Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Prevariti Ili Ne?

52 replies to this topic

#1 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 02 March 2009 - 09:09 PM

Sta mislite..?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 02 March 2009 - 09:11 PM

Priznanje nevere znaci otvaranje Pandorine kutije. Zato dobro i trezveno razmislite pre no sto odlucite da priznate nesmotrenu prevaru.
Ako vam se preljuba vec "omakla", nemojte da pocinite dodatnu gresku i da je priznate partneru. Seksualna prevara je vrlo neprijatan problem, jer njome rizikujete da nanesete patnju svima koji su umesani, pise "Blic".

Ako ste skrenuli s puta jedanput i nakon toga zazalili, ocigledno niste zlikovac. Ipak, mnoge jednokratne preljubnike dugo grize savest i svaka moralna zilica u telu ih podstice da ipak sve "povere“ i svome partneru.

Da priznavanje prevare ne vodi nicem dobrom, potvrđuje i svedski seksolog Hakon Engvist: "Neki preljubnici veruju da bi priznanjem uverili partnera da su u sustini iskreni i posteni. Ipak, vest da je bilo varanja ostavlja mnogo jaci utisak od izliva iskrenosti. Ako vam je tesko da nosite preljubu na dusi, nakon priznanja bice vam jos teze. Otvoricete Pandorinu kutiju i zauvek promeniti odnos. Najcesce na losije", objasnjava seksolog.

Umesto toga, razmislite da li zelite da priznate preljubu iz sebicnosti, da biste umirili savest, ili mislite da ce prikrivena laz pogorsati odnos. I imajte na umu da partner sam verovatno nikad nece otkriti preljbu.

Ako ne odrzavate paralelnu vezu, nego ste se zaleteli samo jedanput, velika je verovatnoca da ne bude tragova koji ukazuju na ljubavnika.

Dosadasnja iskustva su pokazala da su priznanja afera osudile mnoge veze na propast. Vrlo je izvesno da cete tek tad shvatiti da je bolje ziveti s osecanjem krivice nego bez partnera.

Posted Image

Ja se licno ne bih bas u potpunosti slozila sa ovim tekstom,ali ima tu malo istine...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 02 March 2009 - 10:10 PM

Ja se slazem u poptunosti, mislim da je jace ono kod partnera sto ste ga prevarili nego sto ste priznali, zato nikada ne treba priznavati, ma da te vidi, ti kazes ma gresis nisam to bio ja i kraj, posle uhvatis malo na galamu i problem resen! Mada meni nikda nije to poslo za rukom, ja sam uvek priznao SLEPAC! :crying: Mislim da je sve tacno u tekstu, mada nekad je mozda i bolje da priznas, mada je to bas bas retko!

Edited by Danilo14, 02 March 2009 - 10:12 PM.

IS BANNED FROM THIS FORUM!

#4 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 March 2009 - 10:13 PM

Ahahaha, a niko da kaze ne treba prevariti, svi se samo slazu da ne treba priznati :lol: ...
Evo, ja cu prva:

Prevariti Ili Ne?

Ne.
:)

Edited by Vedrana, 02 March 2009 - 10:17 PM.

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 02 March 2009 - 10:18 PM

..ko priznaje,pola mu se dodaje :lol:
Salim se..ne treba prevariti naravno,treba ostaviti..:D

Don Huan

Visit My Website

#6 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts

Posted 02 March 2009 - 10:19 PM

Ja kazem ovako da na svetu 98% muskaraca vara i da 96% zena vara! Naucno dokazanu!!!! Tako da samo sad trenutno mislite da ne, a u stvari svi varaju! Ja sam u ovih 2%! ^_^

#7 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 March 2009 - 10:22 PM

View PostCeDiNiCa, on Mar 3 2009, 12:18 AM, said:

Salim se..ne treba prevariti naravno,treba ostaviti..:D

Normalno :lol: !

#8 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 02 March 2009 - 10:46 PM

View PostDanilo14, on Mar 2 2009, 10:19 PM, said:

Ja kazem ovako da na svetu 98% muskaraca vara i da 96% zena vara! Naucno dokazano!!!! Tako da samo sad trenutno mislite da ne, a u stvari svi varaju! Ja sam u ovih 2%! ^_^

Slazem se sa ovim.... :D

Treba ostaviti, pa posle radi sta god hoces....
Ali opet treba skupiti snage ostaviti da bi radio sta hoces, tako da se u 98% slucajeva radi `sta se hoce` pa se tek onda ostavlja.... :lol:

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#9 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 March 2009 - 11:21 PM

View PostShopaholic, on Mar 3 2009, 12:46 AM, said:

Ali opet treba skupiti snage ostaviti da bi radio sta hoces, tako da se u 98% slucajeva radi `sta se hoce` pa se tek onda ostavlja.... :lol:

Ako neko vec ima potrebu da radi sta hoce (u stvari, bolje reci sa kim god hoce i menja partnere kao carape), onda ne vidim svrhu njegove veze :D ... Nek se izivljava, ali kao slobodan covek/devojka, tako nece morati niti da laze, niti da ponizava bilo koga + ce imati mirnu savest.

Edited by Vedrana, 02 March 2009 - 11:28 PM.

#10 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 02 March 2009 - 11:29 PM

View PostVedrana, on Mar 2 2009, 11:21 PM, said:

Ako neko vec ima potrebu da radi sta hoce (u stvari, bolje reci sa kim god hoce i menja partnere kao carape), onda ne vidim svrhu njegove veze :D ... Nek se izivljava, ali kao slobodan covek/devojka, tako nece morati niti da laze, niti da ponizava bilo koga.

Eeeeeeeeee Vedrana.... :D
Sta mislis kako opstaju oni koji su godinama u vezi? To mozda mi koji povrsno znamo njihov odnos mislimo da su srecni i zaljubljeni, a varaju se gde stignu, kad stignu i kako stignu, e onda ide ono sto sam ja rekla. Navika je ubica veze.
Po meni je naravno bolje ostaviti-cist racun, duga ljubav.... :)

#11 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 March 2009 - 11:37 PM

View PostShopaholic, on Mar 3 2009, 01:29 AM, said:

To mozda mi koji povrsno znamo njihov odnos mislimo da su srecni i zaljubljeni, a varaju se gde stignu, kad stignu i kako stignu, e onda ide ono sto sam ja rekla. Navika je ubica veze.

Meni moje iskustvo (nije 20 god, ali je jedna-vredna :D) i okolina (kao i porodica) govori drugacije, ali najverovatnije spadamo u onih 2-3%... :) Za druge me ne zanima kako opstaju i sta rade! :D A kad budem imala 20 god iskustva, ja cu se javiti i pricati kako sam uspela ili ne :D ...

#12 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 02 March 2009 - 11:41 PM

Javi se.... ;)
Ali da budes iskrena.... :D

Ni mene ne zanimaju sta rade drugi, boli me bas uvo, ako govorimo o procentima, onda se radi o necemu u globalu... Tako da ja ne znam sta rade Pera i Jana, Mika i Mara, znam da kad se svi oni skupe, izgleda otprilike onako kako sam rekla u predjasnjem postu....

Ja recimo nisam upoznala decka ili devojku da ih nije partner prevario.... Nikad u svom zivotu!!!
Ja nisam takva, ali jbg....Ko zna sta ce da bude sutra :lol:

#13 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 March 2009 - 11:46 PM

View PostShopaholic, on Mar 3 2009, 01:41 AM, said:

Javi se.... ;)
Ali da budes iskrena.... :D

Ni mene ne zanimaju sta rade drugi, boli me bas uvo, ako govorimo o procentima, onda se radi o necemu u globalu... Tako da ja ne znam sta rade Pera i Jana, Mika i Mara, znam da kad se svi oni skupe, izgleda otprilike onako kako sam rekla u predjasnjem postu....

Ja recimo nisam upoznala decka ili devojku da ih nije partner prevario.... Nikad u svom zivotu!!!
Ja nisam takva, ali jbg....Ko zna sta ce da bude sutra :lol:

Ako se setim, eto me. :D Iskrena, uvek! :D Muzu cu onako javno da priznam koliko puta i sa kim sam ga prevarila :lol: ...

Ja sam vise mislila na omladinu, nego brakove, ali razumele smo se. :)

To je zato sto nisi upoznala mene :ag: ! Mene nikad nisu prevarili, niti sam ja ikada prevarila... Objasnjenje: Imam 17 god. :lol: Ima vremena...

#14 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 02 March 2009 - 11:54 PM

Pa o tome ti pricam.... Ima vremena za sve i svasta.... I za svakave gluposti u zivotu, pa i za prevaru.... Sta je to, nista.... Samo da cutite oboje i svima da bude lepo! :ag:

Ma i sto se omladine tice.... Joj Boze koliko sam se samo gluposti naslusala, dodju kod mene: `Joj Jovana, on je mene prevario, sta da radim?`, cmizdre, kukaju..... Imam jednu drugaricu, znaci vuce se sa nekim momkom godinama, on je vara s kim stigne, i `ladno joj kaze: `E ja sam spavao sa ovom ne znam 3 sata, sa onom 2, ova je dobra, ona nije`, mislim slepac, a ona ga voli do bola! Uzas....

A ove nase duge veze, ja mislim ako nekad dodje do toga da je unisti navika, najbolje da se ono `sporazumno razvedemo` nego da se varamo, glupo je.... ;)

#15 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 02 March 2009 - 11:56 PM

Evo mene sa 20 godina iskustva,pa cu da vam kazem :D
Prevaru ne podnosim,i ne oprastam,jer to ne radim,vec jednostavno ostavim,i kraj..Nisam bila jos nikada u situaciji da sam osetila prevaru(a sigurno je bilo samo kao fizicko praznjenje :lol: jer to muskarci rade),pa da sam morala da reagujem..ako ja ne vidim ok..ali da znam da je "seta" javno,i zapostavlja porodicu,pa hiljadu dece da imam sa njim,i da sam "naviknuta" na njega,ja odlazim,ostavljam..nije mi iz oka valjda ispao,a i kakva navika,takva i odvika..:D I zasto bih bila sa nekim u vezi tada,koja je svrha trpeti nekog takvog,ako zelim drugog,ili on drugu..odes lepo i kraj! Ja volim da kazem za to ovako: mene nije,i ne moze prevariti,prevario je samo samog sebe...eto..:)

Don Huan

Visit My Website

#16 Milan_90

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Interests:audio tehnologije

Posted 03 March 2009 - 01:34 AM

NE!

#17 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 03 March 2009 - 01:46 AM

Ja nisam za to.
Ne volim licemerne i jadne ljude,i mislim da oni koji to rade ponizavaju sami sebe.
Jer,vise ces ti da prevaris samog sebe (ili samu sebe,sto kaze Danilo,ni devojke nisu mnogo bolje :D ) nego tu osobu koja je za to vreme radila nesto drugo i koja nema nista sa tim.
Ali i kada se desi,uvek je bolje priznati,nego da ta devojka ili decko saznaje to od Pere ili Mike koji su pricu malo promenili,dodali oduzeli i sve kad se sabere ispadne trac...
:P
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#18 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts

Posted 03 March 2009 - 08:30 AM

Iskren da budem, Cedinice ni rec ti nisam poverovao! Shopaholic imamo isto misljenje! Evo ovako, dok traje zaljubljenost u neku osobu, znaci dok bas mnogo ludis za tom osobom mnogo je teze prevariti, ali vremenom to pocinje da bledi, i onda imate zelju za necim novim cisto imate potrebu da probate nesto novo! ALI znam neke starije ljude koji imaju 45,50 godina koji su i posle 25 godina braka mnogooooo vole i to mi je mnogo lepo, ali znam samo 2 para, dobro ih poznajem tako da znam! Mada u vecini slucajeva u dugoj vezi, braku, ljubav bledi, najvise zbog nedostatka paznje i zato sto partner hoce nesto novo da proba, jer je veza mnogo monotona! Ovo sve pricam iz licnog iskustva i negde sam po nesto procitam, interesovala me je ova tema mnogo! Svima zelim da budete u na 2%, 3% i da uzvate, ali samo da znate da to nije ni malo lako! POZ

#19 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 03 March 2009 - 09:19 AM

View PostDevojcica..., on Mar 3 2009, 01:46 AM, said:

Jer,vise ces ti da prevaris samog sebe (ili samu sebe,sto kaze Danilo,ni devojke nisu mnogo bolje :D ) nego tu osobu koja je za to vreme radila nesto drugo i koja nema nista sa tim.

Ovo je samo fraza za one koji su prevareni, tese se tim mislima: Prevario/la je samu/samog sebe.... Ma daj molim te.... :rolleyes:

View PostDevojcica..., on Mar 3 2009, 01:46 AM, said:

Ali i kada se desi,uvek je bolje priznati,nego da ta devojka ili decko saznaje to od Pere ili Mike koji su pricu malo promenili,dodali oduzeli i sve kad se sabere ispadne trac... :P

Jeste tracare na lomacu.... :ag:

View PostDanilo14, on Mar 3 2009, 08:30 AM, said:

Iskren da budem, Cedinice ni rec ti nisam poverovao! Shopaholic imamo isto misljenje! Evo ovako, dok traje zaljubljenost u neku osobu, znaci dok bas mnogo ludis za tom osobom mnogo je teze prevariti, ali vremenom to pocinje da bledi, i onda imate zelju za necim novim cisto imate potrebu da probate nesto novo! ALI znam neke starije ljude koji imaju 45,50 godina koji su i posle 25 godina braka mnogooooo vole i to mi je mnogo lepo, ali znam samo 2 para, dobro ih poznajem tako da znam! Mada u vecini slucajeva u dugoj vezi, braku, ljubav bledi, najvise zbog nedostatka paznje i zato sto partner hoce nesto novo da proba, jer je veza mnogo monotona! Ovo sve pricam iz licnog iskustva i negde sam po nesto procitam, interesovala me je ova tema mnogo! Svima zelim da budete u na 2%, 3% i da uzvate, ali samo da znate da to nije ni malo lako! POZ

Svaka cast Danilo na postu, stvarno isto razmisljamo na tu temu....
I ja znam samo jedan par koji su toliko dugo zajedno, i koji se i dan danas stvarno vole...
Al` oni su jedan u milion parova.... :)

#20 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 03 March 2009 - 09:41 AM

Sta ako se zaljubis u dve osobe u isto vreme,a ne mozes ni bez jedne,volis obe do ludila,ko tu koga vara?
DR.Zivago!!!

Edited by VanHelsing, 03 March 2009 - 09:43 AM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users