Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Musko - Zensko Prijateljstvo
Started by dynamic, Sep 22 2006 11:58 PM
195 replies to this topic
Posted 23 November 2006 - 10:13 PM
ne znam kako mi je ovaj naslov promakao ranije..
ali ovo pitanje mi je jako interesantno i dosta se njime bavim!
za sada iz licnog iskustva, kao i iz opseteg opazanja dosla sam do toga da
musko-zenskig prijateljstva ne moze biti, na moju veliku nazalost!
zasto?
mnogo je odgovora na to!
ali ovo pitanje mi je jako interesantno i dosta se njime bavim!
za sada iz licnog iskustva, kao i iz opseteg opazanja dosla sam do toga da
musko-zenskig prijateljstva ne moze biti, na moju veliku nazalost!
zasto?
mnogo je odgovora na to!
Posted 06 December 2006 - 12:34 PM
Naravno da postoji,cak je iz mog iskustva i bolje,imam dosta drugova koji me nikada nisu izdali,uvek su tu,cak i kada mi je bilo najteze. Cesto mi misljenje druga pomogne,kada me interesuje misljenje osobe suprotnog pola sto se tice nekih stvari.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA
Posted 06 December 2006 - 04:18 PM
Moze biti izvodljivo, ako se sa tim drugom, drugaricom vidjte jednom u sest meseci i to na par sat, koliko da popijete kafu i malo porazgovarate inace u suprotnom , ako se svaki dan vidjate pre ili kasnije se javljaju neke emocije, a jos ako se malkice i popije svasta je moguce. I ja sam ranije mislio da je ovako nesto izvodljivo, dok se nisam uverio u suprotno.
Posted 02 February 2007 - 06:19 PM
maza06, on Dec 6 2006, 01:34 PM, said:
Naravno da postoji,cak je iz mog iskustva i bolje,imam dosta drugova koji me nikada nisu izdali,uvek su tu,cak i kada mi je bilo najteze. Cesto mi misljenje druga pomogne,kada me interesuje misljenje osobe suprotnog pola sto se tice nekih stvari.
Mada nikada ne mozes da znas kako oni tebe dozivljavaju...ali zaista,u dubini duse...ti ih vidis kao drugove,ali mozda oni tebe....
Moguce je da postoji,ali ima dosta slucajeva kada lici....ali ustvari bi moglo da preraste u nesto vise.
Posted 02 February 2007 - 08:44 PM
Naravno da postoji musko zensko prijateljstvo,ljudi za mene bi bio incest kada bih bila sa nekim od drugova,a kladim se u zivot da je i sa njihove strane isto.Mada smatram da je to moguce samo u slucajevima kada sa tim osobama odrastes,a kada nekoga recimo sad upoznas i da od tog poznastva nastane prijateljstvo,e to su retki slucajevi.
Posted 02 February 2007 - 11:51 PM
maza06, on Feb 3 2007, 07:44 AM, said:
Naravno da postoji musko zensko prijateljstvo,ljudi za mene bi bio incest kada bih bila sa nekim od drugova,a kladim se u zivot da je i sa njihove strane isto.Mada smatram da je to moguce samo u slucajevima kada sa tim osobama odrastes,a kada nekoga recimo sad upoznas i da od tog poznastva nastane prijateljstvo,e to su retki slucajevi.
Postoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene samo ako je zena pravi drugar i pod uslovom da nije sexy i provokativna i da nije lepa .Jel kad se popije neka casica vise sa zenskim prijateljem svo drugarstvo pada u vodu.A svi znamo da nam kriterijumi i moral padnu kada drmnemo neku.Ukoliko je drugarica ruzna mozemo da se druzimo .....Ali ako je lepa kad tad cemo se kresnuti hahHHhhHHhH.
zATO SE se ja ne druzim sa lepim devojkama
Posted 04 February 2007 - 03:09 PM
bora, on Feb 2 2007, 10:51 PM, said:
Postoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene samo ako je zena pravi drugar i pod uslovom da nije sexy i provokativna i da nije lepa .Jel kad se popije neka casica vise sa zenskim prijateljem svo drugarstvo pada u vodu.A svi znamo da nam kriterijumi i moral padnu kada drmnemo neku.Ukoliko je drugarica ruzna mozemo da se druzimo .....Ali ako je lepa kad tad cemo se kresnuti hahHHhhHHhH.
Pa jel bi ti mogao da budes sa nekom drugaricom sa kojom si odrastao,sa kojom si se igrao u pesku,ako si imao takvu?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account