Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Najforumas I Najforumasica 2008

• This topic is locked This topic is locked
73 replies to this topic

Poll: Najforumaš i Najforumašica 2008. (125 member(s) have cast votes)

Ko je po Vama Najforumaš 2008. ?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.

Ko je po Vama Najforumašica 2008. ?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#61 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 01 March 2009 - 01:18 PM

U pravu si,izvini...eto,poslala sam ti,i sve objasnila..I nekada i vi morate da koristite PM za nas,a ne samo mi za vas..Ja nisam ovde zbog vas,vec zbog sebe,i zbog mojih poznanika,samog foruma...Vi treba da budete ovde zbog nas,bar tako mislim...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#62 Rasa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts

Posted 01 March 2009 - 03:02 PM

View Postalexandar, on Mar 1 2009, 12:27 PM, said:

xaxaxaxaxxaxa Boze,koja smejurija...koje crno glasanje koji crni forumas godine...

:respekt:

View PostCeDiNiCa, on Mar 1 2009, 12:35 PM, said:

I ja sam to rekla...ali mi niko ne veruje..Hasan je sinoc vodio sa 5 glasova vise od Duleta,u 00h,a gledaj sad..:huh:

Mnogo smetamo Hasan i ja nekim ljudima,sto mi veoma imponuje...

Nije sa 5 Cedinice, vodio je sa 3 :lol:
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#63 Black Owi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,285 posts

Posted 01 March 2009 - 04:10 PM

Gde su se sakrili admini? Zasto ni jedan nije bio tu u 00:00? Ko ce sada da vrati glasove kako je bilo? I zasto glasanje i dalje traje?

Edited by Black Owi, 01 March 2009 - 04:14 PM.

Posted Image

KrIpToNiT gOwNa CrEw

ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!

Pravda za Frox-a!

#64 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 01 March 2009 - 04:58 PM

Ja sam u ponoc Mateji cistio nos i davao mu sirup,za ostale admine ne znam...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#65 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 01 March 2009 - 05:15 PM

Kad vec moji favoriti nisu pobedili, drago mi je sto je to Shopaholic! :D Svaka cast!

#66 Rasa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts

Posted 01 March 2009 - 05:15 PM

ala sam se ismejao danas kada sam video ovo...koma :lol:
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED

Pravda za Frox-a!

#67 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 01 March 2009 - 06:39 PM

Ljudi ja stvarno ne mogu da verujem, od jucerasnjeg popodneva do danas nisam bio u mogucnosti da pratim sve i sada imam sta i da vidim ..

Ovaj izbor je po mom shvatanju trebalo da bude zabava, nesto novo, osvezenje na forumu i sl. a sad se pretvori u pljuvanje i malverzacije.
Razocaran sam. Samo mogu vam reci , da se ponovila praksa sa jednog foruma koji je pre nas organizovao nesto slicno i zavrsilo se isto , pljuvanjem i prepucavanjima.

No, da zanemarimo to sve, ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...

Ja bih prvo da cestitam clanovima Hasanu Salihamidzicu, Duletu Obradovicu, Cedinici i Shopaholic jer su izdvojeni u ovom izboru, verovatno po nekom kriterijumu koji clanovi cene. Bice mi cast da i dalje forum uvelicavate svojim prisustvom jer nam je vecina clanova ukazala na to ovim izborom.

Predlog je sledeci :

Nastavicemo izbor tako sto cemo uzeti u obzir samo 4 kanditata koji su se po broju glasova izdvojili od drugih Hasan, Dule, Cedinica i Shopaholic.
Napravicemo glasanje u temi, u kojoj ce svaki clan koji zeli dati svoj glas (jedan za forumasa, jedan za forumasicu) ali ovog puta ne anonimno.

Po broju glasova cemo proglasiti za Gold Member 2008 - ono dvoje koje dobiju vise glasova, a za preostali par Silver Member 2008.

Mislim da je to sada jedino korektno resenje , i da cemo time staviti u drugi plan pojam i znacaj "pobednika" ovog izbora jer svo cetvoro izabranih su vec pobednici , a izmedju ostalog i svi nominovani , jer su zbog nekog kvaliteta izdvojenih od strane drugih clanova.

Tema ce biti postavljena uskoro, verovatno u toku sutrasnjeg dana.
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#68 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 01 March 2009 - 07:57 PM

Ma ja sam samo srecan sto imam vise od Rase, za ostalo me boli uvo! :lol:
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#69 Black Owi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,285 posts

Posted 01 March 2009 - 08:04 PM

Ja sam srecan sto nemam nula, hvala mojim glasacima :lol: :lol:
Posted Image

KrIpToNiT gOwNa CrEw

ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!

Pravda za Frox-a!

#70 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 01 March 2009 - 09:18 PM

Sto se mene tice, ne morate da pravite novu temu, ja ne zelim da ucestvujem.
Kada smo jos nominovali, ja sam predlozila da se glasovi jos tada sabiraju, znala sam sta ce od ovoga da ispadne.

Hvala onima koji su glasali za mene, ali meni ta titula najforumasice nije neophodna da bih znala koliko vredim ovde. I znam kome ceni i gotivi sa ovog foruma, a meni je to vise nego dovoljno.

Nadam se da se ne ljutite, glupo je da od ovoga pravimo jos vecu festu nego sto jeste.:)

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#71 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 01 March 2009 - 11:49 PM

View PostdARco, on Mar 1 2009, 06:39 PM, said:

nisam bio u mogucnosti da pratim sve i sada imam sta i da vidim ..
Ovaj izbor je po mom shvatanju trebalo da bude zabava, nesto novo, osvezenje na forumu i sl. a sad se pretvori u pljuvanje i malverzacije.
Razocaran sam. Samo mogu vam reci , da se ponovila praksa sa jednog foruma koji je pre nas organizovao nesto slicno i zavrsilo se isto , pljuvanjem i prepucavanjima.
ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...
Ja bih prvo da cestitam clanovima Hasanu Salihamidzicu, Duletu Obradovicu, Cedinici i Shopaholic jer su izdvojeni u ovom izboru, verovatno po nekom kriterijumu koji clanovi cene. Bice mi cast da i dalje forum uvelicavate svojim prisustvom jer nam je vecina clanova ukazala na to ovim izborom.
Nastavicemo izbor tako sto cemo uzeti u obzir samo 4 kanditata koji su se po broju glasova izdvojili od drugih Hasan, Dule, Cedinica i Shopaholic.

..Veoma mi je zao sto ti nisi bio u mogucnosti da propratis sve ovo,jer bi verujem bilo drugacije..Drago mi je sto mislis da je forum uvelican mojim(nasim) prisustvom,ali ja bih te ovom prilikom zamolila samo jedno..to je moja iskrena zelja,i molba: Ne zelim da vidim svoje ime u novom izboru..to je jedino sto zelim,i nadam se da ces mi izaci u susret..
Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene..

View PostShopaholic, on Mar 1 2009, 09:18 PM, said:

Kada smo jos nominovali, ja sam predlozila da se glasovi jos tada sabiraju, znala sam sta ce od ovoga da ispadne.
ali meni ta titula najforumasice nije neophodna da bih znala koliko vredim ovde. I znam kome ceni i gotivi sa ovog foruma, a meni je to vise nego dovoljno.
Nadam se da se ne ljutite, glupo je da od ovoga pravimo jos vecu festu nego sto jeste.:)

Shopaholic je rekla ostalo sto sam zelela da kazem...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#72 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 02 March 2009 - 12:51 AM

View PostdARco, on Mar 1 2009, 07:39 PM, said:

Ljudi ja stvarno ne mogu da verujem, od jucerasnjeg popodneva do danas nisam bio u mogucnosti da pratim sve i sada imam sta i da vidim ..

No, da zanemarimo to sve, ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...

Predlog je sledeci :

Napravicemo glasanje u temi, u kojoj ce svaki clan koji zeli dati svoj glas (jedan za forumasa, jedan za forumasicu) ali ovog puta ne anonimno.

Po broju glasova cemo proglasiti za Gold Member 2008 - ono dvoje koje dobiju vise glasova, a za preostali par Silver Member 2008.

Mislim da je to sada jedino korektno resenje , i da cemo time staviti u drugi plan pojam i znacaj "pobednika" ovog izbora jer svo cetvoro izabranih su vec pobednici , a izmedju ostalog i svi nominovani , jer su zbog nekog kvaliteta izdvojenih od strane drugih clanova.

Tema ce biti postavljena uskoro, verovatno u toku sutrasnjeg dana.

ma jooooooooook, batalite mene...
ja ne zelim te gluposti.. Koga jos zabole da bude forumas godine :huh:
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#73 alexandar

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,285 posts

Posted 02 March 2009 - 01:55 PM

View PostHasan Salihamidzic, on Mar 2 2009, 01:51 AM, said:

ma jooooooooook, batalite mene...