Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanje Administratorima Ili Moderatorima
Posted 23 October 2009 - 01:15 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 23 October 2009 - 01:16 PM
Po meni klasican debilizam.... Jadan onaj ko se ovde oslanja na minus i plus.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 23 October 2009 - 03:18 PM
to je sve sto imam da kazem..
tema Pitanje Administratorima i Moderatorima realno nema smisla..
bolje da se zove izrazite kolicinu ljubavi (pozitivnu ili negativnu) prema narandzastim i crvenim clanovima foruma, ako nisi nas vrata su ti tamo..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 23 October 2009 - 03:19 PM
Zoorro, on 23 October 2009 - 01:04 PM, said:
ako se par njih udruze desavaju se oscilacije u danu 10-20 gore-dole. i eto zabave za pojediine.
naravno tu se gubi smisao namene koja je zamisljena.
To se meni desilo samo u jednom danu..sa + 10,ili vec,dosla sam do - 30..
Shopaholic, on 23 October 2009 - 01:16 PM, said:
Po meni klasican debilizam.... Jadan onaj ko se ovde oslanja na minus i plus.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 26 October 2009 - 10:14 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 26 October 2009 - 11:47 AM
CeDiNiCa, on 23 October 2009 - 01:10 AM, said:
Nije tačno, Korto ima -50
Shopaholic, on 23 October 2009 - 10:01 AM, said:
I tacno je da neko ide i klikce na svaki post Hasanov, moj dok je bila aktuelna tema o homoseksualcima, pa su onda ulazili u druge nebitne teme i stavljali "-".Nije u pitanju nikakva paranoja...
Nije bila tema "O homoseksualcima" nego o "Organizovanom odlasku u Bg" sa ciljem izazivanja nereda i sprečavanja javnog skupa.
Da, tada su se desile velike "oscilacije"...
- zikson, Deda el grande, Lincoln Burrows and 1 other like this
- Like This
Posted 26 October 2009 - 11:52 AM
Lincoln Burrows, on 26 October 2009 - 10:14 AM, said:
Baš zbog mogućnosti zloupotrebe treba nešto preduzeti. Iritirajuće je dobijati minuse bez ikakvog obražlozenja.
Može li se omogućiti da se bar vidi ko je glasao? Na taj način bi se predupredile eventualne zloupotrebe, naročito one organizovane.
- zikson, Hasan Salihamidzic, Lincoln Burrows and 1 other like this
- Like This
Posted 26 October 2009 - 01:02 PM

Posted 26 October 2009 - 01:59 PM
*Lonely*, on 26 October 2009 - 11:47 AM, said:
Da, tada su se desile velike "oscilacije"...
Da, hvala sto si me podsetila... 10 bambija za tebe i jedan +.
- Hasan Salihamidzic, maksic87 and CeDiNiCa like this
- Like This
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 03 November 2009 - 03:16 PM
Razlog je sto je upravo na ovoj temi objasnjavao nama svima,a posebno Hasanu neke stvari,a da sam radi nesto gde sam sebi uskace u usta..Citat: Potrebne mere za suzbijanje mogucih zloupotreba su na snazi od danas. To je samo jedan od citata sa ove teme..A sada Dragi Linkolne,evo ti materijala da i dalje zloupotrebljavas to o cemu si nama govorio da ne postoji..
Mislim da si sujetan,iskompleksiran,i veoma dosadan...Izvoli,oceni me,molim te,to me pali..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 03 November 2009 - 03:25 PM

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 03 November 2009 - 03:49 PM
MilosM, on 03 November 2009 - 03:25 PM, said:
Zasto si se ti nasao prozvan
Nema besa oko ocena Milose,pokusaj da shvatis..MENE NE ZANIMA DA LI CETE ME OCENITI MINUSOM ILI BANOVATI,RADI SE O PRINCIPU!
A taj princip rusi moderator Linkoln...Ja cu pisati sta hocu,pa makar imala -100,razumes? Ali ne volim ljude koji rade podmuklo kao on...uostalom rekla sam svoje,sve shvatila i bas me zabole za njegove ocene..ali to sto radi je veoma lose...
Edited by CeDiNiCa, 03 November 2009 - 03:51 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 03 November 2009 - 04:56 PM
Edited by MilosM, 03 November 2009 - 04:58 PM.

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 03 November 2009 - 05:00 PM
P.S.
Mnogim tvojim postovima sam dao + ali se tad nisi javljala...
Edited by Lincoln Burrows, 03 November 2009 - 05:07 PM.

Posted 03 November 2009 - 05:39 PM
vi ocigledno nemate pojma sta govorite, ili lazete, ili imate slabo pamcenje..
namerno vam persiram, jer vas ne smatram na mom nivou komunikacije...
Hasan Salihamidzic, on 18 September 2009 - 12:28 PM, said:
na +20.. 4 moderatora, 5 postova, -30.. cisto radi odgovora.. ali zar ne shvatate sustinu.. jer moram da crtam da bih nesto objasnio.. NE RADI SE O BROJU BODOVA nego o necijoj konstantnoj zelji da omalovazi misljenje neistomisljenika.. NISTE NI VI "UPRAVA" IZVAN TOGA.. NE NIKAKO!
Gospodine moderator,
rekli ste da ste spremni da u svakom trenutku objasnite kome i zasto dajete negativne ocene.. pa izvolite.. u raspravama uglavnom ucestvujete kao gospodar, svemocnik i ne znam ni ja sta.. usudjejete se da ocenjujete i definisete licnost, bez ikakvih razloga, a vasi postovi su uglavnom VAN TEME.. nema sumnje da cete ovde odgovoriti na svaku poruku u vasem stilu, podcenjujuci druge..
niko vam ovde ne skida krunu sa glave, svi postovi su uglavnom dobronamerni.. al tesko ce kamen kroz zid.. to nikad nece ni moci..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 03 November 2009 - 06:15 PM
Lincoln Burrows, on 03 November 2009 - 05:00 PM, said:
P.S.
Mnogim tvojim postovima sam dao + ali se tad nisi javljala...
Mnogo si opsiran,da ne kazem dosadan u svom izjasnjavanju..pises velikim slovima,a drugima ne dozvoljavas da to rade..ponovo uzimas u usta osobu( Hasana),koju licno ne poznajes...I dalje stojim iza onoga sto sam rekla: sujetan si,ubijaju te kompleksi,zelis da menjas sve nas ovde,zelis da si uvek u pravu i kada to nisi..
Tacno je da me pogodilo to sto si mi dao minus,jer dolazi od tebe..
I ja ti se necu obracati sa gospodine kao Hasan,za mene to nisi i neces nikada ni biti..Sa tobom cu pricati bas na ovom (tvom)nivou: ZABOLE ME..
PS: Drago mi je za ovo tvoje pravdanje kroz komentar,time si dokazao puno toga..
Edited by CeDiNiCa, 03 November 2009 - 06:17 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 03 November 2009 - 06:20 PM
Hasan Salihamidzic, on 03 November 2009 - 05:39 PM, said:
namerno vam persiram, jer vas ne smatram na mom nivou komunikacije...
na +20.. 4 moderatora, 5 postova, -30.. cisto radi odgovora.. ali zar ne shvatate sustinu.. jer moram da crtam da bih nesto objasnio.. NE RADI SE O BROJU BODOVA nego o necijoj konstantnoj zelji da omalovazi misljenje neistomisljenika.. NISTE NI VI "UPRAVA" IZVAN TOGA.. NE NIKAKO!
Gospodine moderator,
rekli ste da ste spremni da u svakom trenutku objasnite kome i zasto dajete negativne ocene.. pa izvolite.. u raspravama uglavnom ucestvujete kao gospodar, svemocnik i ne znam ni ja sta.. usudjejete se da ocenjujete i definisete licnost, bez ikakvih razloga, a vasi postovi su uglavnom VAN TEME.. nema sumnje da cete ovde odgovoriti na svaku poruku u vasem stilu, podcenjujuci druge..
Sto se podcenjivanja tice,ovo sto si ti napisao je primer za to.Sto se broja bodova tice,svi postovi su u opticaju za ocenjivanje a ne samo oni pisani posle odredjenog nivoa reputation-a.Kao sto sam vec rekao vise puta,ja licno ocenjujem postove kao korisne za temu ili uopste sa + plus a offtopic i sl. sa -,bez obzira na tudje misljenje.Odgovoricu na ono sto smatram da je besmislena optuzba,jer kao sto vidis,prvi si da kritikujes dok ti tu kritiku vrlo tesko podnosis,kao i jos neki ovde.

Posted 03 November 2009 - 06:28 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 03 November 2009 - 06:29 PM
CeDiNiCa, on 03 November 2009 - 06:15 PM, said:
Tacno je da me pogodilo to sto si mi dao minus,jer dolazi od tebe..
I ja ti se necu obracati sa gospodine kao Hasan,za mene to nisi i neces nikada ni biti..Sa tobom cu pricati bas na ovom (tvom)nivou: ZABOLE ME..
PS: Drago mi je za ovo tvoje pravdanje kroz komentar,time si dokazao puno toga..
Ja nemam potrebu da se ikome pravdam,pogotovo ne tebi.Tvoje tvrdnje o velikom razotkrivanju zloupotrebe mozes da okacis macku o rep,jer to jednostavno nije tako...2 minusa na tvoje postove se tesko moze nazvati zloupotrebom,ako uopste znas sta to znaci.Hasana ni u jednom trenutku nisam ocenio kao licnost,kao ni tebe,vec sam ocenjivao sta je napisano u postovima.Tvojim komentarima nisam pogodjen,apsolutno me ne zanima da li je doticni Lj.S. tvoj prijatelj ili sta vec,ali ti si to emotivno primila i tebi to smeta pa otuda i ovakva reakcija...jer da te minusi ne zanimaju,ne bi bilo ni svega ovoga,zar ne?I sto se izrazavanja tice...sta reci nego tuzno.

Posted 03 November 2009 - 06:36 PM
Lincoln Burrows, on 03 November 2009 - 06:29 PM, said:
Ja ti licno ne verujem da si samo 2X dao minuse i Hasanu i meni..radis to stalno,normalno da neces priznati..A tvoje izrazavanje( da okacis macku o rep)je stvarno na nivou..zato sam i rekla da sa tobom samo prostim jezikom,nikako drugacije..Minusi me ne zanimaju uopste i ti to odlicno znas,jer sam u jednom danu dobila 20(imas u ovoj temi pa procitaj) i nisam se bunila cak sam rekla da to tako treba! I zato ne pricaj gluposti ovde,nego vrati moje postove. Pogodilo me sto je doslo od tebe,a bez ikakvog razloga..Nemam sta vise sa tobom da pricam,nemoj da mi se obracas uopste,ok?
A to da li je LJ.S. MOJ PRIJATELJ ILI STA VEC kako ti kazes,tebe ne treba da bude briga..ZIVI SVOJ ZIVOT,JOS JEDNOM TI KAZEM...A za to ILI STA VEC si pokazao koliko si ti izrazajan..Ajde zdravo i nijednu vise sa mnom,jel ti jasno?
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account