Ovo je film o njemu!
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Beogradski Fantom
Started by Deda el grande, Mar 16 2009 02:14 PM
10 replies to this topic
Posted 16 March 2009 - 02:14 PM
"Tokom kasnog proleca 1980. godine zabavljao Beograd ludackim nocnim jurnjavama po centru grada u razlicitim ukradenim Porseima. Čudna verzija Robina Huda: otimao kola od bogatih kako bi zabavljao obican svet. Bio je zvezda citavih nedelju dana koliko je njegov sou trajao. Ljudi su donosili stolice pored njegove nocne trase (Autokomanda, Slavija etc.) cekajuci da se pojavi nakon ponoci u samom centru grada. Legenda kaze da je jednom, kad je policija naglo isprecila dva autobusa ispred njega, podigao Porse na dva tocka i pobedio na ulici kao i uvek. Kao i Dzek Trbosek (mada skroz bezopasan i sa totalno drugacijom misijom) pojavljivao se uvek u isto vreme i na istom mestu ali nikada nije uhvacen na delu. Uhapsili su ga tek posto ga je neko otcinkario. Kasnije, tokom lekarskih ispitivanja, utvrđeno je da mu, pri pokazivanju razlicitih fotografija, puls skace iskljucivo na slike mocnih automobila. "
Ovo je film o njemu!
Ovo je film o njemu!
"Stvarnost je stvarnija ako jos dodas nestvarnog..."
Posted 16 March 2009 - 02:26 PM
...znam coveka... 
FANTOM se privatno zvao Vlada Vasiljevic. Nije nikada uhvacen na delu, znaci tokom voznje, nego je 'otcinkaren'. [tada kada je napravljena autobuska zaseda se 'zakucao' u bus, ali je kao znalac otvorio vrata PRE sudara - da ne bi ostala zablokirana - pa se onda izgubio u masi i pobegao na nogama]. Pusten je ranije iz zatvora - zbog primernog vladanja :-) a skoncao je onako kako je i ziveo - za volanom(kao suvozac u ukradenoj ladi)...
FANTOM se privatno zvao Vlada Vasiljevic. Nije nikada uhvacen na delu, znaci tokom voznje, nego je 'otcinkaren'. [tada kada je napravljena autobuska zaseda se 'zakucao' u bus, ali je kao znalac otvorio vrata PRE sudara - da ne bi ostala zablokirana - pa se onda izgubio u masi i pobegao na nogama]. Pusten je ranije iz zatvora - zbog primernog vladanja :-) a skoncao je onako kako je i ziveo - za volanom(kao suvozac u ukradenoj ladi)...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 16 March 2009 - 02:33 PM
Cini mi se da ce biti dobar filmic.
Vredi pogledati ga.
Vredi pogledati ga.
Posted 16 March 2009 - 02:46 PM
CeDiNiCa, on Mar 16 2009, 04:26 PM, said:
...znam coveka... 

Ne prepisuj!
"Stvarnost je stvarnija ako jos dodas nestvarnog..."
Posted 16 March 2009 - 02:52 PM
Volim deda da te kopiram..sta ces.. 
Inace..sto se filma tice..umrecu ako ga ne pogledam..koga jos briga za Fantoma..
Inace..sto se filma tice..umrecu ako ga ne pogledam..koga jos briga za Fantoma..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account