Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Najforumas I Najforumasica 2008
Posted 01 March 2009 - 01:18 PM
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 01 March 2009 - 03:02 PM
alexandar, on Mar 1 2009, 12:27 PM, said:
CeDiNiCa, on Mar 1 2009, 12:35 PM, said:
Mnogo smetamo Hasan i ja nekim ljudima,sto mi veoma imponuje...
Nije sa 5 Cedinice, vodio je sa 3
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 01 March 2009 - 04:10 PM
Edited by Black Owi, 01 March 2009 - 04:14 PM.

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 01 March 2009 - 04:58 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 01 March 2009 - 06:39 PM
Ovaj izbor je po mom shvatanju trebalo da bude zabava, nesto novo, osvezenje na forumu i sl. a sad se pretvori u pljuvanje i malverzacije.
Razocaran sam. Samo mogu vam reci , da se ponovila praksa sa jednog foruma koji je pre nas organizovao nesto slicno i zavrsilo se isto , pljuvanjem i prepucavanjima.
No, da zanemarimo to sve, ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...
Ja bih prvo da cestitam clanovima Hasanu Salihamidzicu, Duletu Obradovicu, Cedinici i Shopaholic jer su izdvojeni u ovom izboru, verovatno po nekom kriterijumu koji clanovi cene. Bice mi cast da i dalje forum uvelicavate svojim prisustvom jer nam je vecina clanova ukazala na to ovim izborom.
Predlog je sledeci :
Nastavicemo izbor tako sto cemo uzeti u obzir samo 4 kanditata koji su se po broju glasova izdvojili od drugih Hasan, Dule, Cedinica i Shopaholic.
Napravicemo glasanje u temi, u kojoj ce svaki clan koji zeli dati svoj glas (jedan za forumasa, jedan za forumasicu) ali ovog puta ne anonimno.
Po broju glasova cemo proglasiti za Gold Member 2008 - ono dvoje koje dobiju vise glasova, a za preostali par Silver Member 2008.
Mislim da je to sada jedino korektno resenje , i da cemo time staviti u drugi plan pojam i znacaj "pobednika" ovog izbora jer svo cetvoro izabranih su vec pobednici , a izmedju ostalog i svi nominovani , jer su zbog nekog kvaliteta izdvojenih od strane drugih clanova.
Tema ce biti postavljena uskoro, verovatno u toku sutrasnjeg dana.
Posted 01 March 2009 - 08:04 PM

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 01 March 2009 - 09:18 PM
Kada smo jos nominovali, ja sam predlozila da se glasovi jos tada sabiraju, znala sam sta ce od ovoga da ispadne.
Hvala onima koji su glasali za mene, ali meni ta titula najforumasice nije neophodna da bih znala koliko vredim ovde. I znam kome ceni i gotivi sa ovog foruma, a meni je to vise nego dovoljno.
Nadam se da se ne ljutite, glupo je da od ovoga pravimo jos vecu festu nego sto jeste.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 01 March 2009 - 11:49 PM
dARco, on Mar 1 2009, 06:39 PM, said:
Ovaj izbor je po mom shvatanju trebalo da bude zabava, nesto novo, osvezenje na forumu i sl. a sad se pretvori u pljuvanje i malverzacije.
Razocaran sam. Samo mogu vam reci , da se ponovila praksa sa jednog foruma koji je pre nas organizovao nesto slicno i zavrsilo se isto , pljuvanjem i prepucavanjima.
ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...
Ja bih prvo da cestitam clanovima Hasanu Salihamidzicu, Duletu Obradovicu, Cedinici i Shopaholic jer su izdvojeni u ovom izboru, verovatno po nekom kriterijumu koji clanovi cene. Bice mi cast da i dalje forum uvelicavate svojim prisustvom jer nam je vecina clanova ukazala na to ovim izborom.
Nastavicemo izbor tako sto cemo uzeti u obzir samo 4 kanditata koji su se po broju glasova izdvojili od drugih Hasan, Dule, Cedinica i Shopaholic.
..Veoma mi je zao sto ti nisi bio u mogucnosti da propratis sve ovo,jer bi verujem bilo drugacije..Drago mi je sto mislis da je forum uvelican mojim(nasim) prisustvom,ali ja bih te ovom prilikom zamolila samo jedno..to je moja iskrena zelja,i molba: Ne zelim da vidim svoje ime u novom izboru..to je jedino sto zelim,i nadam se da ces mi izaci u susret..
Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene..
Shopaholic, on Mar 1 2009, 09:18 PM, said:
ali meni ta titula najforumasice nije neophodna da bih znala koliko vredim ovde. I znam kome ceni i gotivi sa ovog foruma, a meni je to vise nego dovoljno.
Nadam se da se ne ljutite, glupo je da od ovoga pravimo jos vecu festu nego sto jeste.
Shopaholic je rekla ostalo sto sam zelela da kazem...
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 02 March 2009 - 12:51 AM
dARco, on Mar 1 2009, 07:39 PM, said:
No, da zanemarimo to sve, ocigledno je da je bilo nekih malverzacija, da ne trazimo sada krivce,nemoguce je, ni ja nisam istrazni sudija...
Predlog je sledeci :
Napravicemo glasanje u temi, u kojoj ce svaki clan koji zeli dati svoj glas (jedan za forumasa, jedan za forumasicu) ali ovog puta ne anonimno.
Po broju glasova cemo proglasiti za Gold Member 2008 - ono dvoje koje dobiju vise glasova, a za preostali par Silver Member 2008.
Mislim da je to sada jedino korektno resenje , i da cemo time staviti u drugi plan pojam i znacaj "pobednika" ovog izbora jer svo cetvoro izabranih su vec pobednici , a izmedju ostalog i svi nominovani , jer su zbog nekog kvaliteta izdvojenih od strane drugih clanova.
Tema ce biti postavljena uskoro, verovatno u toku sutrasnjeg dana.
ma jooooooooook, batalite mene...
ja ne zelim te gluposti.. Koga jos zabole da bude forumas godine
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 02 March 2009 - 01:55 PM
Hasan Salihamidzic, on Mar 2 2009, 01:51 AM, said:
ja ne zelim te gluposti.. Koga jos zabole da bude forumas godine
xex...
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Pravda za Frox-a!