Devojcica..., on Apr 30 2009, 06:12 PM, said:
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Musko - Zensko Prijateljstvo
Started by dynamic, Sep 22 2006 11:58 PM
195 replies to this topic
Posted 02 May 2009 - 12:19 PM
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 11 July 2009 - 05:48 PM
Naravno da postoji.... Imam puno drugova, ali jednog najboljeg i pravog druga, prijatelja.... Znamo se od vrtica i puno mu verujem... Zna sve o meni. Kad sam u nekoj dilemi sto se ljubavi tice, uvek se njemu obratim i on me najbolje posavetuje....
Pogledaj u Sunce iznad oblaka... :)
........ To se zove LJUBAV, to smo TI i JA..........
........ To se zove LJUBAV, to smo TI i JA..........
Posted 07 November 2009 - 07:54 PM
postoji.. u trenucima kad nijednom nije do seksa..
- Shopaholic, Ancxy, kristina91 and 1 other like this
- Like This
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 09 November 2009 - 01:01 AM
Postoji ako je ona je ona debela i ruzna ili druga varijanta ako je on gej.Sve druge opcije kad tad vode ka krevetu ili nekom drugom mestu to jest zavisi od njihovih sklonosti ka egzibicionizmu.
- Danilo14 and VanHelsing like this
- Like This
Posted 09 November 2009 - 06:31 PM
baron, on 09 November 2009 - 01:01 AM, said:
Postoji ako je ona je ona debela i ruzna ili druga varijanta ako je on gej.Sve druge opcije kad tad vode ka krevetu ili nekom drugom mestu to jest zavisi od njihovih sklonosti ka egzibicionizmu.
Gluposti. Sta, debeli i ruzni ne mogu da budu prijatelji sa nekim, i da to kasnije preraste u nesto vise? Nije vazno kako neko izgleda, ako izmedju dvoje ljudi postoji hemija, bilo da su prijatelji ili poznanici, kad tad se nesto dogodi.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 10 November 2009 - 12:01 AM
Debeli i klempavi i ruzni mogu biti extra prijatelji i drugari,to definitivno stoji.Upustati se u emotivnu vezu ili sexualne odnose je ogroman problem.Postoje ljudi raznih potreba, neko voli da partner u sexu ima velike usi da bi ga drzao ili vukao za iste , mozda devojka voli da njen decko ima vece sise nego ona, da je prekrije celu stomakom i da mu ne vidi lice,ili da devojka moze da normalno pusi cigaretu dok se tusira jer ima tendu ispod ociju.Sve su to varijante koje neki ljudi vole , ali mislim da ih nema puno.Tako da upustiti se u takvu vezu je propast i ne bih savetovao nikom.
Postoje odredjena stanja muskaraca i zena kada im je jutro hiljadu puta ruznije od noci i srecni su da se izvuku a da ne probude nocasnju "" ljubav ""
Postoje odredjena stanja muskaraca i zena kada im je jutro hiljadu puta ruznije od noci i srecni su da se izvuku a da ne probude nocasnju "" ljubav ""
Posted 23 January 2010 - 02:26 PM
It is not being in love that makes me happy...
Posted 24 January 2010 - 12:40 AM
Ma naravno da postoji.Postavite sebi samo jedno pitanje,vredili izgubiti nekog ko ce uvek biti tu da vas razume i kad nikog ne budete imali da podelite najlepse ili najgroznije trenutke,da vas tesi i nasmesi.Vredi li to izgubiti?Ja vam ovo kazem iz licnog iskustva.No i u samom pojimanju ovakvog rastegljivog prijateljskog odnosa gde ce te sa drugom ili drugaricom leci u krevet moze se polemisati.Mozete li oboje to prihvatiti kao trenutnu potrebu za neznoscu i ljubavi uz obostrani precutni kompromis duboko u sebi da toga vise nikad nece doci?Sve moze ako je 1 od vas dovoljno jak da zaustavi taj trenutak slabosti da ne preraste u ljubav ili u suprotnom da onaj drugi to ne prihvati kao pricu,ah da iskoristen sam.Naravno ako ste smeli da krocite u 1 takav rastegljiv prijateljski odnos na samoj granici da izgubite sve,i prijatelja i zamisljenog ljubavnika.Zato batali te sve ove price i cuvaj te prijatelje i prijateljice,iz "prikrajka" ih pazite i paznjom mazite.Joooj koliko znace kad ti najvise trebaju,na pr.da razmisle i donesu neku odluku umesto vas kad vam je sa tamo nekom cicom od ljubavi poljuljana svest racionalnog zakljucivanja.Najsigurniji nacin da taj odnos ne pokvarite je da ga postavite na razinu familijarnog odnosa,brat i sestra gde je incest ne prihvatljiv.Uzgred kad smo tu u ovoj prici glupo je ne pomenuti da je najvece zivotno umece ostati drug za bivsim ljubavnim partnerom.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account