Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Download
Started by rasy, Mar 04 2009 10:44 PM
6 replies to this topic
Posted 04 March 2009 - 10:44 PM
Na forumu moze sve da se nadje u vezi Arandjelovca,ali bi bilo lepo kada bi smo imali jedan forum posvecen download-u filmova,igrica i programa,jeste ovo forum o Arandjelovcu,ali u zabavi bi moglo da se nadje nesto ovako...

msn:rasyar@hotmail.com
steam:Rasy95
Posted 04 March 2009 - 11:44 PM
rasy, on Mar 4 2009, 10:44 PM, said:
Na forumu moze sve da se nadje u vezi Arandjelovca,ali bi bilo lepo kada bi smo imali jedan forum posvecen download-u filmova,igrica i programa,jeste ovo forum o Arandjelovcu,ali u zabavi bi moglo da se nadje nesto ovako...
Postoji takva varijanta, ali samo ako su programi i igrice free za download. Nas sajt ne podrzava pirateriju, s toga i nema takvih sadrzaja ovde, ali ako neko ima nesto korisno za download, a da je free, zasto da ne.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 05 March 2009 - 12:07 AM
Mogli bi smo da postavljamo FREE DOWNLOAD sa filmovima,raznim programima i sa razlicitim zanrovima muzike za sve forumashe,mislim da je to cool ideja...
i da se za svaki napravi posebna odg.tema(za muziku,filmove,igrice itd.)...na vama je da odlucite
ako se slazete sa mojom idejom,ja cu prvi postavljati linkove za download muzike.Cisto da doprinesem posecenosti 4uma
Admini,moderatori,javite se
Edited by Milan_90, 05 March 2009 - 12:08 AM.
Posted 05 March 2009 - 12:15 AM
Milan_90, on Mar 5 2009, 12:07 AM, said:
Mogli bi smo da postavljamo FREE DOWNLOAD sa filmovima,raznim programima i sa razlicitim zanrovima muzike za sve forumashe,mislim da je to cool ideja...
i da se za svaki napravi posebna odg.tema(za muziku,filmove,igrice itd.)...na vama je da odlucite
ako se slazete sa mojom idejom,ja cu prvi postavljati linkove za download muzike.Cisto da doprinesem posecenosti 4uma
Admini,moderatori,javite se 
Kao sto sam naveo Milance, samo ako je 100 % free za download, zasto da ne. Sto se mene tice, ok je ideja.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 05 March 2009 - 12:22 AM
300% FREE DOWNLOAD na vama je samo da KlIkCeTe
od sutra pocinjem sa postavljanjem linkova sa muzikom po mom ukusu,napravicu temu i to je to.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account