Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Djavoli Ili Andjeli
Started by Hans, Feb 22 2009 08:06 PM
13 replies to this topic
Posted 22 February 2009 - 08:14 PM
Djavoli naravno..obrazlozenje je prosto..i ja sam djavolica,pa biram slicne sebi.. 
Ipak moram da editujem post...ne volim nista sto je mirno,tiho,povuceno,i sto ima lik andjela..volim jacinu,hrabrost,samouverenost,i lice djavola..eto,sta cu..
Ipak moram da editujem post...ne volim nista sto je mirno,tiho,povuceno,i sto ima lik andjela..volim jacinu,hrabrost,samouverenost,i lice djavola..eto,sta cu..
Edited by CeDiNiCa, 22 February 2009 - 08:18 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 12 March 2009 - 11:51 PM
...ma ta izreka ne vazi za muskarce..
Ja uopste ne znam zasto je rec andjeo muskog roda..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 13 March 2009 - 10:30 AM
CeDiNiCa, on Mar 12 2009, 11:51 PM, said:
...ma ta izreka ne vazi za muskarce..
Ja uopste ne znam zasto je rec andjeo muskog roda..

Kako mislis ne vazi?
Ja volim kad je onako u pocetku tunjav, a on ustvari skroz suprotno.....
Zar za tu situaciju ne vazi izreka: tiha voda breg roni?
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 13 March 2009 - 11:42 AM
..volis tunjave andjele..
Takav ne postoji..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 13 March 2009 - 11:46 AM
..nikada djavo ne bese andjeo..djavo je djavo..
Znam jednog muskarca koji mi je rekao da je on bio andjeo,ali da je u njemu uvek "cucao" djavo,dok nije izasao iz njega..
Znam jednog muskarca koji mi je rekao da je on bio andjeo,ali da je u njemu uvek "cucao" djavo,dok nije izasao iz njega..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 15 March 2009 - 10:04 AM
Comi, zna ona to.... nego vidis da me zeza... 
Ali, cinjenica je da Lucifer nikad nije bio 100 % andjeo, jer je u sve vreme `cucao` djavo i cekao da izadje....
Znaci Lucifer je bio 49% andjeo - 51% djavo i na kraju ostade djavo.... I poce mene da opseda i ne da mi mira....
Ja u djavola nikad vise necu da se zaljubim, sad trazim samo andjele....
Ali, cinjenica je da Lucifer nikad nije bio 100 % andjeo, jer je u sve vreme `cucao` djavo i cekao da izadje....
Znaci Lucifer je bio 49% andjeo - 51% djavo i na kraju ostade djavo.... I poce mene da opseda i ne da mi mira....
Edited by Shopaholic, 15 March 2009 - 10:05 AM.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account