Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
World Cyber Games 2009
Started by Djuke, May 04 2009 12:08 AM
53 replies to this topic
Posted 23 May 2009 - 08:05 PM
Hahahahhaha bas tako xD
Friedrich Nietzsche said:
All beings so far have created something beyond themselves; and do you want to be the ebb of this great flood and even go back to the beasts rather than overcome man? What is the ape to man? A laughingstock or a painful embarrassment. And man shall be just that for the overman: a laughingstock or a painful embarrassment. You have made your way from worm to man, and much in you is still worm. Once you were apes, and even now, too, man is more ape than any ape.
Posted 24 May 2009 - 10:16 PM
Milinko i Blejdovi.
Friedrich Nietzsche said:
All beings so far have created something beyond themselves; and do you want to be the ebb of this great flood and even go back to the beasts rather than overcome man? What is the ape to man? A laughingstock or a painful embarrassment. And man shall be just that for the overman: a laughingstock or a painful embarrassment. You have made your way from worm to man, and much in you is still worm. Once you were apes, and even now, too, man is more ape than any ape.
Posted 24 May 2009 - 10:27 PM
Realno nismo imali sta da trazimo protiv Gerile, sa 7 dana treningom pred WCG ne moze protiv ovakve ekipe, ali ipak sam ih karo do smrti
A.G. Matos
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 25 May 2009 - 07:06 AM
Ljudi sam turnir kao turnir je bio i prosao mVteam je ispao mogu da kazem nesrecno.Sto se tice turnira samog bio je katastrofa vecu neorganizaciju nisam video nikad ,trazeno je od ekipa da se pojave u 9 ujutru mi kad smo se pojavili u zakazano vreme batara nas je maltene izbacio iz igraone i rekao na da dodjemo u 13h ,sama igraonica kao igraonica je na vrhunskom mestu (preuredjeno atomsko skloniste) ali racunari su blagi uzas u pola meca ljudima su se gasili racunari,kvarili se monitori prestajali da rade misevi i tastature , ljudi su cekali 10-12 sati da bi odigrali mec . Niko nikog nije obavestavao sta se desava ko igra koje sledeci ko da se pripremi, katastrofalno. Kada bih ste seli za racunar lik iz igraonice i kvazi "sudija" bih te toliko pozurivao do te mere da te iznervira da nemozes da se sastavis u samom mecu...Isto tako sama igraonica se vise pokazala kao neka vrsta neprijatelja a ne kao domacin koji je trebao da primi ogroman broj ljudi i igraca taj dan. Neki su putovali po 300-400 kilometara (izmedju ostalog i mi) niko se nije setio da pozove te ljude u nutra da se sklone od kise kad je poceo pljusak i nevreme ....Mogu da kazem samo da je tuzno da predkvalifikacije za ovako jak turnir budu ovako katastrofalno organizovane...
Posted 25 May 2009 - 01:37 PM
Dulle Obradovic, on May 25 2009, 10:50 AM, said:
E isti si kao dusan p... Nemam snage da citam
Laki says:"Ja da j***em onom debelom mamicu u p***u i onom krivom sto vice to nije to"
Ja sam lepo spavao u onoj livadi i meni dosta.
A ove iz gerile kad budu dohvatili Milinko i blejdovi....auuuuuuuuu
Bombonica-Maca...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account