Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Pitanje Administratorima Ili Moderatorima

156 replies to this topic

#101 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 23 October 2009 - 01:15 PM

Shop,mozda si u pravu,kao i Zoorro,ali,opet kad se sagleda,to rade clanovi medjusobnoi i na to mi ne mozemo da uticemo,dok je Hasanova sugestija da to nije dobro odradjeno sa nase strane...kao i obicno.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#102 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 23 October 2009 - 01:16 PM

Pa naravno. Podseticu vas na jednog zenskog clana foruma, kojoj kao nije bila vazna reputacija, smatrala je da je glupo, pa je nasla da jednoj drugoj korisnici, udruzenim snagama sa nekim drugim, da i do 30 negativnih ocena.

Po meni klasican debilizam.... Jadan onaj ko se ovde oslanja na minus i plus.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#103 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 23 October 2009 - 03:18 PM

:mellow:

to je sve sto imam da kazem..

tema Pitanje Administratorima i Moderatorima realno nema smisla..
bolje da se zove izrazite kolicinu ljubavi (pozitivnu ili negativnu) prema narandzastim i crvenim clanovima foruma, ako nisi nas vrata su ti tamo..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#104 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 October 2009 - 03:19 PM

View PostZoorro, on 23 October 2009 - 01:04 PM, said:

ako se par njih udruze desavaju se oscilacije u danu 10-20 gore-dole. i eto zabave za pojediine.
naravno tu se gubi smisao namene koja je zamisljena.

To se meni desilo samo u jednom danu..sa + 10,ili vec,dosla sam do - 30..:D Udruzile se tri devojke,i eto..samo,meni je to sve smesno,neopterecujem se uopste time..neka stavljaju sta god hoce,ja cu svoje reci ili necu da zivim..:)

View PostShopaholic, on 23 October 2009 - 01:16 PM, said:

Po meni klasican debilizam.... Jadan onaj ko se ovde oslanja na minus i plus.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#105 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 26 October 2009 - 10:14 AM

Reputation sam po sebi nije losa stvar,i ima ga na mnogim forumima.Mogucnost zloupotrebe naravno postoji,ali to odrazava ponasanje clanova jednih prema drugima i to je stvar na koju se ne moze uticati.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#106 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 26 October 2009 - 11:47 AM

View PostCeDiNiCa, on 23 October 2009 - 01:10 AM, said:

Zaboravih da kazem...Hasane,Lonely je primer da ovde niko nikog ne zloupotrebljava..nju niko ne poznaje,pa opet ima najgori "reputejsn"..

Nije tačno, Korto ima -50

View PostShopaholic, on 23 October 2009 - 10:01 AM, said:

I tacno je da neko ide i klikce na svaki post Hasanov, moj dok je bila aktuelna tema o homoseksualcima, pa su onda ulazili u druge nebitne teme i stavljali "-".Nije u pitanju nikakva paranoja... ;)

Nije bila tema "O homoseksualcima" nego o "Organizovanom odlasku u Bg" sa ciljem izazivanja nereda i sprečavanja javnog skupa.
Da, tada su se desile velike "oscilacije"...

#107 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 26 October 2009 - 11:52 AM

View PostLincoln Burrows, on 26 October 2009 - 10:14 AM, said:

Reputation sam po sebi nije losa stvar,i ima ga na mnogim forumima.Mogucnost zloupotrebe naravno postoji,ali to odrazava ponasanje clanova jednih prema drugima i to je stvar na koju se ne moze uticati.

Baš zbog mogućnosti zloupotrebe treba nešto preduzeti. Iritirajuće je dobijati minuse bez ikakvog obražlozenja.
Može li se omogućiti da se bar vidi ko je glasao? Na taj način bi se predupredile eventualne zloupotrebe, naročito one organizovane.

#108 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 26 October 2009 - 01:02 PM

Potrebne mere za suzbijanje mogucih zloupotreba su na snazi od danas.
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#109 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 26 October 2009 - 01:59 PM

View Post*Lonely*, on 26 October 2009 - 11:47 AM, said:

Nije bila tema "O homoseksualcima" nego o "Organizovanom odlasku u Bg" sa ciljem izazivanja nereda i sprečavanja javnog skupa.
Da, tada su se desile velike "oscilacije"...

Da, hvala sto si me podsetila... 10 bambija za tebe i jedan +.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#110 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 November 2009 - 03:16 PM

Da li moderator moze da bude sujetan i da ima komplekse koji ga ubijaju? Svi mogu da odgovore,osim naravno Linkolna..:)
Razlog je sto je upravo na ovoj temi objasnjavao nama svima,a posebno Hasanu neke stvari,a da sam radi nesto gde sam sebi uskace u usta..Citat: Potrebne mere za suzbijanje mogucih zloupotreba su na snazi od danas. To je samo jedan od citata sa ove teme..A sada Dragi Linkolne,evo ti materijala da i dalje zloupotrebljavas to o cemu si nama govorio da ne postoji..
Mislim da si sujetan,iskompleksiran,i veoma dosadan...Izvoli,oceni me,molim te,to me pali..:rolleyes:
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#111 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 03 November 2009 - 03:25 PM

Što se tiče foruma, interneta, raznih virtuelnih community-ja, nemam nikakav kompleks i nisam sujetan, glupo je da preko tastature iznosim takvo nešto. Što se tiče + - tu se apsolutno slažem sa Lincolnom i u pravu je. Ne razumem tvoj bes oko tih ocena, jer da ne pišem romane, Linc je rekao sve. Da li postoji sujeta kod članova i mržnja prema istim, tu već ne mogu da učinim ništa.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#112 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 November 2009 - 03:49 PM

View PostMilosM, on 03 November 2009 - 03:25 PM, said:

Što se tiče foruma, interneta, raznih virtuelnih community-ja, nemam nikakav kompleks i nisam sujetan, glupo je da preko tastature iznosim takvo nešto. Što se tiče + - tu se apsolutno slažem sa Lincolnom i u pravu je. Ne razumem tvoj bes oko tih ocena, jer da ne pišem romane, Linc je rekao sve. Da li postoji sujeta kod članova i mržnja prema istim, tu već ne mogu da učinim ništa.

Zasto si se ti nasao prozvan :huh: Ovo je direktno upuceno Lincolnu,jer sam otkrila ko je taj koji ide redom i ocenjuje clanove sa minusima..zaludan covek,nema sta,a nama prica price kako nema zloupotrebe...strasno..:( Od njega to nisam ocekivala i ne znam kako ga ne mrzi i sta je to u coveku da prica jedno,a rai drugo..
Nema besa oko ocena Milose,pokusaj da shvatis..MENE NE ZANIMA DA LI CETE ME OCENITI MINUSOM ILI BANOVATI,RADI SE O PRINCIPU!
A taj princip rusi moderator Linkoln...Ja cu pisati sta hocu,pa makar imala -100,razumes? Ali ne volim ljude koji rade podmuklo kao on...uostalom rekla sam svoje,sve shvatila i bas me zabole za njegove ocene..ali to sto radi je veoma lose...

Edited by CeDiNiCa, 03 November 2009 - 03:51 PM.

Don Huan

Visit My Website

#113 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 03 November 2009 - 04:56 PM

Nisam se našao prozvanim, samo sam odgovorio na temu, a realno ne verujem da on uopšte daje minuse i pluseve. To je neverovatno kako se stvari mogu promeniti za kratko vreme. Ljudi iz nekog hira ocenjuju postove, a to sam najbolje video u mom slučaju, gde sam jedan dan imao 21-nu pozitivnu, a sutra dan 17, iako nisam ništa pisao. Realno i mene baš briga za te ocene, nemam problem sa tim. Ono što hoću da kažem da ima mnogo ljudi koji samo pregledavaju teme, ništa ne pišu, a ocenjuju. Mislim da Lincoln nije imao razlog da daje negativne i pozitivne, jer je ostavljao svaki postm

Edited by MilosM, 03 November 2009 - 04:58 PM.

Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#114 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 03 November 2009 - 05:00 PM

Cedinice,ti govoris o sujeti i kompleksima drugih a to je tvoj najveci problem.Ja ne radim nista podmuklo,svakome cu da kazem kome sam dao minus i zbog cega, kao sto sam i tebi rekao otvoreno.Ja nemam sta da krijem sto se toga tice - ko po mom misljenju zasluzi plus za post dobice ga i obrnuto.Ne vidim zasto je lose kad ja dajem te ocene a nije lose kad neko drugi to radi.Tebe su pogodila 2 minusa u temi o tvom tkzv. saborcu i prijatelju Ljubi Stankovicu,koja su po meni zasluzena jer se ne drze teme a nisu upucena ni tebi ni njemu licno kao kritika.E TO su kompleksi i sujeta i to treba da ti bude jasno.Ne vidim zasto je bas moje ocenjivanje zloupotreba jer nije bilo do sada dok tebe ovo nije pogodilo.Znaci da je svaki tvoj minus nekome takodje zloupotreba.Kad vec pominjes Hasana,on se nije javljao dok mu je reputation bio zelen,a kada je otisao u crveno onda je digao halabuku i trazio da se njemu ukine reputation,a tu je i cinjenica da njemu ovaj forum nikada nije valjao,sto mozes da vidis iz njegovih postova.A to da si ti otkrila da ja idem redom i dajem minuse je smesno,jer si videla za ta dva vec pomenuta minusa za tebe pa sad iznosis ove tvoje besmislene pretpostavke.O zaludnosti koju pominjes ne zelim uopste da razgovaram sa TOBOM.A ja ne pricam jedno a radim drugo,sve sto sam rekao ovde je tacno,mere su preduzete i to mozes da proveris.Ako je za tebe zloupotreba ta dva minusa,onda ne znam sta da ti kazem.Pored svih minusa koje si dobila do sada,najbolnija su ti ta dva od mene,koliko vidim,mozda zato sto znas da su od mene jer se za ostale nisi bunila.A to da te "bas zabole" za ocene nije bas tacno,kao sto vidis...i to se zove sujeta.
P.S.
Mnogim tvojim postovima sam dao + ali se tad nisi javljala...

Edited by Lincoln Burrows, 03 November 2009 - 05:07 PM.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#115 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 03 November 2009 - 05:39 PM

@ gospodin Lincoln Burrows

vi ocigledno nemate pojma sta govorite, ili lazete, ili imate slabo pamcenje..
namerno vam persiram, jer vas ne smatram na mom nivou komunikacije...

View PostHasan Salihamidzic, on 18 September 2009 - 12:28 PM, said:

..i sklonite ove gluposti od reputejsna, to daje zapravo neznalicama da daju sebi zapravo zbog nekog kompleksa da ocenjuju tvoje misljenje.. A kompleksi su visoki, mogu i do krova kuce..

na +20.. 4 moderatora, 5 postova, -30.. cisto radi odgovora.. ali zar ne shvatate sustinu.. jer moram da crtam da bih nesto objasnio.. NE RADI SE O BROJU BODOVA nego o necijoj konstantnoj zelji da omalovazi misljenje neistomisljenika.. NISTE NI VI "UPRAVA" IZVAN TOGA.. NE NIKAKO!

Gospodine moderator,
rekli ste da ste spremni da u svakom trenutku objasnite kome i zasto dajete negativne ocene.. pa izvolite.. u raspravama uglavnom ucestvujete kao gospodar, svemocnik i ne znam ni ja sta.. usudjejete se da ocenjujete i definisete licnost, bez ikakvih razloga, a vasi postovi su uglavnom VAN TEME.. nema sumnje da cete ovde odgovoriti na svaku poruku u vasem stilu, podcenjujuci druge..

niko vam ovde ne skida krunu sa glave, svi postovi su uglavnom dobronamerni.. al tesko ce kamen kroz zid.. to nikad nece ni moci..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#116 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 November 2009 - 06:15 PM

View PostLincoln Burrows, on 03 November 2009 - 05:00 PM, said:

Cedinice,ti govoris o sujeti i kompleksima drugih a to je tvoj najveci problem.Ja ne radim nista podmuklo,svakome cu da kazem kome sam dao minus i zbog cega, kao sto sam i tebi rekao otvoreno.Ja nemam sta da krijem sto se toga tice - ko po mom misljenju zasluzi plus za post dobice ga i obrnuto.Ne vidim zasto je lose kad ja dajem te ocene a nije lose kad neko drugi to radi.Tebe su pogodila 2 minusa u temi o tvom tkzv. saborcu i prijatelju Ljubi Stankovicu,koja su po meni zasluzena jer se ne drze teme a nisu upucena ni tebi ni njemu licno kao kritika.E TO su kompleksi i sujeta i to treba da ti bude jasno.Ne vidim zasto je bas moje ocenjivanje zloupotreba jer nije bilo do sada dok tebe ovo nije pogodilo.Znaci da je svaki tvoj minus nekome takodje zloupotreba.Kad vec pominjes Hasana,on se nije javljao dok mu je reputation bio zelen,a kada je otisao u crveno onda je digao halabuku i trazio da se njemu ukine reputation,a tu je i cinjenica da njemu ovaj forum nikada nije valjao,sto mozes da vidis iz njegovih postova.A to da si ti otkrila da ja idem redom i dajem minuse je smesno,jer si videla za ta dva vec pomenuta minusa za tebe pa sad iznosis ove tvoje besmislene pretpostavke.O zaludnosti koju pominjes ne zelim uopste da razgovaram sa TOBOM.A ja ne pricam jedno a radim drugo,sve sto sam rekao ovde je tacno,mere su preduzete i to mozes da proveris.Ako je za tebe zloupotreba ta dva minusa,onda ne znam sta da ti kazem.Pored svih minusa koje si dobila do sada,najbolnija su ti ta dva od mene,koliko vidim,mozda zato sto znas da su od mene jer se za ostale nisi bunila.A to da te "bas zabole" za ocene nije bas tacno,kao sto vidis...i to se zove sujeta.
P.S.
Mnogim tvojim postovima sam dao + ali se tad nisi javljala...

Mnogo si opsiran,da ne kazem dosadan u svom izjasnjavanju..pises velikim slovima,a drugima ne dozvoljavas da to rade..ponovo uzimas u usta osobu( Hasana),koju licno ne poznajes...I dalje stojim iza onoga sto sam rekla: sujetan si,ubijaju te kompleksi,zelis da menjas sve nas ovde,zelis da si uvek u pravu i kada to nisi..
Tacno je da me pogodilo to sto si mi dao minus,jer dolazi od tebe..;) A razlog ne znam...cime li si ti bio pogodjen u mom komentaru..:huh: Nisam se tebi obratila..I dalje tvrdim da ides redom,od Hasana do mene i dajes minuse bez razloga,jer ti tako zelis..I ne verujem u te tvoje pluseve..Kao sto danas rekoh vec: OCENJUJ,MINUSIRAJ,ZABOLE ME BAS..VAZNO MI JE DA SAM SAZNALA KO ZLOUPOTREBLJAVA OCENJIVANJE! To samo ti radis..;)
I ja ti se necu obracati sa gospodine kao Hasan,za mene to nisi i neces nikada ni biti..Sa tobom cu pricati bas na ovom (tvom)nivou: ZABOLE ME..:) Sa takvima kao sto si ti samo ovako mora i nikako drugacije..

PS: Drago mi je za ovo tvoje pravdanje kroz komentar,time si dokazao puno toga..;)

Edited by CeDiNiCa, 03 November 2009 - 06:17 PM.

Don Huan

Visit My Website

#117 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 03 November 2009 - 06:20 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 03 November 2009 - 05:39 PM, said:

@ gospodin Lincoln Burrows

namerno vam persiram, jer vas ne smatram na mom nivou komunikacije...

na +20.. 4 moderatora, 5 postova, -30.. cisto radi odgovora.. ali zar ne shvatate sustinu.. jer moram da crtam da bih nesto objasnio.. NE RADI SE O BROJU BODOVA nego o necijoj konstantnoj zelji da omalovazi misljenje neistomisljenika.. NISTE NI VI "UPRAVA" IZVAN TOGA.. NE NIKAKO!

Gospodine moderator,
rekli ste da ste spremni da u svakom trenutku objasnite kome i zasto dajete negativne ocene.. pa izvolite.. u raspravama uglavnom ucestvujete kao gospodar, svemocnik i ne znam ni ja sta.. usudjejete se da ocenjujete i definisete licnost, bez ikakvih razloga, a vasi postovi su uglavnom VAN TEME.. nema sumnje da cete ovde odgovoriti na svaku poruku u vasem stilu, podcenjujuci druge..

Sto se podcenjivanja tice,ovo sto si ti napisao je primer za to.Sto se broja bodova tice,svi postovi su u opticaju za ocenjivanje a ne samo oni pisani posle odredjenog nivoa reputation-a.Kao sto sam vec rekao vise puta,ja licno ocenjujem postove kao korisne za temu ili uopste sa + plus a offtopic i sl. sa -,bez obzira na tudje misljenje.Odgovoricu na ono sto smatram da je besmislena optuzba,jer kao sto vidis,prvi si da kritikujes dok ti tu kritiku vrlo tesko podnosis,kao i jos neki ovde.
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#118 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 November 2009 - 06:28 PM

Pitanje za Darka: Koliko puta mi forumasi imamo pravo da damo ocenu? Ja nekada imam 5 ili 6 puta pravo,a danas slabo da sam 2 puta mogla to da uradim..da li mi imamo mnogo manje od moderatora i da li nekood forumasa vise puta a neko mnogo manje? Ako mozes da mi objasnis,kako je to reseno? Vise me zanima koliko puta moderatori mogu davati ocene..hvala..:)

Don Huan

Visit My Website

#119 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 03 November 2009 - 06:29 PM

View PostCeDiNiCa, on 03 November 2009 - 06:15 PM, said:

Mnogo si opsiran,da ne kazem dosadan u svom izjasnjavanju..pises velikim slovima,a drugima ne dozvoljavas da to rade..ponovo uzimas u usta osobu( Hasana),koju licno ne poznajes...I dalje stojim iza onoga sto sam rekla: sujetan si,ubijaju te kompleksi,zelis da menjas sve nas ovde,zelis da si uvek u pravu i kada to nisi..
Tacno je da me pogodilo to sto si mi dao minus,jer dolazi od tebe..;) A razlog ne znam...cime li si ti bio pogodjen u mom komentaru..:huh: Nisam se tebi obratila..I dalje tvrdim da ides redom,od Hasana do mene i dajes minuse bez razloga,jer ti tako zelis..I ne verujem u te tvoje pluseve..Kao sto danas rekoh vec: OCENJUJ,MINUSIRAJ,ZABOLE ME BAS..VAZNO MI JE DA SAM SAZNALA KO ZLOUPOTREBLJAVA OCENJIVANJE! To samo ti radis..;)
I ja ti se necu obracati sa gospodine kao Hasan,za mene to nisi i neces nikada ni biti..Sa tobom cu pricati bas na ovom (tvom)nivou: ZABOLE ME..:) Sa takvima kao sto si ti samo ovako mora i nikako drugacije..

PS: Drago mi je za ovo tvoje pravdanje kroz komentar,time si dokazao puno toga..;)

Ja nemam potrebu da se ikome pravdam,pogotovo ne tebi.Tvoje tvrdnje o velikom razotkrivanju zloupotrebe mozes da okacis macku o rep,jer to jednostavno nije tako...2 minusa na tvoje postove se tesko moze nazvati zloupotrebom,ako uopste znas sta to znaci.Hasana ni u jednom trenutku nisam ocenio kao licnost,kao ni tebe,vec sam ocenjivao sta je napisano u postovima.Tvojim komentarima nisam pogodjen,apsolutno me ne zanima da li je doticni Lj.S. tvoj prijatelj ili sta vec,ali ti si to emotivno primila i tebi to smeta pa otuda i ovakva reakcija...jer da te minusi ne zanimaju,ne bi bilo ni svega ovoga,zar ne?I sto se izrazavanja tice...sta reci nego tuzno.
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#120 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 November 2009 - 06:36 PM

View PostLincoln Burrows, on 03 November 2009 - 06:29 PM, said:

Ja nemam potrebu da se ikome pravdam,pogotovo ne tebi.Tvoje tvrdnje o velikom razotkrivanju zloupotrebe mozes da okacis macku o rep,jer to jednostavno nije tako...2 minusa na tvoje postove se tesko moze nazvati zloupotrebom,ako uopste znas sta to znaci.Hasana ni u jednom trenutku nisam ocenio kao licnost,kao ni tebe,vec sam ocenjivao sta je napisano u postovima.Tvojim komentarima nisam pogodjen,apsolutno me ne zanima da li je doticni Lj.S. tvoj prijatelj ili sta vec,ali ti si to emotivno primila i tebi to smeta pa otuda i ovakva reakcija...jer da te minusi ne zanimaju,ne bi bilo ni svega ovoga,zar ne?I sto se izrazavanja tice...sta reci nego tuzno.

Ja ti licno ne verujem da si samo 2X dao minuse i Hasanu i meni..radis to stalno,normalno da neces priznati..A tvoje izrazavanje( da okacis macku o rep)je stvarno na nivou..zato sam i rekla da sa tobom samo prostim jezikom,nikako drugacije..Minusi me ne zanimaju uopste i ti to odlicno znas,jer sam u jednom danu dobila 20(imas u ovoj temi pa procitaj) i nisam se bunila cak sam rekla da to tako treba! I zato ne pricaj gluposti ovde,nego vrati moje postove. Pogodilo me sto je doslo od tebe,a bez ikakvog razloga..Nemam sta vise sa tobom da pricam,nemoj da mi se obracas uopste,ok?
A to da li je LJ.S. MOJ PRIJATELJ ILI STA VEC kako ti kazes,tebe ne treba da bude briga..ZIVI SVOJ ZIVOT,JOS JEDNOM TI KAZEM...A za to ILI STA VEC si pokazao koliko si ti izrazajan..Ajde zdravo i nijednu vise sa mnom,jel ti jasno?

Don Huan

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users