Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Sta Treba Nasem Gradu
Started by Aca, Sep 21 2006 11:48 PM
147 replies to this topic
Posted 21 September 2006 - 11:48 PM
Sta treba Arandjelovcu? Sta bi ste vi otvorili da imate mogucnosti?
Ja bih iskreno napravio bazene jer mislim da je to nesto naj potrebnije u nasem gradu,ali ne neke bezveze bazene nego bazene gde bi se svaki drugi treci dan memjala voda,bazene i u sklopu kafic,lezaljke...
Ja bih iskreno napravio bazene jer mislim da je to nesto naj potrebnije u nasem gradu,ali ne neke bezveze bazene nego bazene gde bi se svaki drugi treci dan memjala voda,bazene i u sklopu kafic,lezaljke...
Posted 22 September 2006 - 01:16 AM
Ja mislim da Ar treba mnogo toga ali bih izdvojio:
Nova uprava,
Autobuska
Hoteli,
Asfaltirane ulice sa trotoarima a ne kao u nekom selu bez trotora osim u glavnoj i jos nekim ulicama kojih ima malo,
prevoz na relaciji AR-BG
Bazeni,
Zicara na Bukulji,
Kuglana,
Nove zgrade od oko 7 i vise spratova da bi licili na grad
...
Nova uprava,
Autobuska
Hoteli,
Asfaltirane ulice sa trotoarima a ne kao u nekom selu bez trotora osim u glavnoj i jos nekim ulicama kojih ima malo,
prevoz na relaciji AR-BG
Bazeni,
Zicara na Bukulji,
Kuglana,
Nove zgrade od oko 7 i vise spratova da bi licili na grad
...
NeVeR WaLk AlOnE! DaNgEr iS eVeRy way!
Posted 25 September 2006 - 01:25 PM
Za pocetak ja bih uradila nesto sto je i te kako potrebno ovim mladjim klincima,koji znaju samo za izlaske u sky i za muziku koja gubi vrednost.Ozivela bih scenu i ceo park,jer to je i onako jedina stvar u ovom smarandjelovcu koja nas izvlaci.Ispravka-izvlacila.Mislim da su svi "zeljni" dobrih svirki i nekih koncerata,nebitno koja grupa u pitanju...Mislim da bi to malo pokrenulo ovu pustos...
All you people are vampires
All your stories are stale
Though you pretend to stand by us
Though you're certain we'll fail
Posted 25 September 2006 - 04:46 PM
GoRDon, on Sep 25 2006, 03:52 PM, said:
trebalo bi oziveti deo grada.Bukulja je pusta a veoma lepo mesto za rekreaciju i ima verovatno brdo drugih stvarii.....
Pa kakva ce biti planina nego pusta, planina ko planina, takvih ima na stotine u Srbiji.
Jedino ako nemas predlog da se naprave ski zicare i hoteli, pa mozda u tom paketu i neke diskoteke,kockarnice, bazeni itd.
Ja mislim da bukulja i nije tako losa, imaju neke kozje staze, puna je zelenila, pravi raj, naj ozbiljnije.
Posted 25 September 2006 - 04:51 PM
I jos da dodam da Arandjelovcu, fale mozda neki sportski klubovi. Mada mislim da u AR-u ima dosta
sportski klubova. Jer znam da u Srbiji ima dosta mali mesta gde skoro nema sportski glubova, i omladina se u nedostatku zanimanja, opredeljuje za kafane (opijanje, pa cak i drogiranje).
A sve to vodi rastu narkomanije. A ta pojava cini mi se, sve vise maha hvata i u Arandjelovcu
Zalosno
sportski klubova. Jer znam da u Srbiji ima dosta mali mesta gde skoro nema sportski glubova, i omladina se u nedostatku zanimanja, opredeljuje za kafane (opijanje, pa cak i drogiranje).
A sve to vodi rastu narkomanije. A ta pojava cini mi se, sve vise maha hvata i u Arandjelovcu
Zalosno
Edited by Trki, 25 September 2006 - 04:55 PM.
Posted 26 September 2006 - 03:09 PM
Moram sve da vas pitam nesto:da li je slucajno neko bio na
baletu -Ko to tamo peva- u dvorani park u cetvrtak?
Mogu reci da je to bilo stvarno ono sto je trebalo nasem gradu,
bez obzira sto je balet trajao sat i nesto.Likovi su stvarno profi uradili celu pricu,
muzika i ozvucenje extra!!!,koreografije isto,vise u fazonu umetnicko-modernog
baleta,prepuna dvorana im je aplaudirala na zavrsetku bas,bas dugo
jer su to i zasluzili....
baletu -Ko to tamo peva- u dvorani park u cetvrtak?
Mogu reci da je to bilo stvarno ono sto je trebalo nasem gradu,
bez obzira sto je balet trajao sat i nesto.Likovi su stvarno profi uradili celu pricu,
muzika i ozvucenje extra!!!,koreografije isto,vise u fazonu umetnicko-modernog
baleta,prepuna dvorana im je aplaudirala na zavrsetku bas,bas dugo
jer su to i zasluzili....
All you people are vampires
Posted 26 September 2006 - 03:33 PM
Nasem gradu treba mnogo toga. Pre svega hotel, jedan prelep bazen, karting staza
, nov bioskop sa extra ozvucenjem i udobnim foteljama, jos parkinga... Mislim da je gradu potrebno jos mesta za izlazak mladih osoba...
A da umalo da zaboravim i autobuska.
A da umalo da zaboravim i autobuska.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account