Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Pitanje Administratorima Ili Moderatorima

• You cannot reply to this topic
156 replies to this topic

#81 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 18 October 2009 - 03:23 PM

Morace neko od administratora odogvoriti da li je to moguce.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#82 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 18 October 2009 - 04:17 PM

Promena nick-a, tj. display name-a na Arandjelovcani forumu je moguca samo u slucaju manje izmene - npr. jedan karakter, veliko slovo umesto malog i sl. Odnosno, izmena koja nece ni u najmanju ruku doneti zabunu da se radi o potpuno novom tj. drugom korisniku foruma.

Promena celokupnog imena nije dozvoljena za clanove zbog gubljenja identiteta, moguceg zbunjivanja ostalih korisnika i kvarenja toka dosadasnjih diskusija..
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#83 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 18 October 2009 - 07:01 PM

bas ste neki.. sklonite je joj bar ovaj ogromni negativni reputation.. cuvajte clanove..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#84 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 18 October 2009 - 07:08 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 18 October 2009 - 07:01 PM, said:

bas ste neki.. sklonite je joj bar ovaj ogromni negativni reputation.. cuvajte clanove..

:ag: :ag:

:heart:

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#85 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 22 October 2009 - 12:13 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 18 October 2009 - 07:01 PM, said:

Slažem se, treba ukloniti negativni reputejšn svima, bez obzira o kome se radi.

#86 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 October 2009 - 12:37 PM

Ne treba nikome nista da se "uklanja",jer si ovakvu reputaciju stekla zbog tvog "govora" na forumu,kao sto sam i ja..sve po zasluzi,narod je taj koji odlucuje..;) Voli svoju reputaciju,bila dobra ili losa,prvenstveno voli sebe...ugledaj se malo na mene..:D

Edited by CeDiNiCa, 22 October 2009 - 12:38 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#87 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 22 October 2009 - 02:31 PM

View Post*Lonely*, on 22 October 2009 - 12:13 PM, said:

Slažem se, treba ukloniti negativni reputejšn svima, bez obzira o kome se radi.

Mislim da ne treba nista da se menja, ovako nece niko da se svadja i prepucava, napusava zbog negativnih.... A mislim da si bas omiljena na forumu, ne znam sto tako mislis da treba da uklone? :)
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#88 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 22 October 2009 - 03:37 PM

Pitanje reputacije vec razmatramo ...hm...

To je zamisljeno kao odlicna stvar ali kod nas je slucaj koliko vidim, da dosta clanova na taj nacin "kaznjava" ucesnike diskusije suprotnog misljenja, za sta u sustini to i nije namenjeno, vec za ocenu postova kvalitetnog sadrzaja postova koji doprinose kvalitetnoj diskusiji i forumu uopste, a i onih suprotnih.
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#89 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 October 2009 - 03:56 PM

View PostCeDiNiCa, on 22 October 2009 - 12:37 PM, said:

Ne treba nikome nista da se "uklanja",jer si ovakvu reputaciju stekla zbog tvog "govora" na forumu,kao sto sam i ja..sve po zasluzi,narod je taj koji odlucuje..;) Voli svoju reputaciju,bila dobra ili losa,prvenstveno voli sebe...ugledaj se malo na mene..:D

to je vrsta misljenja i ako neko misli drugacije od vecine ne mora da znaci da je u krivu.. mnogi zloupotrebljavaju pravo koje im je dato i igraju se sa necijim imenom sa zeljom da namerno nekoga omalovaze.. Ruzno je za forum da se na taj nacin klasificiraju clanovi..
ja cenim svacije misljenje i mislim da je postenije argumentima braniti svoju misao nego se kriti iza klika na crveni minuscic..
FRoX ForevA..

#90 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 22 October 2009 - 04:44 PM

Dok su administratori i moderatori "procenjivali" sta je dobro a sta ne,nije ti odgovaralo,sada kad to rade clanovi,opet ti ne odgovara...ti decko nikad nisi zadovoljan.
Ovo nije jedini forum na kojem postoji reputation.Svako ima pravo da da svoje misljenje na postove koje cita,u vidu + i -.
Pretpostavljam da se ne bi toliko bunio da ti je reputation u velikom plusu.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#91 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 22 October 2009 - 09:52 PM

View PostLincoln Burrows, on 22 October 2009 - 04:44 PM, said:

Svako ima pravo da da svoje misljenje na postove koje cita,u vidu + i -.

Svako može da da svoje mišljenje na postove svojim postom. Mišljenje bez obrazloženja i nije neko mišljenje.

#92 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 22 October 2009 - 10:52 PM

Nadam se da mozes da zamislis kako bi izgledalo kad bi neko svaki post koji mu se svidi ili ne,obrazlagao i elaborirao na njemu,jer ja ne mogu.Na sta bi onda licile te teme?Ono sto mozda ne shvatate,reputation odrazava ono sto radite na forumu,ne definise vas kao osobe u stvarnom zivotu.A sta radite ovde,zavisi od vas,jer ce vas tako gledati ljudi koji to citaju.Zato,nemojte opet da krivite forum ili upravu ako dobijate neke komplekse zbog reputation-a.
Gledajte to sa vedrije strane...i vi drugima mozete da dajete -. :D
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#93 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 October 2009 - 12:10 AM

View PostHasan Salihamidzic, on 22 October 2009 - 03:56 PM, said:

mnogi zloupotrebljavaju pravo koje im je dato i igraju se sa necijim imenom sa zeljom da namerno nekoga omalovaze.. Ruzno je za forum da se na taj nacin klasificiraju clanovi..
ja cenim svacije misljenje i mislim da je postenije argumentima braniti svoju misao nego se kriti iza klika na crveni minuscic..

Hasane,ja tebe zaista nekada ne razumem...:( Niko ovde ne zloupotrebljava to neko pravo o kojem ti pricas,niko se ne igra nicijim imenom,niko nema zelju da nemerno omalovazava bilo koga..Ako ja ocenim neciji komentar sa + ili - ja ne klasificiram clanove,vec tim "crvenim minuscicem" pokazujem da se ne slazem sa misljenjem tog clana,i obrnuto ako stavim "zeleni pluscic" znaci da se slazem..I ja isto cenim svacije misljenje i bas zato sa tim plus i minus zelim da vidim koliko neko ceni moje ili tvoje misljenje,ne vidim nista lose u tome..A ti uvek argumentima mozes odbraniti svoju misao i prepustiti ljudima na forumu da je ocene. Upravo zbog toga sto cenis svacije misljenje ne treba da ti smeta plus i minus..neko ce da ceni tvoje misljenje a neko ne. Mislim da si se mnogo opteretio sa tim ocenjivanjem i otisao toliko daleko da mislis da neko to namerno radi i da se krije iza klika..Ne znam,ali meni je svejedno da li cu biti ovde crvena ili zelena,ne opterecujem se,svako ima pravo da klikne na moj komentar sa plus ili minus,ne dotice me uopste..ja cu i dalje pisati svoje..:)

View Post*Lonely*, on 22 October 2009 - 09:52 PM, said:

Svako može da da svoje mišljenje na postove svojim postom. Mišljenje bez obrazloženja i nije neko mišljenje.

Uvek kazem sta mislim,a obrazlozenje i te kako napisem,cak se sama sebi smucim...Meni iskreno ne treba ni plus ni minus,ja vise volim recima da bojim u crveno ili zeleno..;)

PS: Slazem se sa Linkolnom..opustite se ljudi,malo manje sujete,ovo je virtuelni svet..danas si crven,sutra si zelen,i obratno..:D
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#94 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 October 2009 - 01:10 AM

Zaboravih da kazem...Hasane,Lonely je primer da ovde niko nikog ne zloupotrebljava..nju niko ne poznaje,pa opet ima najgori "reputejsn"..razlog je: Ljudima se ne svidjaju njeni komentari,imaju pravo da daju ocenu i da se ne slazu sa njenim misljenjem(to ne znaci da ga ne postuju),sto je bolje nego da ulaze u diskusiju..nekima je lakse tako,ocigledno. Isti je slucaj i sa mnom,i uopste mi ne smeta,mislim da je bolje ovako jer je manje svadje na forumu...plus sto sada postoje dve opcije: argumentovati kroz post(ko zeli) i oceniti,sto je odlicno..:)

Don Huan

Visit My Website

#95 zikson

YU2ZIX

• Root Admin
  • 3,853 posts
  • Interests:No interests.

Posted 23 October 2009 - 07:05 AM

Ocena komentara ne sluzi da vi pokazete slazete li se ili ne sa porukom nego da ocene njen kvalitet. Ukoliko neko napise kvalitetnu poruku i koja nije offtopic ja uvek dajem plus (iako se mozda moje licno misljenje ne slaze sa istom), ukoliko neko stavi x2x3, smajlije, offtopic i slicno naravno da cu dati minus.

#96 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 23 October 2009 - 08:54 AM

View PostLincoln Burrows, on 22 October 2009 - 04:44 PM, said:

Dok su administratori i moderatori "procenjivali" sta je dobro a sta ne,nije ti odgovaralo,sada kad to rade clanovi,opet ti ne odgovara...ti decko nikad nisi zadovoljan.
Ovo nije jedini forum na kojem postoji reputation.Svako ima pravo da da svoje misljenje na postove koje cita,u vidu + i -.
Pretpostavljam da se ne bi toliko bunio da ti je reputation u velikom plusu.

Gospodine moderator, vase odgovore sam odavno poceo da ignorisem ma koliko licni oni bili.. Nemate potrebe da mi se obracate na taj nacin jer nije rec o meni, manite me se, rec je o sasvim drugoj osobi.. i vi ste poslednja osoba koji bi trebalo da proziva licno clanove po forumu jer ste sluzbenik i reprezentujete ovaj servis..

Gospodja/ica/in o kome je rec je vas stalni clan i odgovara na svaku temu onako kako dolikuje i ovo je los sistem kojim branite clanove.. pobeci ce vam, odleprstati, razumete??
FRoX ForevA..

#97 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 23 October 2009 - 09:05 AM

Ja ne prozivam nikoga,taj posao je rezervisan za tebe kad je uprava foruma u pitanju...ne vidim da sam ti nesto ruzno rekao.Ako vec ignorises moje odgovore,zasto odgovaras na njih?Ja protiv tebe licno nemam nista,cak te i ne poznajem,ali ono sto vidim je da ti nikada nisi zadovoljan ovim forumom,kakav god on bio.Ako mislis da neko namerno klikce na minuse u tvojim postovima,ja to ne mogu drugacije da nazovem osim paranojom.Sto se tice odlaska clanova koje pominjes,mislim da ti ne bi trebao da brines o tome.Ne zelimo da nam se clanovi opterecuju bespotrebnim brigama.Kao sto sam vec rekao,nema ovde niceg licnog niti nekog prozivanja,ovo se svodi na to kakav je ko na forumu i shodno tome se iznose i misljenja,kao i reputacija.
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#98 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 23 October 2009 - 10:01 AM

View PostHasan Salihamidzic, on 22 October 2009 - 03:56 PM, said:

to je vrsta misljenja i ako neko misli drugacije od vecine ne mora da znaci da je u krivu.. mnogi zloupotrebljavaju pravo koje im je dato i igraju se sa necijim imenom sa zeljom da namerno nekoga omalovaze.. Ruzno je za forum da se na taj nacin klasificiraju clanovi..

E slazem se sa Hasanom...

I tacno je da neko ide i klikce na svaki post Hasanov, moj dok je bila aktuelna tema o homoseksualcima, pa su onda ulazili u druge nebitne teme i stavljali "-".Nije u pitanju nikakva paranoja... ;)

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#99 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 23 October 2009 - 10:44 AM

Ja dajem minus ako se ne slozim sa porukom, a ako se slozim naravno plus..
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#100 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 23 October 2009 - 01:04 PM

ja mislim da je odlicno zamisljeno sa + ili - ako je u pitanju trenutni post. neko zloupotrebljava ovu mogucnost da bi "neistomisljeniku" nabacio negativnu ocenu i prikaze ga u losem svetlu.
ako se par njih udruze desavaju se oscilacije u danu 10-20 gore-dole. i eto zabave za pojediine.
naravno tu se gubi smisao namene koja je zamisljena.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users