VIP,kod njih mi je zivot jednostavan. Koliko kazu toliko platis. U telenoru sam uzeo na probu 3g modem,naglasicu da je bilo BESPLATNO po svim reklamama,vratio 3 dana pre roka i jurili su me 2 meseca za 246 dinara koje je li,sam dugovao zato sto je probni period presao 2 dana u drugi mesec. Koga bre zajebavate,da nije dosao treci operater telenor i mts-shmts bi i dalje drzali monopol na mobilne telekomunikacije. kako odjednom moze poruka da bude besplatna,poziv 60-70% jeftiniji i telefoni po normalnim cenama? u mtsu-shmtsu sam uzeo 3g net modem po ceni od 2224 din mesecno za konektovanje na 7,2 Mbps,download je od 55-103 Kbps,jesam dete sa sela al umem da racunam,to nije ni 7. deo,veza puca na svakih 20-45 minuta. gluposti oko jacine signala koje mi prodaju iz korisnickog centra su "VRH BRATE",hvatam signal iz Kusadka. vrhunac je to sto u poslovnici je li ne mogu da mi pomognu jer za boga,molbu se ne isplati pisati a da reklamiram uredjaj kazu ne postizem nista jer,nece ga zameniti. uplatnica uvek stize na vreme ali sam resio da smanjim jacinu signala prema njihovom racunu pa ce dobijati po 700 dinara mesecno u narednih godinu dana dok cu ja koristiti ADSL. Spirit,daj sve od sebe,znam da ces se prokenjati kao grlica sad. VIP!!
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Najbolja Mreza U Srbiji
Started by Spirit Evolution, May 23 2009 12:38 PM
23 replies to this topic
Posted 04 July 2011 - 04:59 PM
Telenor Internet Park sa besplatnim internetom, uskoro će biti na raspolaganju svim gradjanima Aranđelovca u Parku Bukovičke Banje. 
Edited by Spirit Evolution, 04 July 2011 - 05:02 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account