Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Dzet Set-skandali!

• You cannot reply to this topic
51 replies to this topic

#41 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 12:32 PM

Ana i Jelena sa Klintonom

Posted Image

Srpske teniserke slikale se sa bivsim americkim predsednikom, inicijatorom NATO bombardovanja!

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic upoznale su se sa bivsim americkim predsednikom Bilom Klintonom (Bill Clinton) tokom svog turnira u Njujorku. Naime, kako pise"Svet", Klinton je na svecanom koktelu uprilicenom povodom zatvaranja turnira "Bili Dzin King kup" u njujorskom Medison Skver Gardenu sreo srpske teniserke i preko ljudi iz svog protokola se upoznao sa njima.

Bil je zamolio Anu i Jelenu da se zajedno fotografisu sto su one rado prihvatile. Vec su se pojavili mnogobrojni komentari da srpskim teniserkama to bas i nije trebalo u zivotu ako se zna da je nekadasnji predsednik Amerike najodgovorniji za bombardovanje Srbije 1999. godine, kada je vise od hiljadu civila izgubilo zivot, među kojima i trogodisnja Milica Rakic iz Batajnice.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#42 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 12:36 PM

Ejmi Vajnhaus na sudu

Posted Image

Britanska pevacica optuzena za napad na obozavateljku prosle godine u Londonu!

Planetarno popularna pevacica Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) prijavila se u policijsku stanicu povodom optuzbe da je prosle godine u Londonu napala jednu obozavateljku! Ejmi se nedavno vratila u London nakon dvomesecnog odmora na ostrvu Sent Lusija i kao svaka savesna građanka resila da odgovara za svoje postupke. Tuzbu protiv nje podnela je igracica Seron Fles.

Za one koji su zaboravili, incident se dogodio kada je Seron prisla pevacici posle jednog njenog nastupa i trazila joj autogram. Međutim, umesto da joj izađe u susret, Ejmi ju je udarila pesnicom po licu. Prvo rociste povodom ovog događaja bice odrzano 17. marta.
- Ejmi je bila u policijskoj stanici i optuzena je za napad - izjavio je kratko njen portparol Kris Gudman.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#43 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 12:41 PM

Andjelina postala plavusa

Posted Image

Holivudska glumica i supruga Breda Pita drasticno promenila boju kose!

Anđelina Dzoli (Angelina Jolie) postala je plavusa, glavna je vest u svim svetskim medijima! Supruga Breda Pita (Brad Pitt) odlucila se za ovakav radikalni preokret zbog potrebe snimanja filma "Salt" u Njujorku u kojem Anđa glumi dvostruku licnost, tako da cemo je na filmskom platnu gledati i kao crnku i kao plavusu.

Holivudska glumica tumaci lik tajnog agenta "Evelin Salt" (Evelyn Salt), cija misteriozna pojava cini glavnu radnju u ovom filmu. Zanimljivo je da su se Anđa i Bred zbog ovog posla zajedno preselili u Njujork. Tamo su poveli svoje sestoro, sto bioloske sto usvojene, dece i odseli u jednoj luksuznoj vili na Long Ajlandu.

Don Huan

Visit My Website

#44 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 March 2009 - 05:12 PM

Pamela,nesto ti ispade!

Posted Image

Za mnoge muskarce njene obline i bujne grudi deo su vlaznih snova. A da im i na javi bude dobro, Pamela Anderson se pobrinula na Nedelji mode u Parizu.

Dobro, nije se bas ona pobrinula, vec njena dojka, koja je "nestasno" iskocila iz crne toalete dok je sa kreatorkom Vivijen Vestvud hodala po pisti na kraju revije.

Plejbojeva zecica, koja se za naslovnu stranu tog magazina slikala cak 11 puta, nije ni primetila da je pokazala bradavicu, dok publika nije pocela glasno da se smeje.

Pamela je spustila pogled i imala je sta da vidi. Ipak, nije se dala zbuniti. Zajedno sa Vivijen Vestvud odvalila se od smeha.

Samo za Visual Demona..:D

Don Huan

Visit My Website

#45 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 March 2009 - 11:18 AM

Andjelina Dzoli najseksipilnija mama

Posted Image

Zvezda filmova "Gospodin i gospođa Smit" i "Lara Kroft" Anđelina Dzoli proglasena za najseksepilniju mamu među glumicama u anketi koju je sproveo sajt MSN.

Majka sestoro dece proglasena je za najseksepilniju mamu sa 29 odsto glasova, dok Ris Viterspun i Hale Beri dele drugo mesto.

Glumica Kejt Vinslet nasla se tik iza zvezde filma "Bal monstruma", dok se glumica koja ceka drugo dete sa Tomom Kruzom Kejti Holms nalazi na petom mestu.

Preostale lepotice koje su se glasovima publike nasle na listi su Dzenifer Garner, Gvinet Paltrou i Kejt Blanset.

Don Huan

Visit My Website

#46 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 March 2009 - 11:20 AM

Brus Vilis se ozenio drugi put

Posted Image

Glumac se ovog vikenda vencao sa manekenkom Emom Heming, pise "US magazin".

Vilis (54) i Heminova (32) zajedno su od prosle godine.

Junak filmova "Umri muski" i "Grad greha" prethodno je bio u braku sa Demi Mur, sa kojom ima tri cerke - Rumer (20), Skaut (17) i Talulu (15).

Časopis pise da je svadba odrzana na ostrvu na Karibima, a svecanosti su prisustvovali njegova bivsa supruga sa cerkama i novim muzem Astonom Kucerom, kao i pop ikona Madona.

Don Huan

Visit My Website

#47 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 25 March 2009 - 10:47 AM

Natalija Sosa-svidja mi se Novak Djokovic

Srpkinja koja u Grckoj osvaja top liste za Alo! priznaje Sviđa mi se Novak Djokovic

Seksepilna grcka pevacica, manekenka i fotomodel Natalija Sosa, alias Natali Tanu, inace rođena Beograđanka, ovih dana razbija grcke top-liste svojim prvim hit singlom Why Not, You are Hot.

Posted Image

Osim sto je izbacila jos jedan singl za pesmu Terma, 26-godisnja plavusa, visoka cak 183 centimetra, kaze za Alo! da planira da sledece godine ucestvuje na Evrosongu uz podrsku poznatog grckog producenta Konstantinosa Pacisa. Doduse, jos nije odlucila da li ce to biti pod grckom ili srpskom zastavom.
- Muziku obozavam i planiram da mi to bude zivotni poziv. Snimicu i pesme na srpskom, a od nasih muzicara mi se veoma dopadaju Vlado Georgiev i Zeljko Joksimovic - kaze nasa sagovornica, koja je sa 14 godina osvojila titulu mis srednjoskolka Beograda. Studirala je filmsku i TV produkciju, bila fotomodel i manekenka u Českoj, Italiji i Srbiji, pojavljivala se u Victoria Secret katalozima. Kao mis godine grckog Plejboja, mesec dana je boravila u cuvenoj palati Hjua Hefnera, gde je prisustvovala brojnim zurkama i upoznala mnogo poznatih faca, od kojih je najjaci utisak na nju ostavila pevacica Dzenet Dzekson. Za Hefnera kaze da je simpatican, ali i pomalo smesan, i da nikad ne bi mogla da zivi u palati kao jedna od njegovih zecica.
- Necu da budem lazno skromna, celo moje telo je fenomenalno, ali mislim da se muskarci najvise lepe za moje noge, duge 121 centimetar. Hedonista sam i uzivam u zivotu. Volim da jedem, putujem i da se umorim, ali samo od seksa. To je jedini umor koji mi prija. Vrlo sam strastvena - kaze Natalija i priznaje da ume da bude prava kucka kada je decko iznervira, pa cak i da lomi stvari po kuci.

Nasa sagovornica ne voli kombinacije za jednu noc, kao ni seks bez emocija. Na pitanje ko je bolji u seksu, Grci ili Srbi, odgovara: Srbi su muzevniji, jaci i visi, ali su Grci zivlji i mastovitiji. Grcima zameram to sto su tracare, mnogo su nervozni i dosta vezani za svoje majke. Volim odlucne i dinamicne muskarce koji znaju sta hoce. Moj muskarac mora da bude uzbudljiv i duhovit. Avanturista. Volim socne usne i vrlo je bitno da ume da koristi jezik, u smislu da zna sta i kad treba da kaze. Da zna kad treba da bude bezobrazan, a kada nezan. Volim da pricam tokom seksa, kaze Natalija i otkriva da joj se od poznatih Srba najvise sviđa nas najuspesniji teniser.
- Sviđa mi se Novak okovic, bilo bi lepo kada bismo se upoznali.

Don Huan

Visit My Website

#48 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 05 April 2009 - 10:59 AM

Madona nepodobna majka!

Sud u Malaviju juce odbio zahtev pop zvezde da dobije na privremeno usvajanje devojcicu Mersi iz te africke zemlje

Sud u Malaviju odbio je juce zahtev cuvene pop zvezde Madone da dobije na privremeno usvajanje devojcicu Mersi iz te siromasne africke zemlje, navela su tri izvora iz suda. Organizacije za zastitu ljudskih prava ranije su optuzile vlasti Malavija da Madoni obezbeđuju povlascen tretman, pozivajuci se na zakon koji strancima zabranjuje usvajanje dece iz ove drzave.

Madonin advokat izjavio je da je ona trazila probno usvajanje" deteta u trajanju od 18 meseci. Pevacica je toliko bila sigurna da ce njena cerka Lurd (12), sinovi Roko (5) i usvojeni Dejvid (3) dobiti sestru da je svojim zaposlenima vec nalozila da posebno opreme sobu za dolazak njene nove cerke.

Slavni usvojitelji

Glumica Kalista Flokhart je 2000. godinu docekala u bolnici gledajuci rođenje sina Lijama, kojeg je usvojila od zene koju je pre toga srela nekoliko puta. S obzirom na to da je imala poteskoce da zatrudni dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, Nikol Kidman usvojila je cerku Izabelu (15) i sina Konora (13). Meg Rajan je 2006. godine usvojila devojcisu Sarlot iy Kine, dok je Misel Fajfer 1993. godine usvojila devojcicu Klaudiju.

I starleta Nikol Rici je usvojena. Zvezda Lajonel Rici i njegova bivsa supruga Brenda 1984. godine usvojili su trogodisnju Nikol, ali je formalno usvajanje zavrseno tek 1990. godine.

Najpoznatiji slavni par koji usvaja decu su Anđelina Dzoli i Bred Pit, koji su usvojili Medoksa (6), Zaharu (3) i Paks Tijena (4). (D. M.)

Mersi ostaje u sirotistu

- Ukoliko sud ne dozvoli da mala Mersi Dzejms bude usvojena, kod devojcice bi to izazvalo emocionalnu traumu - izjavila je pocetkom ove nedelje pevacica kojoj je, navodno, u poverenju vec receno da je odgovor na njen zahtev za usvajanje pozitivan, pa su joj cak dozvolili da izvede devojcicu u setnju sa svojom porodicom.

Devojcica Mersi, ciji su roditelji preminuli, ostaje da zivi u sirotistu Kuca nade", iz kojeg je Madona pre tri godine usvojila sina Dejvida. Jos tada su se vlasti Malavija nasle na meti kritike javnosti, a Madonu su optuzili da je iskoristila svoje bogatstvo i uticaj da izigra malavijski zakon po kome nije ispunjavala uslove za usvajanje.

Inace, popularna pevacica je, kada je nedavno sa svojom decom doputovala u Malavi, dozvolila da mali Dejvid provede dva sata sa svojim bioloskim ocem u ekskluzivnom bungalovu.

- Bio sam veoma srecan sto sam ga video. Sin me nije prepoznao, pitao me je ko sam - rekao je decakov otac koji je, nakon sto mu je supruga umrla mesec dana posle porođaja, dozvolio da njegovog sina usvoji Madona.

Kriv razvod od Ricija?

Pevacica je slobodno vreme u Malaviju iskoristila i da snimi dokumentarni film o siromastvu i posledicama side. Takođe, osnovala je fond za borbu protiv siromastva, cijim sredstvima finansira kupovinu hrane, izgradnju sklonista, omogucava obrazovanje i zdravstvenu zastitu za malavijsku decu.

U medijima se spekulise da je na poslednju odluku malavijskog suda uticalo to sto se Madona prosle godine razvela od britanskog reditelja Gaja Ricija, pa bi maloj Mersi u novom domu nedostajala uloga oca. Tabloidi nagađaju da je na sudsku odluku uticalo i to sto se u poslednje vreme dosta govori o burnom ljubavnom zivotu 50-godisnje pop dive, s obzirom na to da su je spajali sa 28 godina mlađim brazilskim manekenom Hesusom Luzom.

Edited by CeDiNiCa, 05 April 2009 - 11:00 AM.

Don Huan

Visit My Website

#49 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 05 April 2009 - 11:07 AM

Bred Pit dao Andjelini ultimatum

Bredu Pitu se ocigledno cini da je jedini nacin da smiri poljuljani ljubavni brod taj da napokon baci sidro

Posted Image

Navodno je dao svojoj partnerki Anđelini Dzoli bracni ultimatum, rekavsi da ne zeli da s njom ima vise dece ako se sluzbeno ne vencaju.

- Rekao joj je - udaj se za mene ili je gotovo. Definitivno joj je dao do znanja da nikakvih novih beba ili usvajanja nece biti dok se ne vencaju. Njihov odnos trenutno je jako daleko od idilicnog i Bred misli da je svadba jedino sto moze da stvari opet okrene nabolje - rekao je izvor blizak slavnom paru za americki magazin OK!".

Anđelina i Bred inace trenutno ne zive zajedno. Anđa je iznajmila apartman u njujorskom hotelu Astorija", gde boravi za vreme snimanju filma Salt", dok Bred s decom zivi u stanu blizu hotela.

- Veza im je klimava i Bred misli da bi samo brak mogao da je ucvrsti. Treba mu osecaj da mu je Anđelina stvarno predana, a ako pristane da postane gospođa Pit, taj osecaj bi Bred definitivno i dobio - navodi taj izvor.

Inace, trzavice u njihovoj vezi traju vec duze vreme. Prvo je Anđelina uhvatila Breda dok je masirao dadilju, a potom je Bred, da bi izgladio odnose, trazio da zajedno potraze psiholosko savetovanje u zelji da spase vezu.

Anđelina je dolila ulje na vatru odgovorom da prethodno mora da se posavetuje s bivsim muzem Bilijem Bobom Tortonom.

Don Huan

Visit My Website

#50 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 28 September 2009 - 10:14 PM

TROGODISNJA SURI KRUZ U STIKLAMA?!

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, Suri Kruz ovih dana uslikana je kako sa svojom mamom šopinguje, ni manje ni više, nego u štiklama! Hmmm, pa kad pre?

Da ovaj trend ne fura samo Atina, ćerka Jelene Karleuše, dokaz je i slatka Suri koja izgleda želi da poraste pre vremena… Pomalo bolesno, zar ne??
Posted Image

Don Huan

Visit My Website

#51 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 28 September 2009 - 10:18 PM

RIJANA: NOVA FRIZURA I SEKSI CIZME

Rijana kao što već znate uveliko prirpema novi album. Kako se ovih dana pričalo započela je romantičnu vezu sa jednim od svojih saradnika na ovom albumu, Džastina Timberlejka.
Međutim, ako su svi očekivali određenu reakciju, ono što čujemo i od jedne i od druge strane je tišina! Hmmm, je l’ to znači da priznaju da su u romansi? :)

Posted Image

Rijana je sinoć na ulicama Njujorka bila vrlo zapažena, jedan od razloga je milion paparaca koji su je jurili, a drugi je sama Riri koja je blistala sa novom frizurom, sa izrazito svetlim pramenovima. Takođe, pevačica je ponela i jedan modni komad koji je definitivno trendi ove sezone, visoke džizme. Kako vam se sviđa naša slatka Riri?

Posted Image

Izvor: dailymail.co.uk

Don Huan

Visit My Website

#52 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 29 September 2009 - 05:46 PM

JK - helikopterom na žurku!

Posted Image

Pevačica je na rođendan časopisa "Story" došla ni manje, ni više, nego helikopterom!

Jelena Karleuša, koja je pre samo nekoliko nedelja donela na svet drugu ćerku Niku, napravila je ulazak u stilu velike zvezde na žurku u beogradskom "Erport sitiju".

Domaći selebritiji počeli su da se okupljaju oko 21 čas, a JK je helikopterom stigla tačno u 22 sata.

"Mala od skandala" morala je da zaseni ostale slavne zvanice, koje su na crveni tepih dolazile "običnom" limuzinom.

Na četvri rođendan časopisa došli su i fudbaleri, glumci, pevačice, TV lica...

(MONDO)

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users