Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Novo Kartonsko Naselje U Arandjelovcu!

16 replies to this topic

#1 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 10 June 2009 - 08:39 PM

Mozda ste primetili prosjake kod bivseg foto Sunca i kod fortune.Naime romi iz Bg rasturenog karton naselja su naselili parking prostor iznad zelene pijace.
Problem je u tome sto tu dovlace đubre,njajuke,sajupi itd,itd.Mislim da jos nije kasno da komunalna inspekcija reaguje i rastera kalafone,u suprotnom preti
nam opasnost od zaraze i namnozavanja.Zelim da NAGLASIM da nenam nista protiv roma,ali nazalost ovakvi predstavnici tog naroda decenijama uticu na druge
narode da izgrađuju negativnu sliku o njima.Naprimer onaj ispred fortune na stakama iste stake nosi jutri na leđima do Andriceve kafane jer zuri na posao itd.
Zato apelujem na inspekciske organe da reaguju jer nije kasno.

#2 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 10 June 2009 - 10:54 PM

Ja bih njih naterala lepo da rade i da cuvaju onu decurliju umesto sto se vuku po ulici ceo dan za 30 dinara i smetaju.
A ona deca su i vise nego nevaspitana,ne bih da pricam sta sve rade,pljuju ljude,vuku za ruke...
Ruglo grada.

It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#3 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 10 June 2009 - 11:15 PM

View PostDjuric, on Jun 10 2009, 09:39 PM, said:

Možda ste primetili prosjake kod bivšeg foto Sunca i kod fortune.Naime romi iz Bg rasturenog karton naselja su naselili parking prostor iznad zelene pijace. Nisu naselili,nego su ih nase vlasti naselile...Djuric,recimo.. ;)
Problem je u tome što tu dovlace đubre,njajuke,šajupi itd,itd.Mislim da još nije kasno da komunalna inspekcija reaguje i rastera kalafone,u suprotnom preti
nam opasnost od zaraze i namnožavanja.Vec smo zarazeni u gradu zarazom zvanom "radikali",tako da meni ova zaraza nece tesko pasti..ne vidim ih,ne osecam,ne primecujem..Želim da NAGLASIM da nenam ništa protiv roma,ali nažalost ovakvi predstavnici tog naroda decenijama uticu na druge..na mene ne uticu,a ti imas ocigledno nesto protiv njih..
narode da izgrađuju negativnu sliku o njima.Naprimer onaj ispred fortune na štakama iste štake nosi jutri na leđima do Andriceve kafane jer žuri na posao itd...njegov je zivot,i pusti ga da radi sta hoce..ujutru se kaze...
Zato apelujem na inspekciske organe da reaguju jer nije kasno...nema ovde organa..idi dalje.. ;)

Edited by CeDiNiCa, 10 June 2009 - 11:17 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#4 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 10 June 2009 - 11:27 PM

Sta je ovo "njajuke,sajupi"?

Meni ne smetaju, ja ih zaobidjem, toliko sekundi u svom zivotu mogu da odvojim.

A mislim da je ova planeta velika za sve, tako da nemojte da ste tako malodusni....nikad se ne zna u kakvoj ce se situaciji neko od nas naci, mozda cak i istoj.

I nisu oni otpad da ih komunalci ciste....

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#5 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 11 June 2009 - 07:42 AM

View PostDevojcica..., on Jun 10 2009, 11:54 PM, said:

Ja bih njih naterala lepo da rade i da cuvaju onu decurliju umesto sto se vuku po ulici ceo dan za 30 dinara i smetaju.
A ona deca su i vise nego nevaspitana,ne bih da pricam sta sve rade,pljuju ljude,vuku za ruke...
Ruglo grada.

Ja sam bas procaskao sa onim sto ide na stakama(folirantom) rekao mi je da su iz Paracina cini mi se, a svima pricaju da su iz Mladenovca kaze da mu tako daju vise para! Davao ja onom 500 din ako procita sta pise na kojukude.... O cita kao NULA! hahahahahaha :ag:
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#6 kaca

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted 11 June 2009 - 08:35 AM

E moji Arandjelovcani... Pokupice se prosjaci i otici bez icije intervencije kad vide da ovde nema leba za njih. Njih ima svuda, ali samo ovde ih ne sme biti, jer ovo je prelep grad a oni narusavaju njegovu lepotu, oni su ruglo, kvare nase prelepe trotoare. Nek se vrate u odvratni Njujork odakle su i dosli. :D

A sad ozbiljno. I mene nerviraju. Mislim, odvratno je onako slati decu da prose, lazno nositi stake... Ja sam u Nisu videla jednom jednog od tih prosjaka kako ulazi u najnoviji mercedes. Toliko o siromastvu. Ja ih jednostavno ignorisem. Sto bih im ja davala nesto kad nemam dovoljno ni za sebe.

#7 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • Interests:Pa cuj,misliiim,zanimamo se jel,nije da se ne zanimamo....

Posted 02 October 2009 - 11:24 PM

Ejh sad,prosi pa posle ulazi u Mercedes,da rece u keca,juga pa jos i da ti poverujem.Zvucalo bi to oko Mercedesa moguce da je prosek licnog dohodka na nivou srbije 1500 eu.Ovo o cemu pisete je problem cele Srbije,kartonska naselja,deponije djubreta koje oko sebe prave prekopavajuci kontejnere,izvori zaraza i koje kakvih bolestina.Jedini nacin po meni je da grad cepne deo zemlje i da se cela "Ganci kartonka" prebaci negde nadomak grada.Sad kante bi bile daleko za ceprkanje a i klijentela za prosjake ne dovoljno kvalitetna ali avaj ne mozes sve imati.Tamo na tom placu van grada izveo bih im struju,vodu i kanalizaciju.Za pomoc oko ovog projekta obratio bih se direkt vladi Srbije i nevladinoj organizaciji CPM,centar za manjinska prava iz BG-a.Sta je tu najveci problem,niko od tih Roma nema stalno mesto prebivalista,adresu stanovanja,gde bi im policija izdala l.karte a na osnovu kog bi mogli da ostvare pravo na socijajlnu pomoc i zdravstvene usluge.Takodje bi potom mogli da udju u obrazovni sistem i mogli bi da se prijave na trziste rada.Priznace te da je najveci problem ne higijena u takvim naseljima pa zbog nje dolazi do koje kakvih bolesti koje se sire okolo a ono na sta svaki covek na ovom svetu ima pravo je zdravstvena usluga!Ponudimo neku alternativu tim ljudima da izaberu i nadju se u svrsishodnom delu drustva.

#8 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 02 October 2009 - 11:44 PM

Ja sam im pre uvek davao jer mi je bilo zao te jadne dece ali sam prestao samo zato sto se jedan klinac poneo bezobrazno ili neznam ni ja kako to da nazovem bio sam u pekari ilic jeo prilazi mi mali cigan i trazi mi pare za sendvic ja mu kupim sendvic i on izadje napolje zagrize jednom i baci u kantu za smece tad sam poludeo i rekao da im vise nikad necu dati ni 10 para.
Posted Image

#9 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 27 December 2009 - 11:45 PM

Zlatno pravilo je - ciganska posla su UVEK bila ciganska posla.

#10 Heidi

Aktivni član

• Global Moderators
  • 262 posts
  • Interests:www.beogrid.net
    www.zenskisalon.com

Posted 28 December 2009 - 12:52 AM

Cedinice ne odgovaraš kad ti neko postavi pitanja a odgovaraš na tuđi post gde nije bilo pitanja za tebe već je neko samo iznosio svoje mišljenje....ccccccccccccc <_<
Što nas većinu navodi da zaključimo da ti na forumu pišeš i odgovaraš samo kad tebi odgovara :ag:
Mislim da tvoje mišljenje više nikoga ovde ne interesuje :spam:

* A cigani ko cigani, ili ih ignorišite ili se ne krećite tamo gde su oni, imam utisak da će ostati tu još dugoooooooo <_<
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"

#11 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 28 December 2009 - 09:48 AM

Malo offtopic- cigana na ulici se najlakse otresti tako sto im ponudis da ti nesto rade za pare. Ljudi, nemojte da se zavaravamo, prosjacenje je veliki biznis...
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#12 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 29 December 2009 - 01:28 AM

View PostDjuric, on 10 June 2009 - 08:39 PM, said:

Mislim da jos nije kasno da komunalna inspekcija reaguje i rastera kalafone,u suprotnom preti nam opasnost od zaraze i namnozavanja.

Lepo Đuriću, sve bolje od boljeg. Pored javnog poziva na nasilje, u ovoj vašoj temi ste ispoljili i otvoreni rasizam.
Po čemu se razlikujete od partija koje prozivate, kada ste očigledno radikalniji i od samih radikala?

#13 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 29 December 2009 - 09:26 AM

View Post*Lonely*, on 29 December 2009 - 01:28 AM, said:

Lepo Đuriću, sve bolje od boljeg. Pored javnog poziva na nasilje, u ovoj vašoj temi ste ispoljili i otvoreni rasizam.
Po čemu se razlikujete od partija koje prozivate, kada ste očigledno radikalniji i od samih radikala?

Javni poziv za regulisanje bespravnog zauzimanja javne povrsine je poziv na nasilje? Ili je problem mozda u cinjenici sto nehigijenska naselja jesu leglo zaraze? Mislim da je jedino termin "kalafon" problematican, mada je i to poprilicno tanko.

Ima po ovom forumu mnogo pogodnijih izjava za politicke prozivke... I Djilasu je to resenje bilo kul kad je stradalo karton naselje u Beogradu, nije im ponudio svoj stan da zive, nego ih razjurio, svakog u svoje mesto boravka...

Edited by placenik, 29 December 2009 - 09:28 AM.

#14 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 29 December 2009 - 11:30 AM

Plaćeniče, pretpostavljam da je za vas vreme novac, pa ste ne gubeći vreme požurili sa komentarom .
Poziv na nasilje se odnosi na drugu temu http://www.arandjelo...zak-u-bg-20-09/

#15 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 29 December 2009 - 12:01 PM

View Post*Lonely*, on 29 December 2009 - 11:30 AM, said:

Plaćeniče, pretpostavljam da je za vas vreme novac, pa ste ne gubeći vreme požurili sa komentarom .
Poziv na nasilje se odnosi na drugu temu http://www.arandjelo...zak-u-bg-20-09/

Barem se slazemo u tome da postoje izjave pogodnije za politicka prepucavanja od one koju ste citirali. Pretpostavljam da ste onda krivi samo za spamovanje ove teme, posto ste krseci sva pravila kvalitetne diskusije postovali na jednoj temi, a pozivate se na izjave sa druge, a bez ikakvog smernice za ostale ucesnike foruma na sta se Vas komentar odnosi. I jos ih dovodite u zabludu citirajuci neke druge stvari. Ne mozete ocekivati da diskutanti budu zainteresovani za sve teme, i da pride pamte iste stvari kao i Vi. Ipak lepo je sto priznajete gresku, te se od Vas nadalje nadam kvalitetnoj diskusiji.

Pozdrav!

#16 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 29 December 2009 - 05:04 PM

Hm, da, nisu svi zaineresovani za sve teme, činjenica. Zbog toga valjda i moje, samo uzgredno podsećanje na neke.
Nije problematičan izraz "kalafon", kao što nije tačno da je g.Đilas "razjurio svakog u svoje mesto boravka". Ali da se ova tema ne pretvori u ca-click diskusiju, prihvatam svu krivicu zbog izazivanja zablude.

#17 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 29 December 2009 - 06:58 PM

View Post*Lonely*, on 29 December 2009 - 05:04 PM, said:

Hm, da, nisu svi zaineresovani za sve teme, činjenica. Zbog toga valjda i moje, samo uzgredno podsećanje na neke.
Nije problematičan izraz "kalafon", kao što nije tačno da je g.Đilas "razjurio svakog u svoje mesto boravka". Ali da se ova tema ne pretvori u ca-click diskusiju, prihvatam svu krivicu zbog izazivanja zablude.

A ja prihvatam krivicu za koriscenje teskih reci gde im mozda i nije mesto. A mozda bih i mogao da poslusam sebe i prestanem da trolujem temu :)

Edited by placenik, 29 December 2009 - 06:58 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users