Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
''twilight'' (sumrak)
Posted 05 February 2009 - 04:37 PM
Mene interesuje kada ce ovaj film biti kod nas u bioskopu...
A evo i opisa filma,tj.romana:
Srednjoskolka Bela Svon,pomirila se sa neizbeznim.Mora da napusti suncani Feniks u Arizoni i ode da zivi kod oca u Forks,kisovito mestasce na pacifickoj obali,poznato kao najoblacnije u celim Sjedinjenim Americkim Drzavama.
Sto je jos gore,u malom mestu svako svakoga poznaje,pa Bela,koja nikad nije imala mnogo prijatelja i oduvek je volela samocu,sada pred svima mora da pokaze koliko je nespretna na fizickom i kako pada u nesvest cim vidi i najmanju kap krvi.
Samo najlepsem uceniku gimnazije u Forksu - Edvardu Kalenu,jednom od cetvoro dece iz samotnjacke porodice o kojoj se malo zna,a o kojoj kruze mnoge jezive price - njena nespretnost,cini se,nimalo ne smeta.Iako su joj njegove nagle promene raspolozenja isprva bile neobjasnjive,Bela polako pocinje da sumnja kako resenje Edvardove zagonetke lezi upravo u krvi,ljudskoj krvi,njenoj krvi,krvi zbog koje se Kalenovi toliko razlikuju od ostalih stanovnika Forksa...
U glavnim ulogama : Kirsten Stewart (Bela Svon) i Robert Pattison (Edvard Kalen)
Mozete pogledati i trejler:
http://www.youtube.c...h?v=-fmrmzDd6a0
Iako na prvi pogled deluje jezivo,ova ljubavna prica je zaista prelepa i preporucujem svima da procitaju ''Sumrak'',ili da odgledaju film...
Truth Doesn't Make a Noise
Posted 05 February 2009 - 04:45 PM
Ja ne volim te filmove na tu foru sa vampirima, ali ovaj me je odusevio.... Knjiga isto... Jedva cekam nastavke....
O Robertu Pattisonu ne bih da komentarisem....
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 18 February 2009 - 11:56 PM
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 19 February 2009 - 08:46 AM
I mislim da ce da bude zesce smaranje, ako je suditi po opisu knjige, koji se nalazi na zadnoj korici....
Inace, Stefani Mejer dovode u vezu sa J.K.Rowling, tvorca Harija Potera, ali koliko su te knjige o Hariju glupe, toliko je saga Sumrak, mnooogo dobra....
Film je mnogo bolji nego sto sam ocekivala, ali opet je knjiga zakon...
Edited by Shopaholic, 19 February 2009 - 08:47 AM.
Posted 19 February 2009 - 01:39 PM
A i sto bi sisali mleko, kada moraju krv, a zubice mogu da zabiju gde god hoces!!!
Posted 19 February 2009 - 10:17 PM
silverrush, on Feb 19 2009, 02:18 PM, said:
Mora da boli kao ludo!!!
Ostaju ugrizi i modrice, podlivi i masnice svuda po telu... gde stigne, tu ujede!
Eeeeee, ali ovo su dobri vampiri i lepi vampiri, oni su `vegeterijanci` u tom njihovom svetu, oni jedu samo zivotinje, a ljude ne... I zive dugo, dugo, dugooo godina, i imaju supermoci. ma ludilo, samo da pozelis da budes vampir....
I koza im svetluca, i prelepi su....
Ali ima i onih drugih vampira-zlih, sto klopaju ljude...
Posted 20 February 2009 - 12:43 AM
U trecem delu ce valjda Dzejkob (vukodlak) i Edvard da se udruze da bi spasli Belu...
Tako nesto....
Nije los film sve u svemu...
Posted 01 March 2009 - 07:30 PM
Da, snimanje drugog filma pocinje sada u martu, a premijera je najavljena za novembar ove godine (naravno, u svetu, ko zna kada ce kod nas). Interesantno je da ce film, zbog vremenske razlike, prvi videti Novozelandjani!
Snimanje treceg filma, takodje, pocinje uskoro, a pronasla sam da je premijera najavljena za polovinu iduce godine [click]. Dakle, filmovi ce se snimati jedan za drugim.
Problem moze predstavljati to sto ce sva tri filma rezirati razliciti reziseri, pa ce svako dati svoj "pecat" filmovima. Videcemo kako ce to izgledati...
Posted 02 March 2009 - 09:42 AM
swan, on Mar 1 2009, 07:30 PM, said:
Da, snimanje drugog filma pocinje sada u martu, a premijera je najavljena za novembar ove godine (naravno, u svetu, ko zna kada ce kod nas). Interesantno je da ce film, zbog vremenske razlike, prvi videti Novozelandjani!
Snimanje treceg filma, takodje, pocinje uskoro, a pronasla sam da je premijera najavljena za polovinu iduce godine [click]. Dakle, filmovi ce se snimati jedan za drugim.
Problem moze predstavljati to sto ce sva tri filma rezirati razliciti reziseri, pa ce svako dati svoj "pecat" filmovima. Videcemo kako ce to izgledati...
A kako se zove cetvrta knjiga?
Videla sam na kraju trece knjige, ali zaboravila sam.
I ako Edvarda ne bude glumio Robert Pattison necu da gledam.
Ja treba da pocnem da citam drugi deo, i nikako, trenutno citam nesto drugo, kakve su ostale knjige?
Posted 02 March 2009 - 04:05 PM
Da, Rob glumi i u drugom delu, kao i vecina glavne glumacke ekipe. Njima ce se pridruziti mnoga poznata imena, posebno posto je prvi film postigao sasvim, sasvim neocekivani uspeh: Dakota Fannin, Ben Barnes, itd. Najavljeno je da ce neku od pesama za film snimiti Madona, a postoji vec neka vrsta playliste za New Moon [NM playlista], koju je predlozila Stefani Majer, mada ne znaci da ce takva i biti.
Obzirom da su mnoge pesme sa soundtracka iz prvog filma postale hit, nesto slicno treba ocekivati i za drugi soundtrack.
Ostale knjige su, takodje, dobre i vredi ih procitati. Zaista se citaju u jednom dahu.
Posted 02 March 2009 - 04:22 PM
Edited by Deja-Vu..., 02 March 2009 - 04:23 PM.
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)
Posted 02 March 2009 - 05:25 PM
Posted 04 March 2009 - 11:41 AM
Get inspired or be depressed.
Ace a test or flunk a class.
Make babies or make art.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is divine chaos.Embrace it.
Forgive yourself.Breathe.
And enjoy the ride (Solbam)
Posted 04 March 2009 - 12:28 PM
Deja-Vu..., on Mar 4 2009, 11:41 AM, said:
Ahahahahahaha
Ja sam to radila za Kupoholicarku, cim izadje, ja trcim da je kupim.....znam da je nema u biblioteci, treba da umrem dok sacekam da dodje!
Dobar je film, ako nisi gledala pogledaj, neces nista da izgubis, pa ako ti se ne svidja-sta da radimo, ukusi su razliciti, meni je dobar.
Posted 01 April 2009 - 07:24 PM
Nisam normalna procitala sam `Mlad mesec` za nepunih 5 dana, a knjiga ima skoro 500 strana....
Ne mogu da iscekam da procitam da li je postala vampir, i da li ju je Edvard ujeo ili Karlaj ili mozda Alis? :Dl
Posted 19 April 2009 - 09:07 PM
Truth Doesn't Make a Noise
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account