Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Musko - Zensko Prijateljstvo

• You cannot reply to this topic
195 replies to this topic

#41 Svetolik Rankovic

Član

• Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 08 February 2007 - 10:51 PM

View Postmaza06, on Feb 8 2007, 10:28 PM, said:

do jaja frajer/riba

Уф како ми је страшно одбојно када чујем да женско употребљава овакве изразе. <_<
Нервира ме и када чујем од мушких, али не баш толико. Тотално неженствено. :( :(

#42 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts
  • Interests:kartam shaha

Posted 09 February 2007 - 03:09 AM

View Postmaza06, on Feb 9 2007, 09:28 AM, said:

Ljudi gde vi zivite... Pa vi ne znate koliko znace prijatelji... Kazete mozete imati drugaricu samo ako je ruzna,ja mislim da ne mozete da imate drugaricu jedino ako ste ruzni pa ne mozete da nadjete ribu,ili zagoreli pa vam ni jedna ne da,pa onda : Aj da probam kod drugarice,to mi je zadnja sansa...STRASNO.Dovoljno je da izgledas normalno,ne moras da budes do jaja frajer/riba ,da bi mogao da nadjes decka/devojku,i onda nemas potrebu da gledas druga/drugaricu tim ocima.Opet kazem jedino ako nemas cime da smuvas neku cicu,pa ajde da probam kod drugarice.Onda mi je jako zao i u tom slucaju vas opravdavam!!!

Pa nemoj sad da se vredjamo.Jedino ako nemogu da smuvam ribu pa cu da kresnem drugaricu hahahaahahhaahahhaah.
Imas pravo da iznosis svoje misljenje o musko zenskim odnosima ali je bas neukusno ako kazes da su muskarci ne sposobni da nadju zensku pa kresu dugarice.
P to i jeste stos..........kao nemogu da nadjem ribu jel mogu sa tobom drugarice,a ona posto je drugarica mora da da hahahaahahahahhahahaha

#43 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 09 February 2007 - 04:44 AM

View Postbora, on Feb 9 2007, 04:09 AM, said:

Pa nemoj sad da se vredjamo.Jedino ako nemogu da smuvam ribu pa cu da kresnem drugaricu hahahaahahhaahahhaah.
Imas pravo da iznosis svoje misljenje o musko zenskim odnosima ali je bas neukusno ako kazes da su muskarci ne sposobni da nadju zensku pa kresu dugarice.
P to i jeste stos..........kao nemogu da nadjem ribu jel mogu sa tobom drugarice,a ona posto je drugarica mora da da hahahaahahahahhahahaha

A u brate pa gde ti sve ovo pada na pamet :lol: :lol:
Boro postovi su ti da places od smeha :ag: :lol: :ag: :lol:
Posted Image

#44 gesha

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 141 posts

Posted 09 February 2007 - 09:17 AM

View Postmaza06, on Feb 8 2007, 11:28 PM, said:

Ljudi gde vi zivite... Pa vi ne znate koliko znace prijatelji... Kazete mozete imati drugaricu samo ako je ruzna,ja mislim da ne mozete da imate drugaricu jedino ako ste ruzni pa ne mozete da nadjete ribu,ili zagoreli pa vam ni jedna ne da,pa onda : Aj da probam kod drugarice,to mi je zadnja sansa...STRASNO.Dovoljno je da izgledas normalno,ne moras da budes do jaja frajer/riba ,da bi mogao da nadjes decka/devojku,i onda nemas potrebu da gledas druga/drugaricu tim ocima.Opet kazem jedino ako nemas cime da smuvas neku cicu,pa ajde da probam kod drugarice.Onda mi je jako zao i u tom slucaju vas opravdavam!!!

Verovatno nemas vise od 16 pa je logicno da imas takvo misljenje.Uzivaj dok ti istina ne pukne pred ocima.

#45 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts
  • Interests:drummer, programer

Posted 09 February 2007 - 10:24 AM

na mene je jednom pao zenski olimpijski tim savezne republike Nemacke
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!

#46 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 09 February 2007 - 11:43 AM

Imam 21 i to sto sam se izrazila zargonsi ne znaci da nisam zenstvena,mada svako ima pravo na svoje misljenje!!! Znam da se ovde vise necu ukljucivati u raspravku jer ovde ispadas budala ako branis svoj stav... Imam puuuuuuuuuuuuuuuno drugova i imacu ih uvek,da li imas drugove zavisi samo od tebe i od toga kakva si osoba!A za njihovo misljenje o tome kako me gledaju moracete da pitate njih,mada dzaba trud reci ce vam isto sto i ja!!!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#47 Basivity

Super Član

• Global Moderators
  • 535 posts

Posted 09 February 2007 - 07:36 PM

Ja sam uvek vise voleo drugarice nego drugove! :ar:
Posted ImagePosted Image

#48 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 09 February 2007 - 11:54 PM

View Postmaza06, on Feb 9 2007, 10:43 PM, said:

Imam 21 i to sto sam se izrazila zargonsi ne znaci da nisam zenstvena,mada svako ima pravo na svoje misljenje!!! Znam da se ovde vise necu ukljucivati u raspravku jer ovde ispadas budala ako branis svoj stav... Imam puuuuuuuuuuuuuuuno drugova i imacu ih uvek,da li imas drugove zavisi samo od tebe i od toga kakva si osoba!A za njihovo misljenje o tome kako me gledaju moracete da pitate njih,mada dzaba trud reci ce vam isto sto i ja!!!

Pa naravno da imas puno drugova ako lepo izgledas....a da li oni tebi smeju da priznaju da si im ti drugarica.........................???????????
Ja sam se sa mojim drugaricama super provodio.Bas su ispele druagri kad je trebalo hahaahahah.
Nego nemoj da se ljutis i Gesha i ja branimo nashe stavove.

Nego vidim da si interesantna devojka mogli bi da se druzimo,mislim cisto onako,da mi pricas sta se desava ili da pricamo o novim tashnicama ili cipelama hahaahahah
Sta sve muskarci moraju da trpe da bi vam bili drugari ahahahahaha ali se isplati bre.
BEZ LJUTNJE.
DA nema mene na sajtu ko bi lupao?ali ima istine zar ne sto kaze Donka Shpichek u svoje vreme

#49 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 10 February 2007 - 12:00 AM

View PostAca, on Feb 9 2007, 03:44 PM, said:

A u brate pa gde ti sve ovo pada na pamet :lol: :lol:
Boro postovi su ti da places od smeha :ag: :lol: :ag: :lol:

Nemoj nikome da kazes ali me je matori zloostavljao kad sam imao 23g Dolazio je kasno i pijan me je primoravao da njemu i njegovima kolegama iz JKP Bukulja siljim sa obe ruke dok su keva i estra snimale a baba drzala vrata.

#50 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 10 February 2007 - 08:40 PM

View Postbora, on Feb 9 2007, 10:54 PM, said:

Pa naravno da imas puno drugova ako lepo izgledas....a da li oni tebi smeju da priznaju da si im ti drugarica.........................???????????
Ja sam se sa mojim drugaricama super provodio.Bas su ispele druagri kad je trebalo hahaahahah.
Nego nemoj da se ljutis i Gesha i ja branimo nashe stavove.

Nego vidim da si interesantna devojka mogli bi da se druzimo,mislim cisto onako,da mi pricas sta se desava ili da pricamo o novim tashnicama ili cipelama hahaahahah
Sta sve muskarci moraju da trpe da bi vam bili drugari ahahahahaha ali se isplati bre.
BEZ LJUTNJE.
DA nema mene na sajtu ko bi lupao?ali ima istine zar ne sto kaze Donka Shpichek u svoje vreme

Kakve tasnice volis?

#51 electra

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 55 posts

Posted 11 February 2007 - 10:25 PM

nepostoji,
uvek je jedan od tih dvoje prijatelja zaljubljen u drugog
barem se u mom primeru to dokazalo

Edited by electra, 11 February 2007 - 10:26 PM.

#52 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 11 February 2007 - 10:55 PM

View Postelectra, on Feb 12 2007, 09:25 AM, said:

nepostoji,
uvek je jedan od tih dvoje prijatelja zaljubljen u drugog
barem se u mom primeru to dokazalo

juhu !!!!!!!!!!ziveo seex medju prijateljima

#53 Kanibal

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 544 posts

Posted 13 February 2007 - 05:34 PM

View Postbora, on Feb 11 2007, 09:55 PM, said:

juhu !!!!!!!!!!ziveo seex medju prijateljima

ZIVEO, ZIVEO, ZIVEO

A sto niko nece da se druzi samnom!? :angry: :angry:

:ar: :ar:
Does It Look Like I Give A Fuck

#54 Tornak

Član

• Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 17 February 2007 - 11:36 AM

prijateljstva izmedju razlicitih polova su retka,ali ih ima.Iskreno ja imam vise drugova nego drugarica,i svi drugovi imaju duge veze.

#55 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 19 June 2007 - 04:22 PM

Ja predlazem da se na osnovu ove teme otvori anketa "da li postoji prijateljstvo izmedju muzkarca i zene"????

Ovako mozemo narednih 10 godina jedni druga da ubedjujemo da li postoji ili ne ;)

Edited by Aca, 19 June 2007 - 04:24 PM.

Posted Image

#56 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 20 June 2007 - 09:34 AM

lako je devojkama da imaju drugove to se desava ali miskarci nemaju drugarice svaku bi povalili zato sto smo takvi

to su muskarci...........

mada u poslednje vreme i ribe su slicne naravno osim nasih isfoliranih sugradjanki
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!

#57 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 20 June 2007 - 12:04 PM

Meni nikako ne ulazi u glavu da vi muskarci nemate drugaricu.

#58 GoRDon

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,611 posts

Posted 20 June 2007 - 12:08 PM

View Postmaza06, on Jun 20 2007, 01:04 PM, said:

Meni nikako ne ulazi u glavu da vi muskarci nemate drugaricu.

Pa ako Vi devojke nemate druga onda ni mi muskarci ne mozemo imati drugaricu. To je veoma usko povezano...

#59 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 20 June 2007 - 12:10 PM

View PostGoRDon, on Jun 20 2007, 01:08 PM, said:

Pa ako Vi devojke nemate druga onda ni mi muskarci ne mozemo imati drugaricu. To je veoma usko povezano...

Ja imam puuuuuuuuno drugova.

View PostGoRDon, on Jun 20 2007, 01:08 PM, said:

Ja imam puuuuuuuuno drugova.

#60 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 20 June 2007 - 01:42 PM

izvini jel mogu ja da ti bude drug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users