Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Koliko Ste Navise Skupili (zaradili) Novca?
Started by Boza, Mar 25 2009 06:46 PM
21 replies to this topic
Posted 25 March 2009 - 07:38 PM
prodavao racunare,nesto dobio... bilo je oko 1500-1600 pola dao mojima, kupio ozvucenje i ostatak se popio
))
Posted 25 March 2009 - 07:39 PM
35 dinara, i popio sam pivo pred prodavnicom letos!
Posted 25 March 2009 - 07:55 PM
..u ovoj temi necu ostaviti komentar..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 25 March 2009 - 08:03 PM
Posle svadbe,imao sam oko 10000 e,i onda,kupuj za kucu,pa ovo ono,pa malo u Tursku,pa malo na Zlatibor i cao,za par meseci ne ostade nista...ali ne zalim nista...
Edited by Lincoln Burrows, 25 March 2009 - 08:05 PM.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 27 March 2009 - 04:27 PM
Jeste Bozo,samo nije bila satra nego u Kralju,i pozovi sto vise ljudi,jer vece su sanse da ce ti dati vise para nego sto kosta to sto pojedu...i da,napomeni svima da neces poklone nego pare,kao sto sam i ja uradio
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!

Posted 27 March 2009 - 09:02 PM
Pa nikada ni ne skupljam, to sto dodje kod mene odma se popije i potrosi...
Ne znam mozda od rada, ili tako nesto...oko 60 000...al nije izdrzalo ni nedelju dana..
Ne znam mozda od rada, ili tako nesto...oko 60 000...al nije izdrzalo ni nedelju dana..
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!