa ispred skole koji je pre toga bio strava i uzas. I to je navodno budzetski prekrsaj koji je toboze trn u oku ovdasnjoj opoziciji koja vec nasiroko lupeta o tome. Ceo slucaj ima gresku jedino u nepravilnom sprovodjenju racunovodstvene procedure. Ne branim trenutnu vlast ali ovo oko skole me jako iritira.

#64 korto

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted 10 March 2009 - 01:22 AM

View Postgazdadjoka, on Mar 9 2009, 12:12 AM, said:

Ispade da je bolje da niko ne radi nista i miran je. Pa naravno da treba novac raspodeliti a ne vracati u budzet kao sto je fantom Baja uradio koga usput treba tuziti zato sto je nakaradio sarenu. Opozicija je ispala jako glupa! Uhvatili su se za Visu skolu kojoj je prebaceno oko 3.500.000 od kojih je 60% namenjeno za akreditaciju a to znaci da su te pare opet otisle republici i da nisu uplacene skola nebi dobila akreditaciju sto opet znaci kraj skole i 40 ljudi bez posla. Ostalih 40ak% je otislo na sredjivanje platoa ispred skole koji je pre toga bio strava i uzas. I to je navodno budzetski prekrsaj koji je toboze trn u oku ovdasnjoj opoziciji koja vec nasiroko lupeta o tome. Ceo slucaj ima gresku jedino u nepravilnom sprovodjenju racunovodstvene procedure. Ne branim trenutnu vlast ali ovo oko skole me jako iritira.

Bolje je ne raditi ništa nego raditi naopako! Zašto je uprava škole novac namenjen za akreditaciju potošila na drugom mestu (redimo u kafani) pa se onda zaplakala i dobila preko politickih veza novac koji je trebao da ide u druge svrhe. Uređenje dvorišta bi takođe trebala da bude briga zaposlenih u školi a ne da se troši novac namenjen za uređenje saobracajnica. Ova transakcija je bila idealna za pranje para zato je i obavljena.
Ako je problem samo "racunovodstvena procedura" zašto i nju nisu sproveli kako treba pa da budu skroz cisti. Reci cu ja zašto: Zato što je ta "racunovodstvena procedura", a u stvari se radi o javnim nabavkama, zamišljena da ostvari bolje uslove suživota u zajednici a oni ne umeju da je obave zato što su ljudi mracnih ciljeva i neciste savesti!

Edited by korto, 10 March 2009 - 01:23 AM.

#65 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 10 March 2009 - 01:43 PM

@ Korto..ne moze se ovom narodu objasniti..po nekima ovde na forumu,niko nije krao,pa ni Ceda Djordjevic,a optuznice podignute protiv svih njih,i nasa Opstina pod stecajem...pa ko je ukrao pare molicu lepo?! Da li su pojedini slepi,ili zarad svojih ciljeva ne zele da vide sta se desava u gradu..muka mi je vise da mi takvi drze slovo,i da stite ljude kao sto ti kazes..mracnih ciljeva i neciste savesti! Para nema vise,svi celnici napunili sebi a i drugima dzepove,a Arandjelovac je postao varosica zbog takvih...

Edited by CeDiNiCa, 10 March 2009 - 01:48 PM.

Don Huan

Visit My Website

#66 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 13 March 2009 - 09:06 PM

View PostCeDiNiCa, on Mar 10 2009, 02:43 PM, said:

@ Korto..ne moze se ovom narodu objasniti..po nekima ovde na forumu,niko nije krao,pa ni Ceda Djordjevic,a optuznice podignute protiv svih njih,i nasa Opstina pod stecajem...pa ko je ukrao pare molicu lepo?! Da li su pojedini slepi,ili zarad svojih ciljeva ne zele da vide sta se desava u gradu..muka mi je vise da mi takvi drze slovo,i da stite ljude kao sto ti kazes..mracnih ciljeva i neciste savesti! Para nema vise,svi celnici napunili sebi a i drugima dzepove,a Arandjelovac je postao varosica zbog takvih...

lupate gluposti a verujem da nemate ni trunke radnog staza i prakse. Pricate kao Gusicka i ekipa za koje sam do skoro mislio da znaju nesto ali sam se duboko razocarao saznavsi iz prilozenog da su vodjeni sujetom, licnim frustracijama, neznanjem i povodljivoscu. Ko je sta krao ne komentarisem, vec se moj komentar odnosi izuzetno na skolu koja nije uzela ni dinar (koji uz put i nema) i normalno je da se sredi plato ispred skole, ne mogu se samo krpiti rupe po putevima. Malo prostudirajte prioritete jedne lokalne zajednice koja treba da se ugleda na Evropske, gde su putevi verovali ili ne na poslednjem mestu! A klise da su jeli po kafanama ne moze se ni u kom slucaju primeniti na visu skolu. Zato Vas molim da prestanete sa nagadjanjem i doslovnim lupetanjem gluposti. Lepo sam vam objasnio kako su potroseni novci koje je opstina dala - dakle u sustini u pitanju je bilo spasavanje radnih mesta i skromno uredjenje platoa za realnu cifru.

#67 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 14 March 2009 - 01:09 AM

View Postgazdadjoka, on Mar 13 2009, 09:06 PM, said:

lupate gluposti a verujem da nemate ni trunke radnog staza i prakse. Pricate kao Gusicka i ekipa Zato Vas molim da prestanete sa nagadjanjem i doslovnim lupetanjem gluposti. Lepo sam vam objasnio kako su potroseni novci

...Ti me podsecas na one "gazde" iz vremena Slobodana Milosevica..tvoj post sve govori..idi gazdaDjoko,gazduj u svojoj kuci,i kod svoje zene,i objasnjavaj tamo kako su potrosili novce,i ko je potrosio novce..nemoj nama,molim te..;)

PS: Ovo nama treba,da nam ne bi ti objasnjavao gazda Djoko,ko je potrosio novce:

Posted Image

Edited by CeDiNiCa, 14 March 2009 - 01:16 AM.

Don Huan

Visit My Website

#68 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 14 March 2009 - 05:16 PM

View PostCeDiNiCa, on Mar 14 2009, 02:09 AM, said:

...Ti me podsecas na one "gazde" iz vremena Slobodana Milosevica..tvoj post sve govori..idi gazdaDjoko,gazduj u svojoj kuci,i kod svoje zene,i objasnjavaj tamo kako su potrosili novce,i ko je potrosio novce..nemoj nama,molim te..;)

PS: Ovo nama treba,da nam ne bi ti objasnjavao gazda Djoko,ko je potrosio novce:

Posted Image

Ja sam svoj gazda. A to je zato sto radim 65 puta vise od tebe i dok je nama zaludnih kao ti nema nista od tvoje ``djindjiceve`` ili bilo cije Srbije koja ce liciti na nesto. Lepo je covek pricao, sama si kontradiktorna, stojis za njegove politicke ideale a pricas kao ogorceni penzioner.

#69 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 14 March 2009 - 05:26 PM

View Postgazdadjoka, on Mar 14 2009, 05:16 PM, said:

Ja sam svoj gazda. A to je zato sto radim 65 puta vise od tebe i dok je nama zaludnih kao ti nema nista od tvoje ``djindjiceve`` ili bilo cije Srbije koja ce liciti na nesto. Lepo je covek pricao, sama si kontradiktorna, stojis za njegove politicke ideale a pricas kao ogorceni penzioner.

Ti si gazda kao sto sam ja JAlba..Cim sebe nazivas gazdom,nista od tebe nema,i nece ni biti nikada..Ne znam samo kako mozes da meris ko vise radi,pa ti me i ne poznajes,niti znas gde ja radim....i gde nadje br.65..:huh: Veruj mi,meni je ispod casti da komentarisem sa nekim koji zivi u Slobino vreme,i ne zelim da se spustam na tvoj nivo..Drugi put kada zelis da komentarises u ovoj temi(ko je ukrao pare),ne uzimaj mene u usta..to bih te zamolila "gazdadjoko"...Ne znas nista o meni,a ne razumes ni sta pricam,jer Ti i ja nikako ne govorimo istim jezikom..Pozdrav..!

Don Huan

Visit My Website

#70 korto

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted 14 March 2009 - 09:02 PM

View Postgazdadjoka, on Mar 13 2009, 10:06 PM, said:

lupate gluposti a verujem da nemate ni trunke radnog staza i prakse. Pricate kao Gusicka i ekipa za koje sam do skoro mislio da znaju nesto ali sam se duboko razocarao saznavsi iz prilozenog da su vodjeni sujetom, licnim frustracijama, neznanjem i povodljivoscu. Ko je sta krao ne komentarisem, vec se moj komentar odnosi izuzetno na skolu koja nije uzela ni dinar (koji uz put i nema) i normalno je da se sredi plato ispred skole, ne mogu se samo krpiti rupe po putevima. Malo prostudirajte prioritete jedne lokalne zajednice koja treba da se ugleda na Evropske, gde su putevi verovali ili ne na poslednjem mestu! A klise da su jeli po kafanama ne moze se ni u kom slucaju primeniti na visu skolu. Zato Vas molim da prestanete sa nagadjanjem i doslovnim lupetanjem gluposti. Lepo sam vam objasnio kako su potroseni novci koje je opstina dala - dakle u sustini u pitanju je bilo spasavanje radnih mesta i skromno uredjenje platoa za realnu cifru.

A da li opština uopšte treba da finansira Višu tehnološku školu? Ne treba, zato što nije njihova a lokalni putevi jesu! Zašto oni moraju da spašavaju radna mesta u toj firmi a ne dođu u moju firmu da malo investiraju i spasu neko radno mesto. Da škole su preduzeca, firme ... O ugledu firme se brine njena uprava. Zašto bi opština ulagala u tom smeru kada u istom smeru vec postoje ulaganja iz republike. Oni su tako izašli iz domena svoga delovanja. Čim se tako kolosalno promaši tema odmah se pomisli na korupciju. U ovom slucaju je to vrlo moguce jer se motiv može naci u vrhu SRS liste na lokalu. Evropske škole su lepo sredjene jer su ljudi puno razgovarali o svojim problemima i rešavali ih. Problemi se ticu uređenja i finansiranja. Takodje ljudi koji izlaze sa tih škola ne prekoracuju ovlašcenja tako cesto kao ljudi kod nas.
O radnom iskustvu ne bih pricao iako ga imam puno ali se ovde ne radi o radnom iskustvu vec o prostom sabiranju 2 i 2. Takodje takmicenje u kolicini rada je glupo jer su tu na prvom mestu sigurno kineski radnici koji skapavaju od posla za cc-a 2US$ dnevno.

Edited by korto, 14 March 2009 - 09:03 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users