svaka ti je na mestu... ali ovo je na visem nivou od grada,ovo je na nivou drzave. u gradu ce biti ovako dok neko ne poludi i uleti sa kalasnjikovim u opstinu i pravo kod predsednika.e posle toga ce se sledeci zapitati...a do tad...opet po starom.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Hoce Ili Nece Skorije?
Started by sonesone, Jun 23 2009 06:06 PM
25 replies to this topic
Posted 27 October 2009 - 12:15 PM
...Izbori ce se ipak dogoditi kod nas u gradu..Za neki dan ce biti proglasena prinudna uprava,i izbori u martu,aprilu...Toliko da znate..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 08 November 2009 - 03:29 PM
...a izbori ce se 99% odrzati 27-og januara..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account