strasno...sve su gori i bezobrazniji...stao sam u sneg od pola metra,jedva usao,jos teze izasao i jos da platim parking...treba da uzmem lopatu i da ocistim da bi video koja je zona. ako vec naplacuju,neka ucine nesto za nas...najlakse je iscrtati i naplatiti...u bg,sam video kako ciste parkinge,naprave velike parkinge,a ovi su samo iscrtali ulice...u bg policajac ide sa paukom,ovi nasi dizu po slobodnoj proceni...kao da je onaj vozac zavrsio saobracajni fakultet i on zna koga treba da dize...strasno,strasno....
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Dokle Da Nas Pljacka Parking Servis?
Started by sonesone, Feb 27 2009 02:36 PM
4 replies to this topic
Posted 27 February 2009 - 03:14 PM
Tema za taj tvoj problem postoji BAS OVDE.. i mislim da je suvisno vise pricati o tom parkingu,kada nam je svima poznat njihov "rad"...Nadam se samo da ce biti ukinut,jer se vec govori o tome,u krugovima bliskim Milanu Podgorcu...
Edited by CeDiNiCa, 27 February 2009 - 03:14 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 27 February 2009 - 03:25 PM
..nije ni vazno..vazno je da se sprovede ta anketa za ukidanje parkinga,skupe potpisi,ako se ne ukine..ali mislim da mu je kraj od marta..
...videcemo..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked