CeDiNiCa, on 12 January 2010 - 09:09 PM, said:
Ti nemas pojma sta pricas...Ne podrzavam zbog navijackih sklonosti,vec zbog odlicne emisije kao sto je Upitnik i mnoge druge..Poredis Palmu i RTS..strasno..
Dok Palma ima tonu narodne muzike,zivot cigana,price iza zatvorskih zidina i ostalih gluposti,RTS ima veoma dobre emisije,kako politicke,tako i kulturne...Mnogo su se popravili i zato placaj i cuti..Nije vam ovo vise Slobino vreme ljudi,shvatite to!!!
Dok Palma ima tonu narodne muzike,zivot cigana,price iza zatvorskih zidina i ostalih gluposti,RTS ima veoma dobre emisije,kako politicke,tako i kulturne...Mnogo su se popravili i zato placaj i cuti..Nije vam ovo vise Slobino vreme ljudi,shvatite to!!!
Mislio sam na Dragana Markovica Palmu i frekvenciju njegovog pojavljivanja na RTS-u u odnosu na lidere nekih ozbiljnijih stranaka, ko razume shvatio je...
A da su se mnogo poravili to su sto se mene tice samo puste zelje. Ali prihvatam da svako ima pravo na svoje misljenje. Jedino mi je cudno sto kao samoproklamovani demokrata propagiras parolu placaj i cuti. Jedna od osnovnih tekovina demokratije je sloboda misljenja i govora. Ako vec moram da trpim idiotluke drage nase drzave (i njene televizije), necu da cutim BRE!
PS: U Slobino vreme je bio treci kanal, jos zalim za istim

Sign In
Create Account