Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanje Administratorima Ili Moderatorima
Posted 19 September 2009 - 12:49 PM
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 19 September 2009 - 12:55 PM
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 19 September 2009 - 12:58 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 19 September 2009 - 01:02 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 19 September 2009 - 01:03 PM
Vidim po ovome insert link koji ti stoji u postu, jer insert media ne moze ostaviti takav link.
Za pomenutu temu cu ja sada prepraviti da se video klip lepo ucita u post.
Za ocenjivanje postova mi nije jasno, mislim da bi i to trebalo da ti funkcionise kako treba, posle glasanja na ikonicu
ili
bi trebalo odmah na istom mestu da se pojavi zeleni ili crveni kvadratic sa brojem glasova. Reputacija clana sa tvojim uticajem ce se videti tek nakon ponovnog ucitavanja , tj refresh-a strane ili pri poseti korisnikovog profila.
Posted 19 September 2009 - 01:05 PM
Vedrana, on 19 September 2009 - 01:00 PM, said:
Do nas nije sigurno!
CeDiNiCa, on 19 September 2009 - 01:02 PM, said:
Ovo ni meni sad nije jasno, vidi da nije problem sa tvojim browser-om, kompjuterom ...
Posted 19 September 2009 - 01:05 PM
Edited by CeDiNiCa, 19 September 2009 - 01:12 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 19 September 2009 - 01:23 PM
Za ovo drugo je verovatno u pitanju postavljanje slike ciji url je dinamican, sto nije dozvoljeno u novijim skriptama foruma, i ovoj i prosloj.
Npr ne mogu se postaviti slike koje se nadju u google pretrazi (thumbnails u glavnom , prvom , pregledu ) i sl.
Znaci , slika se ne moze postaviti sa te lokacije, ali ukoliko je sacuvas na svom kompjuteru ili na nekom od servisa za upload i skladistenje slika ce moci .
Mislim da je to to .
Posted 19 September 2009 - 01:31 PM
Npr ne mogu se postaviti slike koje se nadju u google pretrazi (thumbnails u glavnom , prvom , pregledu ) i sl.
Znaci , slika se ne moze postaviti sa te lokacije, ali ukoliko je sacuvas na svom kompjuteru ili na nekom od servisa za upload i skladistenje slika ce moci .
Mislim da je to to .
[/quote]
Nije u pitanju slika,vec video klip..obican,ne dinamican..
Edited by CeDiNiCa, 19 September 2009 - 01:34 PM.
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account