Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Gde Odlaze Mrtvi Kinezi..?
Started by CeDiNiCa, Apr 04 2009 09:29 AM
17 replies to this topic
Posted 04 April 2009 - 09:29 AM
Pronasla sam ovaj naslov u Politici,ali nista mi nije jasno...
Ako neko moze da mi objasni,posto ni jedan jedini kinez nije registrovan da je umro i sahranjen (ili kremiran) u Srbiji, dakle ako neko moze da mi objasni,sta je sa mrtvim kinezima?!?
Ako neko moze da mi objasni,posto ni jedan jedini kinez nije registrovan da je umro i sahranjen (ili kremiran) u Srbiji, dakle ako neko moze da mi objasni,sta je sa mrtvim kinezima?!?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 04 April 2009 - 09:41 AM
Vedrana..upravo si me zgadila,da cu se uvek setiti tvog posta kada budem jela suhomesnato..
Ja stvarno ne znam gde njih sahranjuju..
Negde mora da budu sahranjeni,a to nisu nasa groblja..
Ja stvarno ne znam gde njih sahranjuju..
Edited by CeDiNiCa, 04 April 2009 - 09:41 AM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 04 April 2009 - 11:16 AM
Vedrana, on Apr 4 2009, 08:32 AM, said:
Ja mislim da od njih prave kobasice i sve te suhomesnate Carnex proizvode...
Jojjj bre
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 04 April 2009 - 02:20 PM
Vedrana, on Apr 4 2009, 10:48 AM, said:
Kao vracaju ih u Kinu... Ali ja u to ne verujem, a Carnex mi je sumnjiv...
Ma ne vracaju ih u Kinu..taj transport kosta 10000 eura..
Ni meni Carnex nije kao sto je bio..
Comi, on Apr 4 2009, 01:28 PM, said:
Mozda u Bg, u njihovoj cetvrti imaju svoje groblje, a mozda se salju nazad u Kinu. Da sam ja Kinez htela bih da me vrate tamo 
Sve sam proverila...nemaju svoje groblje..a nisu sahranjeni ni na nasim grobljima,niti su spaljeni..Jedino ako oni traze da se sahrane u Kini,ali to kosta bre...Ne znam,ali necu biti mirna dok ne saznam gde odlaze mrtvi Kinezi..
Samo ne u Carnex..
Edited by CeDiNiCa, 04 April 2009 - 02:22 PM.
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 04 April 2009 - 02:45 PM
Oni su Budisti oni se ne sahranjuju njih kremiraju i drze njihov pepeo u nekim kao kofercicima malim u kuci, stim sto jedan deo pepela prosipaju negde u prirodi kako bi mogli da budu slobodni a ne zarobljeni. Tako bar rade u Kini a za ove nase predpostavljam da isto rade samo sto ovde nemaju svog svestenika koji vrsi kremaciju pa predpostavljam da pokojnika ubace u sporet zimi posto su drva skupa 
a neke i pojedu
a neke i pojedu
Posted 05 April 2009 - 02:27 PM
Zakopaju ih negde u neku vrzinu i teraj dalje, jedan kinez manje vise, znate bre vi koliko ima te gamadi!?

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 27 April 2009 - 01:47 PM
Stvarno dobro pitanje,toliko Kineza,a nigde groba
It is not being in love that makes me happy...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account