Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Rts Tv Pretplata!

25 replies to this topic

#21 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 13 January 2010 - 12:21 AM

View PostCeDiNiCa, on 12 January 2010 - 09:09 PM, said:

Ti nemas pojma sta pricas...Ne podrzavam zbog navijackih sklonosti,vec zbog odlicne emisije kao sto je Upitnik i mnoge druge..Poredis Palmu i RTS..strasno..:an:
Dok Palma ima tonu narodne muzike,zivot cigana,price iza zatvorskih zidina i ostalih gluposti,RTS ima veoma dobre emisije,kako politicke,tako i kulturne...Mnogo su se popravili i zato placaj i cuti..Nije vam ovo vise Slobino vreme ljudi,shvatite to!!!

Mislio sam na Dragana Markovica Palmu i frekvenciju njegovog pojavljivanja na RTS-u u odnosu na lidere nekih ozbiljnijih stranaka, ko razume shvatio je...
A da su se mnogo poravili to su sto se mene tice samo puste zelje. Ali prihvatam da svako ima pravo na svoje misljenje. Jedino mi je cudno sto kao samoproklamovani demokrata propagiras parolu placaj i cuti. Jedna od osnovnih tekovina demokratije je sloboda misljenja i govora. Ako vec moram da trpim idiotluke drage nase drzave (i njene televizije), necu da cutim BRE!

PS: U Slobino vreme je bio treci kanal, jos zalim za istim :(
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#22 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 13 January 2010 - 12:02 PM

@Placenik...Zao mi je,ali moras da placas i cutis,to je parola ove drzave vec dugo,dugo godina..To nije moja parola,..:)

PS: A ti ako neces da cutis,uclani se u LDP..;)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#23 Sisman

Aktivni član

• Global Moderators
  • 245 posts

Posted 13 January 2010 - 01:28 PM

Nije RTS toliko los. Ja ne placam tu pretplatu.
Ja inace slabo gledam TV, samo kad odem kod negde.
Kod nas ni jedna televizija ne zasluzuje pretplatu.

PS: Zar i ovo mora da se pretvori u politiku?
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.

I doci ce dan....

#24 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 13 January 2010 - 05:20 PM

I ja se slazem da RTS nije bas tako los kanal.

Sta da placamo pretplatu kad placamo kablovsku 1.000 din.? Sto nisu dogovorili da kablovski distributeri odvajaju neki procenat koji ce da ide za ta dva kanala? Zanima me u koje svrhe odlazi taj novac (ako neko uopste i placa)?

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#25 Sisman

Aktivni član

• Global Moderators
  • 245 posts

Posted 13 January 2010 - 10:35 PM

View PostShopaholic, on 13 January 2010 - 05:20 PM, said:

Zanima me u koje svrhe odlazi taj novac (ako neko uopste i placa)?

Znam samo da sigurno ne bi isle u opremu, ili plate radnika.
Pokusaj otimanja para na silu od naroda. Ako su vec hteli da naplacuju,
ima drugih nacina da se to radi. Kao sto rece Shop, npr. kod distributera.
Ima dosta ljudi, koji uopste ne gledaju RTS.
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.

I doci ce dan....

#26 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 14 January 2010 - 11:56 AM

BBC na primer objavljuje javno gde je otisao svaki peni. 'Nase je pravo da znamo sve' osim gde nam odose novci <-< Dobar deo verovatno pojede stara srpska institucija poznata kao 'mrak'. A sa ostalim se finansiraju Goruca sela, Greh njene keve... Nemam ja nista protiv tih serija samih po sebi, ali nekako je bljakasto da se nasim novcem finansiraju komercijalni projekti umesto emisija iz kulture, obrazovanja... Takodje mi idu na 'onu musku stvar' i 'najlepse srpske reklame' kako ih najavljuje Zika u Sarenici. Verovatno nam je u nacionalnom interesu da znamo koje belo je zaista belo...

Ontopic- ne placanje pretplate je cist izraz gradjanskog neslaganja sa uredjivackom politikom drage nase nacionalne televizije. Posto, placali ne placali, isto nam se 'vata. Ono sto ne naplate od pretplate, drzava dotira iz budzeta, koji se opet puni od nasih para.
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users