Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanje Administratorima Ili Moderatorima
Posted 18 October 2009 - 04:17 PM
Promena celokupnog imena nije dozvoljena za clanove zbog gubljenja identiteta, moguceg zbunjivanja ostalih korisnika i kvarenja toka dosadasnjih diskusija..
Posted 22 October 2009 - 12:37 PM
Edited by CeDiNiCa, 22 October 2009 - 12:38 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 22 October 2009 - 02:31 PM
*Lonely*, on 22 October 2009 - 12:13 PM, said:
Mislim da ne treba nista da se menja, ovako nece niko da se svadja i prepucava, napusava zbog negativnih.... A mislim da si bas omiljena na forumu, ne znam sto tako mislis da treba da uklone?
Posted 22 October 2009 - 03:37 PM
To je zamisljeno kao odlicna stvar ali kod nas je slucaj koliko vidim, da dosta clanova na taj nacin "kaznjava" ucesnike diskusije suprotnog misljenja, za sta u sustini to i nije namenjeno, vec za ocenu postova kvalitetnog sadrzaja postova koji doprinose kvalitetnoj diskusiji i forumu uopste, a i onih suprotnih.
Posted 22 October 2009 - 03:56 PM
CeDiNiCa, on 22 October 2009 - 12:37 PM, said:
to je vrsta misljenja i ako neko misli drugacije od vecine ne mora da znaci da je u krivu.. mnogi zloupotrebljavaju pravo koje im je dato i igraju se sa necijim imenom sa zeljom da namerno nekoga omalovaze.. Ruzno je za forum da se na taj nacin klasificiraju clanovi..
ja cenim svacije misljenje i mislim da je postenije argumentima braniti svoju misao nego se kriti iza klika na crveni minuscic..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 22 October 2009 - 04:44 PM
Ovo nije jedini forum na kojem postoji reputation.Svako ima pravo da da svoje misljenje na postove koje cita,u vidu + i -.
Pretpostavljam da se ne bi toliko bunio da ti je reputation u velikom plusu.
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 October 2009 - 10:52 PM
Gledajte to sa vedrije strane...i vi drugima mozete da dajete -.
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 23 October 2009 - 12:10 AM
Hasan Salihamidzic, on 22 October 2009 - 03:56 PM, said:
ja cenim svacije misljenje i mislim da je postenije argumentima braniti svoju misao nego se kriti iza klika na crveni minuscic..
Hasane,ja tebe zaista nekada ne razumem...
*Lonely*, on 22 October 2009 - 09:52 PM, said:
Uvek kazem sta mislim,a obrazlozenje i te kako napisem,cak se sama sebi smucim...Meni iskreno ne treba ni plus ni minus,ja vise volim recima da bojim u crveno ili zeleno..
PS: Slazem se sa Linkolnom..opustite se ljudi,malo manje sujete,ovo je virtuelni svet..danas si crven,sutra si zelen,i obratno..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 October 2009 - 01:10 AM
Don Huan
Visit My Website
Posted 23 October 2009 - 07:05 AM
Posted 23 October 2009 - 08:54 AM
Lincoln Burrows, on 22 October 2009 - 04:44 PM, said:
Ovo nije jedini forum na kojem postoji reputation.Svako ima pravo da da svoje misljenje na postove koje cita,u vidu + i -.
Pretpostavljam da se ne bi toliko bunio da ti je reputation u velikom plusu.
Gospodine moderator, vase odgovore sam odavno poceo da ignorisem ma koliko licni oni bili.. Nemate potrebe da mi se obracate na taj nacin jer nije rec o meni, manite me se, rec je o sasvim drugoj osobi.. i vi ste poslednja osoba koji bi trebalo da proziva licno clanove po forumu jer ste sluzbenik i reprezentujete ovaj servis..
Gospodja/ica/in o kome je rec je vas stalni clan i odgovara na svaku temu onako kako dolikuje i ovo je los sistem kojim branite clanove.. pobeci ce vam, odleprstati, razumete??
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 23 October 2009 - 09:05 AM

Posted 23 October 2009 - 10:01 AM
Hasan Salihamidzic, on 22 October 2009 - 03:56 PM, said:
E slazem se sa Hasanom...
I tacno je da neko ide i klikce na svaki post Hasanov, moj dok je bila aktuelna tema o homoseksualcima, pa su onda ulazili u druge nebitne teme i stavljali "-".Nije u pitanju nikakva paranoja...
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 23 October 2009 - 01:04 PM
ako se par njih udruze desavaju se oscilacije u danu 10-20 gore-dole. i eto zabave za pojediine.
naravno tu se gubi smisao namene koja je zamisljena.
- Lincoln Burrows likes this
- Like This
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account