Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Wc U Parku?!

• You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

#1 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 02:16 PM

Da li verujete da gradnja ovog WC-a kosta 600 eura po jednom kvadratnom metru..ima 50kvm,pa vi izracunajte sad... :huh:
Licno mislim da se neko lepo opario...Inace svako vrsenje nuzde ce se naplacivati..WC nam je potreban,naravno..ali mislim da je to jos jedno pranje novca,jer je nemoguce da ovaj objekat toliko kosta...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#2 Rasa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts

Posted 07 March 2009 - 02:18 PM

:ag: O boze pa dokle vise :lol:
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#3 Brzi88

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,326 posts

Posted 07 March 2009 - 02:48 PM

Jbg ipak je rucni rad.......ima svakakvih modela :D :D :D

http://s1.pticica.co..._l_0_KTj62r.jpg

http://www.totalportal.hr/firedesk/Hrvatsk...i-wc-flickr.jpg

a moda ce ovo da na naprave pa zato kosta toliko :D :D :D

http://www.srbijanet.rs/images/stories/zab...1/slike/wc3.jpg

Edited by Brzi88, 07 March 2009 - 02:50 PM.

Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Posted Image
Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

#4 Zverman87

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,913 posts

Posted 07 March 2009 - 03:11 PM

nema vise kenjanja u zbunju matoreeeeee...
KrIpToNiT gOvNa CrEw

ElItE KRIPTONIT ZVERMAN

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 03:12 PM

...evo i slike tog otmenog WC-a... :D

Posted Image

....Ima i kancelarija u potkrovlju..:lol:

Edited by CeDiNiCa, 07 March 2009 - 03:14 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 03:18 PM

Ovaj deda nikada nece uci u WC od 2000000..i dalje ce vrsiti s***e medju drvecem.. :lol:

Posted Image

....cista kradja,i pranje novca..

Don Huan

Visit My Website

#7 Brzi88

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,326 posts

Posted 07 March 2009 - 03:20 PM

View PostCeDiNiCa, on Mar 7 2009, 03:18 PM, said:

Ovaj deda nikada nece uci u WC od 2000000..i dalje ce vrsiti s***e medju drvecem.. :lol:

....cista kradja,i pranje novca..

zato to i drvece raste toliko podjubrio deda j**o mu kevu :D :D :D
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Posted Image
Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

#8 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 07 March 2009 - 07:25 PM

Ovo "Novo Zdanje" u nasem lepom parku zidaju ko skadar na Bojani,inace celu rekonstrukciju mogu da urade tri dundjera za pet dana sto u prevodu znaci max 700E za ruke i max 3000E za materijal sa sve novim cucavcima :lol: :lol: :lol:
Da bi pokrili troskove gradnje morao bi svaki gradjanin ovoga grada da se pokenja 13.333 puta ako uzmemo u obzir da varos ima 30000 dusa spososobnih za akciju u WC-u i da to zadovoljstvo kosta bar 5 din!!!
Ubi ih ta matematika :lol: :lol: Isplativ projekat nema sta :lol: :lol: :lol:

#9 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 March 2009 - 07:33 PM

..ahahahaha :ag: lepo zboris Helsinze..

Don Huan

Visit My Website

#10 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 07 March 2009 - 07:50 PM

Jbt, kao da su gradili kucu, a ne renovirali wc -.-
...

#11 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • Interests:Pa cuj,misliiim,zanimamo se jel,nije da se ne zanimamo....

Posted 30 September 2009 - 04:58 AM

Hmm...sad vidim da se moj nikad ne prezaljeni AR bas susrece sa velikim problemima kada sam procitao sta je tema i nekoliko vasih duhovitih postova,kao na pr.onaj o 13.333 velikih nuzdi :) .Moram da reagujem,mislim na temu,strecnuli ste me tu gde sam najosetljiviji.Samo da to kratko ilustrujem.Znate vi da ja tamo nikad ne idem bez solje kafe i 3 cigarete.Eto tek da se zna da me tema bas dotakla...Zbilja sam zapanjen,institucija wc od 50 kvm,jer sta je ako ne institucija kad je to cela kuca sunce ti tvoje.Bome nebi voleo da se zateknem u njoj kad krenu da radaju dudinje u parku.Sta je tu zapravo fora,mozda jeste ogorcujuce sve to kad se vidi na slici ali,kako bi prelepa zgrada Starog Zdanja,Sumadije,stari pogon ako se to i dalje tako zove,uz jos neke druge objekte takvog stila gradnje bili izuzeti wc-a koji je nije nalik njima.Znaci sve u tom nekom velelepnom i starom fazonu,jel.Sad ono sto je najvise zanimljivo,toliki park a samo jedno mesto sa verovatno 30 toaleta.Zar nije inteligentnije resenje bilo nabvka toliko plasticnih pokretnih i zatvorenih wc-a koje mozes da ubodes gde god hoces u parku.BG je pun tih toaleta i sve je full ok.Svaki 3 dan je tu zaduzena ekipa koja ih prazni,odrzava i dezinfikuje.Mozda je ovo moje skuplja varijanta jer tu treba i neki manji vozni park koji bi brojao samo par spec.vozila zaduzenih za praznjenje.Da,verovatno bi tu sve komplikovanije bilo jer mi smo ti takav narod,sto lakse kad moze teze,ili sto ne jeftinije kad je bolje skuplje.Tu je jedan forumas sigurno u pravu,ko i ranije uz drvo ili neki zbun.Pa jeste,zamislite da je ovaj wc koji se sad pravi ili renovira negde kod Talpare a tebe stisne recimo malo posle pocetka parka.Uzas,to onda najbolje da iznajmljuju i bicikle na svakom ulazu u park,jer ko na vreme krene na vreme ce i stici.Eto,davim malo,a?

#12 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 30 September 2009 - 11:50 AM

Uhuu da je WC barem i kod Talpare nego tamo desno od scene prema starom RH , a i to da ima 30tak toaleta , nema sanse. Nisam ulazio ali po velicini objekta ne bih rekao da je to moguce .

Inace opasno je zdanje; Muski, Zenski, izmedju komercijala, u potkrovlju direktorska kancelarija :D :lol:

Malo shale , ali u sustini pohvala barem sto i to postoji sada, u odnosi na ranije...
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users