Edited by Danilo14, 16 March 2009 - 10:49 AM.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Autobuska Stanica
Started by Danilo14, Mar 16 2009 10:44 AM
77 replies to this topic
Posted 16 March 2009 - 11:39 AM
Danilo14, on Mar 16 2009, 10:48 AM, said:
Koji su nam imbecili na vlasti!
..ova tvoja recenica mi se najvise svidja...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 16 March 2009 - 12:11 PM
..meni se bas svidja nasa stanica..jedinstvena je..takvu niko nema u celoj zemlji..
ima ona neke svoje drazi..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 16 March 2009 - 12:25 PM
Nema niko kao mi,mi smo izgleda jedini zaostali...
Ali meni nije jasno sto su sagradili ovu novu stanicu kad im treba godinu dana da pocnu sa radom.
Kao da im to odgovara.
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 16 March 2009 - 03:29 PM
Danas sam bas obratila paznju na nju, pogotovo na onaj objekat (ne znam kako da nazovem ono) sto izgleda kao da je eksplodiralo nesto u njemu, ima 4 zida, krova nema nigde....
Najgoru stanicu koju sam u zivotu videla, je autobuska stanica u Herceg Novom, ali ona nije nista naspram ove nase, ako nista drugo barem imaju krov i saltere....i perone
Najgoru stanicu koju sam u zivotu videla, je autobuska stanica u Herceg Novom, ali ona nije nista naspram ove nase, ako nista drugo barem imaju krov i saltere....i perone
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 16 March 2009 - 03:39 PM
Danilo ja te podrzavam. Svaka ti cast ako to uradis.
Bolje da su ostavili onu staru stanicu, kakva god da je bila, bolje nego ovo!
Bolje da su ostavili onu staru stanicu, kakva god da je bila, bolje nego ovo!
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
Posted 17 March 2009 - 10:16 AM
Danilo14, on Mar 17 2009, 09:30 AM, said:
Danas cu da obavim slikanje nase stanice, samo sto necu moci da slikam novu, ali cu nju sutra! Mora neko da pokrene akciju!
Pa slikaj i novu, nije ti daleko
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX