Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Novo Kartonsko Naselje U Arandjelovcu!
Posted 10 June 2009 - 08:39 PM
Problem je u tome sto tu dovlace đubre,njajuke,sajupi itd,itd.Mislim da jos nije kasno da komunalna inspekcija reaguje i rastera kalafone,u suprotnom preti
nam opasnost od zaraze i namnozavanja.Zelim da NAGLASIM da nenam nista protiv roma,ali nazalost ovakvi predstavnici tog naroda decenijama uticu na druge
narode da izgrađuju negativnu sliku o njima.Naprimer onaj ispred fortune na stakama iste stake nosi jutri na leđima do Andriceve kafane jer zuri na posao itd.
Zato apelujem na inspekciske organe da reaguju jer nije kasno.
Posted 10 June 2009 - 10:54 PM
A ona deca su i vise nego nevaspitana,ne bih da pricam sta sve rade,pljuju ljude,vuku za ruke...
Ruglo grada.
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 10 June 2009 - 11:15 PM
Djuric, on Jun 10 2009, 09:39 PM, said:
Problem je u tome što tu dovlace đubre,njajuke,šajupi itd,itd.Mislim da još nije kasno da komunalna inspekcija reaguje i rastera kalafone,u suprotnom preti
nam opasnost od zaraze i namnožavanja.Vec smo zarazeni u gradu zarazom zvanom "radikali",tako da meni ova zaraza nece tesko pasti..ne vidim ih,ne osecam,ne primecujem..Želim da NAGLASIM da nenam ništa protiv roma,ali nažalost ovakvi predstavnici tog naroda decenijama uticu na druge..na mene ne uticu,a ti imas ocigledno nesto protiv njih..
narode da izgrađuju negativnu sliku o njima.Naprimer onaj ispred fortune na štakama iste štake nosi jutri na leđima do Andriceve kafane jer žuri na posao itd...njegov je zivot,i pusti ga da radi sta hoce..ujutru se kaze...
Zato apelujem na inspekciske organe da reaguju jer nije kasno...nema ovde organa..idi dalje..
Edited by CeDiNiCa, 10 June 2009 - 11:17 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 10 June 2009 - 11:27 PM
Meni ne smetaju, ja ih zaobidjem, toliko sekundi u svom zivotu mogu da odvojim.
A mislim da je ova planeta velika za sve, tako da nemojte da ste tako malodusni....nikad se ne zna u kakvoj ce se situaciji neko od nas naci, mozda cak i istoj.
I nisu oni otpad da ih komunalci ciste....
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 11 June 2009 - 07:42 AM
Devojcica..., on Jun 10 2009, 11:54 PM, said:
A ona deca su i vise nego nevaspitana,ne bih da pricam sta sve rade,pljuju ljude,vuku za ruke...
Ruglo grada.
Ja sam bas procaskao sa onim sto ide na stakama(folirantom) rekao mi je da su iz Paracina cini mi se, a svima pricaju da su iz Mladenovca kaze da mu tako daju vise para! Davao ja onom 500 din ako procita sta pise na kojukude.... O cita kao NULA! hahahahahaha
Posted 11 June 2009 - 08:35 AM
A sad ozbiljno. I mene nerviraju. Mislim, odvratno je onako slati decu da prose, lazno nositi stake... Ja sam u Nisu videla jednom jednog od tih prosjaka kako ulazi u najnoviji mercedes. Toliko o siromastvu. Ja ih jednostavno ignorisem. Sto bih im ja davala nesto kad nemam dovoljno ni za sebe.
Posted 02 October 2009 - 11:24 PM
Posted 02 October 2009 - 11:44 PM
Posted 28 December 2009 - 12:52 AM
Što nas većinu navodi da zaključimo da ti na forumu pišeš i odgovaraš samo kad tebi odgovara
Mislim da tvoje mišljenje više nikoga ovde ne interesuje
* A cigani ko cigani, ili ih ignorišite ili se ne krećite tamo gde su oni, imam utisak da će ostati tu još dugoooooooo
Posted 29 December 2009 - 01:28 AM
Djuric, on 10 June 2009 - 08:39 PM, said:
Lepo Đuriću, sve bolje od boljeg. Pored javnog poziva na nasilje, u ovoj vašoj temi ste ispoljili i otvoreni rasizam.
Po čemu se razlikujete od partija koje prozivate, kada ste očigledno radikalniji i od samih radikala?
Posted 29 December 2009 - 09:26 AM
*Lonely*, on 29 December 2009 - 01:28 AM, said:
Po čemu se razlikujete od partija koje prozivate, kada ste očigledno radikalniji i od samih radikala?
Javni poziv za regulisanje bespravnog zauzimanja javne povrsine je poziv na nasilje? Ili je problem mozda u cinjenici sto nehigijenska naselja jesu leglo zaraze? Mislim da je jedino termin "kalafon" problematican, mada je i to poprilicno tanko.
Ima po ovom forumu mnogo pogodnijih izjava za politicke prozivke... I Djilasu je to resenje bilo kul kad je stradalo karton naselje u Beogradu, nije im ponudio svoj stan da zive, nego ih razjurio, svakog u svoje mesto boravka...
Edited by placenik, 29 December 2009 - 09:28 AM.
Posted 29 December 2009 - 11:30 AM
Poziv na nasilje se odnosi na drugu temu http://www.arandjelo...zak-u-bg-20-09/
Posted 29 December 2009 - 12:01 PM
*Lonely*, on 29 December 2009 - 11:30 AM, said:
Poziv na nasilje se odnosi na drugu temu http://www.arandjelo...zak-u-bg-20-09/
Barem se slazemo u tome da postoje izjave pogodnije za politicka prepucavanja od one koju ste citirali. Pretpostavljam da ste onda krivi samo za spamovanje ove teme, posto ste krseci sva pravila kvalitetne diskusije postovali na jednoj temi, a pozivate se na izjave sa druge, a bez ikakvog smernice za ostale ucesnike foruma na sta se Vas komentar odnosi. I jos ih dovodite u zabludu citirajuci neke druge stvari. Ne mozete ocekivati da diskutanti budu zainteresovani za sve teme, i da pride pamte iste stvari kao i Vi. Ipak lepo je sto priznajete gresku, te se od Vas nadalje nadam kvalitetnoj diskusiji.
Pozdrav!
Posted 29 December 2009 - 05:04 PM
Nije problematičan izraz "kalafon", kao što nije tačno da je g.Đilas "razjurio svakog u svoje mesto boravka". Ali da se ova tema ne pretvori u ca-click diskusiju, prihvatam svu krivicu zbog izazivanja zablude.
Posted 29 December 2009 - 06:58 PM
*Lonely*, on 29 December 2009 - 05:04 PM, said:
Nije problematičan izraz "kalafon", kao što nije tačno da je g.Đilas "razjurio svakog u svoje mesto boravka". Ali da se ova tema ne pretvori u ca-click diskusiju, prihvatam svu krivicu zbog izazivanja zablude.
A ja prihvatam krivicu za koriscenje teskih reci gde im mozda i nije mesto. A mozda bih i mogao da poslusam sebe i prestanem da trolujem temu
Edited by placenik, 29 December 2009 - 06:58 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account