Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Hoce Ili Nece Skorije?
Started by sonesone, Jun 23 2009 06:06 PM
25 replies to this topic
Posted 23 June 2009 - 10:18 PM
sonesone, on Jun 23 2009, 07:06 PM, said:
hoce li se uskoro formirati nova vlast u opstini? koliko vremena treba za to? ima li nekih prica,kako ce izgledati nova koalicija? mislim koji lopovi sad dolaze....
..ako se ne formira za dva meseca,bice prinudna samopuprava,odnosno novi izbori..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 June 2009 - 10:49 PM
A nama je izgleda sudjeno da imamo lopovsku vlast...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 July 2009 - 12:41 AM
U subotu bi trebalo da se otkrije spomenik u starom delu grada, trebalo bi se iskupiti i bokotovati! Gadjanje jajima ne bi bilo lose

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 20 September 2009 - 07:15 PM
Izgleda da cemo na prinudnu upravu cekati do 26.10 posto su gospoda iz SPS na poslednje (ne)odrzanoj sednici dali kvorum za pocetak i tako produzili agoniju ovog grada za jos tri meseca. Sad cemo videti sta nas ceka u narednih mesec dana,dali cemo opet biti zrtve neke igre gospode iz SPS-a.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!
Posted 20 September 2009 - 07:38 PM
Danilo14, on 23 June 2009 - 08:19 PM, said:
Ja bi stavio Bozu Petka za predsednika opstine, on je sit, njemu ne treba!
E bas ti ljudi koji su siti su i najopasniji, jer sto vise imaju vise i zele. Uostalo, proveri koliko je samo trazio para za onu autobusku stanicu................
Posted 30 September 2009 - 10:26 PM
U oktobru je trebala da se dogodi prinudna uprava u nasem gradu,a izbori na prolece...medjutim,od sinoc je sve neizvesno,i nemojte se previse nadati da ce se izbori dogoditi...stvari se na zalost menjaju preko noci..Ja se iskreno nadam da ce izbora biti,ali sve zavisi od SPS-a u nasem gradu..
PS: Vise od decenije "od njih zavisi" da ne kazem "zavisni"...
PS: Vise od decenije "od njih zavisi" da ne kazem "zavisni"...
Edited by CeDiNiCa, 30 September 2009 - 10:28 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 01 October 2009 - 07:01 AM
Ja pojma nemam ko cini vrh politicke vlasti u AR tako da necu o tome,u biti sam potpuno apolitican.Citam vas i vidim koliko ste ogorceni,besni,radi da menjate nesto sa blagom crtom straha u najavi da i sledeci koji dodju mogu biti isti kao prethodni.U svesti naroda nesto treba promeniti.Dzaba vama izbora i promene vlasti ako i dalje strepite da ovi novi mogu biti goriji od prethodnih.Time nove zbilja navodite da budu gori jer ste ovim shvatanjem i stalnim ne zadovoljstvom sebe pripremili i prekalili na jos vecu patnju i golgotu.Ako se sa starima niste razracunali i isterali ih pred lice pravde zbog koje kakvih mahinacija i maleverzacija cime ce te onda nove koji dolaze zastrasiti i uterati im strah u kosti da ne prodju lose kao prosli.Mi bi samo da menjamo,i mi menjamo li menjamo a oni dolaze i dolaze a blagajne i kase sve praznije,jer svako bi malko da strpne.Sto bi prosli bolje prosli od novih.Negde tome treba stati na rep a vi vidite,hocete li ove stare za vrat da vatate ili nove,neko mora da plati kako bi nekim novijima stavili do znanja da nema vise zezanja sa narodom.Ja o ovom onako lajcki,mada ne ispoljavam svoje ogorcenje jer mislim da je svaki pojedinac odgovoran za sebe.Koliko se sam za sebe zalazes toliko ces u zivotu i uspeti.Vatati prikljucak uz druge,mahati rukama,uzvikavati je dokaz nase licne ne sposobnosti i inercije da za sebe nesto bolje ucinimo i napravimo.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account