Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanje Administratorima Ili Moderatorima
Posted 27 February 2009 - 06:32 PM
1. да ли зато што сам поменуо какво је друштво седело поред нас?
2. да ли зато што сам причао тематици коју сам чуо?
3. да ли зато што сам поменуо име суграђанина и замолио га да обрати пажњу на понашање и ако се слажем са неким његовим ставовима, али само са неким?
4. да ли зато што сам рекао неку реч хвале за другог суграђанина који се сам бори за свој гррад и онако лепо прича о њему?
5. да ли можда из неког разлога који ја нисам навео овде, простио не препознавши сопствену грешку?
6. или пак сте ми оббрисали тему бојећи се репресалија од режима јер су поменути владини чиновници?
замолио бих одговор
Posted 27 February 2009 - 06:34 PM
Edited by CeDiNiCa, 27 February 2009 - 06:35 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 27 February 2009 - 06:39 PM
Rasa, on Feb 27 2009, 06:37 PM, said:
..oni su ljudi zauzeti,i zasto da ne pomognem..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 27 February 2009 - 06:43 PM
Edited by CeDiNiCa, 27 February 2009 - 06:44 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 27 February 2009 - 06:51 PM
Svejedno, evo procitao sam temu , bice smestena gde joj je stvarno mesto u forum Moj Arandjelovac, pa clanovi mogu nastaviti normalnu diskusiju, ali naravno da ponovo naglasimo bez ikakovog politickog promovisanja, ili bilo cega sto krsi pravila foruma.
P.S. Mislim da nikome nece smetati da se ova tema obrise, jer je odgovoreno na pitanje, a inace za ovakve stvari se admini kontaktiraju privatnim porukama.
Posted 27 February 2009 - 07:37 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 28 February 2009 - 08:16 AM
Danilo14, on Feb 27 2009, 07:46 PM, said:
Naivan si ti danilo ko francuska ili cija vec sobarica

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 19 June 2009 - 11:58 AM
Don Huan
Visit My Website
Posted 19 June 2009 - 01:18 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 22 June 2009 - 03:13 PM
CeDiNiCa, on Jun 19 2009, 12:58 PM, said:
Don Huan
Visit My Website
Posted 22 June 2009 - 03:32 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 June 2009 - 03:44 PM
Lincoln Burrows, on Jun 22 2009, 04:32 PM, said:
Konacno neko da mi odgovori..hvala
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account